- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Szerintem az ilyen DIY AIO-nál, vagy monitortalp PC-nél az egyik (ha nem a) legfontosabb elvárás a vastagság minimalizálása, mert hozzáadódik a monitoréhoz. És ami kevésbé számít az a függőleges sík menti kiterjedés (de legalábbis egy 24"-os képméret területével nyugodtan lehet gazdálkodni), így a legvastagabb adottságú alkatrészhez érdemes méretezni (jelen esetben ez az SFX(-L) táp a maga 64mm-ével), azaz elvileg olyan ~70mm körülre leszorítható a ház vastagsága.
-
Nyomon követtem a Chrono Labs C1 projekt-et, nagyon bejött volna ez a koncepció, de az Indiegogo kampány után már sejteni lehetett, hogy el fog érezni a dolog. Pedig egy csomó online helyen cikkeztek a készülő házról... szerencsére nem raktam bele egy fityinget sem.
The C1 Computer Case: Declutter your desk - IndieGOGO
Crono Labs C1: Portable case that mounts a monitor - SFF forum
Crono Labs Designs Case Transforming Monitors into Monster Gaming AIOs -
Televan74
nagyúr
Nekem tetszenek ezek az Antec házak,főleg az edzett üveg miatt.És a tápok sem rosszak.Bár ott azért egy jonnyguru tesztet megvárnék a vásárlás előtt.
-
KRoy19
őstag
Értem.... A gold az bronz és a bronz az fekete.
Amikor a tápokról volt szó akkor csak az járt a fejemben, hogy add Uram, hogy ezek is világítsanak, aztán nagy kő esett le a szívemről amikor megpillantottam a háttérben működő darabokat.
-
A T8-as teljesen korrektnek tűnik, ITX-ben simán kellene!
Az All-in-one koncepció is bejövős, viszont kétlem, hogy sorozatgyártásba kerülne... vagy csak kis sorozatban, horror áron.
-
XuChi
addikt
Vicces az az Antec hegesztő sisak ház
Ez az Antec már nem az az Antec aki anno lerakta az asztalra a kiválló P180 és P180 mini házakat.
Sajnos.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged