Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Netfone
- Magisk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Szerintem az ilyen DIY AIO-nál, vagy monitortalp PC-nél az egyik (ha nem a) legfontosabb elvárás a vastagság minimalizálása, mert hozzáadódik a monitoréhoz. És ami kevésbé számít az a függőleges sík menti kiterjedés (de legalábbis egy 24"-os képméret területével nyugodtan lehet gazdálkodni), így a legvastagabb adottságú alkatrészhez érdemes méretezni (jelen esetben ez az SFX(-L) táp a maga 64mm-ével), azaz elvileg olyan ~70mm körülre leszorítható a ház vastagsága.
-
Nyomon követtem a Chrono Labs C1 projekt-et, nagyon bejött volna ez a koncepció, de az Indiegogo kampány után már sejteni lehetett, hogy el fog érezni a dolog. Pedig egy csomó online helyen cikkeztek a készülő házról... szerencsére nem raktam bele egy fityinget sem.
The C1 Computer Case: Declutter your desk - IndieGOGO
Crono Labs C1: Portable case that mounts a monitor - SFF forum
Crono Labs Designs Case Transforming Monitors into Monster Gaming AIOs
-
Televan74
nagyúr
Nekem tetszenek ezek az Antec házak,főleg az edzett üveg miatt.És a tápok sem rosszak.Bár ott azért egy jonnyguru tesztet megvárnék a vásárlás előtt.

-
KRoy19
őstag
Értem.... A gold az bronz és a bronz az fekete.

Amikor a tápokról volt szó akkor csak az járt a fejemben, hogy add Uram, hogy ezek is világítsanak, aztán nagy kő esett le a szívemről amikor megpillantottam a háttérben működő darabokat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
A T8-as teljesen korrektnek tűnik, ITX-ben simán kellene!

Az All-in-one koncepció is bejövős, viszont kétlem, hogy sorozatgyártásba kerülne... vagy csak kis sorozatban, horror áron.

-
XuChi
addikt
Vicces az az Antec hegesztő sisak ház

Ez az Antec már nem az az Antec aki anno lerakta az asztalra a kiválló P180 és P180 mini házakat.
Sajnos.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Vicces képek
- Magisk
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)