- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Ez az intelligens TDP dolog tetszik, eddig hogy nem jutott eszükbe?"
Eddig is volt, csak nem ilyen agresszíven. Már a Core2-nél is tapasztaltam, hogy akkuról kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik, mint tápról, tehát valószínűleg a proci és a chipset feszültségét is még valamennyivel csökkentette az EIST-n felül is.
XP alatt pedig már régóta csináltam EIST-s gépeken, hogy RMClock-kal az akkus max szorzót és az ahhoz tartozó feszültséget alacsonyabbra állítottam - jó pár fokot, és hosszú perceket (akár félórát, órát is) jelentett. W7-hez nem tudom, van-e ilyen eszköz, a notim még xp-s, így nem kerestem.
---
Ultrabook, hát... inkább legyen 2,5-3cm vastag, de legyen rajta megfelelő számú port és egy méretes akku, s legyen azért valamelyest strapabíró is. A kétmagos ULV/CULV procikkal a teljesítmény rég elfogadható, az SSD meg dob is rajta.
Atom: szánalmas, hogy még most se fejlesztik tovább az Atomot teljesítményileg. Megkapja az új gen az alacsonyabb csíkszélességet és a 3D kapuelektródákat, oszt' ennyi volt a fejlesztés, teljesítményileg marad ugyanaz, ami: egy kupac ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Autós topik
- Battlefield 3
- DUNE médialejátszók topicja
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest