- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
A beállítások elrontása és az userek hülyének nézése helyett nem lenne egyszerűbb simán vágni 10-20%-ot a GPU max. órajeléből és arányosan csökkenteni a feszültségét??
Nem tudom mobil GPU-k csinálják-e ezt, de mobil CPU-nál már pl. rég bevett szokás hogy akksiról alacsonyabb max. órajelet érhet el mint amikor be van dugva a hálózati töltő - nyilván fogyasztás csökkentés céljából, de mint tudjuk az egyenesen arányos a zajszinttel is.Visszatérve a grafikai beállítások csökkentésére, már csak azért se értem hogy ettől miért lenne halkabb a gép, mert ha lejjebb veszed a grafikát azzal jellemzően nem az éred el hogy kevesebbet fog dolgozni a GPU hanem azt, hogy magasabb lesz az FPS, a terhelés meg marad ahol volt... vagy ha CPU limitet oldottál fel a grafika csökkentéssel akkor a GPU terhelés még feljebb is megy mint előtte...
Szóval ez így hülyeség, vagy társul hozzá egy max-FPS limit is amit elfelejtettek megemlíteni? De ha meg azt limitálják akkor megint ott tartunk hogy mi a francnak visszavenni a grafikát?...Aztán lehet én vagyok a hülye hogy logikát keresek bármiben is amit NV csinál?...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest