- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
mivel jobb ez, mintha levesz nullára a minőséget..?
-
Psych0
őstag
Nem a játékfejlesztőknek kéne ezt csinálni? Configban leveszik lowra a minőséget és a távoli dolgok csúnyábbak lesznek.
-
lujó55
addikt
varázsszoftver? mégis mitől működik? honnan talált tartalékot a rendszer, amit a gyári megoldások nem tudnak? nem értem.
(nekem ez is olyan marketingszagú, mint a WD40 spray, hogy mindent tud, gyorsabban megy tőle a kocsi, magától megjavul a zár, még a rákot is gyógyítja, közben meg nagy semmi.) -
PC-rev-RM
tag
Értem. Tehát az Intel azért fizet a Lucidlogix-nak, hogy lebutítsák a játékok grafikáját olyan szintre, hogy az elfusson az Intel igp-n is.
Pedig mekkorát ugranának, ha rájönnének, hogy nem szupererős proci kell gyenge vga-val a népnek, hanem kiegyensúlyozott teljesítmény. Olyan az Intel vga téren, mint az Activision Call of duty téren. -
stratova
veterán
HD Graphics 4000 viszi most is, csak sebességben és minőségben elmarad az eredmény Trinity HD 7660G-jétől. Diszkrét kártya nélküli koca játéknál veheti hasznát DynamiX-nak Intel.
-
lenox
veterán
Ezt meg mindig nem fogja szerintem licenszelni senki hardverhez. Persze az intel megvehetne oket, arra lehet jatszani.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
Szvsz más sunyiban csinálni ezt, és más bevallottan elmondani, hogy gyorsítunk, de lesz ára a képminőségben. Nézd meg, és gondold át kell-e. Szóval ez szerintem rendben van.
-
Dr. Akula
félisten
Az ötlet nem rossz, az intel GPU-k közismerten nem játékra valók (cserébe a fogyasztása se akkora), de jó lenne mondjuk dio3-at futtatni rajta akár rosszabb grafikával is. Már az is valami ha egyáltalán 30 fps-t el lehet érni vele, tökmindegy mennyire marad szép a kép, a kérdés most ugyanis az hogy fut-e egyáltalán vagy nem.
-
Dr. Romano
veterán
Lehet csak a rossz emlékek miatt mondom, de hasonlít az FX szériájának feature-jére amikor is a sebesség miatt gyengítették a graf minőségét (exe átnevezéses korszak
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest