- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
iCook
csendes tag
Érdekesek, a karperec kifejezetten tetszik
-
szuper-t
őstag
Igen én is ezt vallom (kivéve a dx10-11) de a gyártók feladata nem az lenne h a mimnél frissebb szoftvereket adják el? (részesedést kapnak + ingyen reklámot)
ezért nem értem meg és valahogy marketing fogásnak tekintem (hisz a frissebb gépekre szinte már erőszak feltenni egy xp-t hangkártya, sata, lan,...)
és a legtöbb User ragaszkodik a jól megszokott rendszeréhez..
nem az XP-t használó usereket néztem le félre ne érts -
student
őstag
eee keyboardrol van valami hír hogy kb mennyi forintba fog kerülni? 70--90k-ból kijön?
már megvan 600 dodó-ér előrendelhető
kicsit sokkalom dehá nincs riválisa.
ps Waveface must have.
-
huszar90
aktív tag
A karperec nagyon tetszik
-
zoo8800
veterán
válasz
macilaci78 #15 üzenetére
Nem hiszem.
-
zoo8800
veterán
ezen a gépen vajon miért xp fut?
-
szuper-t
őstag
Metro 2033 beütés
nekem bejön csak működhetne is
-
Gomez86
őstag
A Waveface cuccok nagyon tetszenek. Volt már hír róluk korábban, de akkor még nem nagyon voltak működőképesek, és ezeken a képeken sem mutatnak sokat, de ígéretesnek tűnnek
-
bteebi
veterán
Egész tetszetős, dizájnos termékek. Szerintem amúgy - lényegében - mindegy, hogy valamelyik formaterv lopott-e vagy sem. A lényeg az, hogy szép legyen
. Nem tök mindegy, hogy előtte már megcsinálta a Sony, az Apple, vagy akárki? Ha jó, akkor csinálják mások is úgy!
Ilyen szempontból utálom a szabadalmakat (persze azért többnyire van létjogosultságuk...), bár amennyire tudom, formatervet nem lehet szabadalmaztatni... szerencsére.
-
Quan-Chi
őstag
a keyboard PC tényleg nagyon penge, bár szerintem nem a legjobb hordozhatóság és mobilitás szempontból. bár biztosan könnyű de az alakja miatt nem a legjobb , ettől függetlenül netezni zenéthallgatni szuper
-
Zodicus
senior tag
Az Eee Keyboard PC tetszik nagyon. Amire kellene, ahhoz pont elég.
-
Morden24
nagyúr
Hm, a CP5141-es háza nagyon tetszik, elfogadnám
-
^Clown
addikt
Tetszik a billentyűzetes dokkoló!
-
Mikiller
aktív tag
Igen, ez már a XXI. század
-
Quan-Chi
őstag
nagyon jó termékek, mind tetszik
-
cwn
tag
appletol lopott designal konnyu viritani
amugy a karperec jo otlet lenne csak nem igy, hanem ugy hogy van egy mobil telkonk es amikor nem hasznaljuk rahajtjuk a csuklonkra, ahelyett hogy a farzsebbe raknank -
Angel1981
veterán
Nincs hiány innovációban!
Ez az Eee Keyboard nagyon tetszik, remélem lesz piaca!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged