Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

korion senior tag válasz  BlackSoft

üzenetére BlackSoft

üzenetéreolvastam az írásod és most is elolvastam! 
 nekem is Silverstone házam van tegnap óta csak elfelejtettem!én 20320-ért vettem számlával!(Raven)de ha vmi tetszik megveszem "akármennyi" és én heti 5 óra BF és sorik-internetre használom!(3930k) 
 Te dolgozol vele és 5-8 évre vetted!Sajnos emberi tulajdonság az irigység és beindul,ha akarod,ha nem!(de,hogy ennyire és még hangoztatja is  én is büszke lennék rá!  Nem Te csinálod a KockaTV-t? SZERK. Mindig röhögök az embereken mikor 10 levelet váltottunk és elkéri a számom!  
 most olvastam az aláírásod!Néztem a videokat! (tetszetek és tanultam belőle egy csomót!) 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest