- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Ne beszéljünk félre, mondj konkrét típusokat ami szerinted jó áron van. Az itt említett Prime 750W Titaniumot meg se mutatják 70k alatt 10-12év gari ide vagy oda. Ez számomra olyan mint a Kia autókra adott 7év gari, tök jól hangzik de attól még nem lesz jobb a konkurenciánál. Nálam ami elmegy pár évig az rendszerint sokkal többet is, szóval nem a gariért akarok fizetni.
ui.: ja és a gyári gari mindig macerás, nem oda szól ahol vetted. Postázni, keverni-kavarni kell.
-
Joshi
titán
Egy 7-800W-os tápért 70k szerintem enyhén szólva is sok pénz. De lehet hogy csak én gondolom így.
-
Joshi
titán
Nekem is Seasonic tápom van, de szerintem enyhén szólva is túlárazott. A legtöbb neves gyártó rendelkezik bőven minőségi táppal jóval olcsóbban. Ez is olyan márka ami "biztonságot" ad, persze minden meghibásodhat még egy Rolls-Royce is, csak ezt sokan nem veszik figyelembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Be Quiet Shadow Wings 2 120mm (2db)
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest