- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrissszG
tag
válasz harminc3 #2686 üzenetére
Köszi!
Akkor viszont sajnos lehet, hogy tovább kell keresgélnem. Valami olyan ROM kellene ami 7:00 - 23:00 közötti bekapcsolt 2G mellett (főleg Viber-ezés és GMail szinkronizálás) legalább 2 napig elmegy... és magyarul van...
Ha esetleg erre van valakinek tippje, szívesen fogadom.
Köszi még1x.
-
KrissszG
tag
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy olvassa-e még valaki a topic-ot, eléggé leült mostanában.
Egy kérdésem lenne.Olyan ROM-ra lenne szükségem, ami
- tud magyarul
- jó az akku üzemidő még bekapcsolt Net mellett is.Ami jelenleg van fent (Phantom) Net nélkül jó üzemidővel rendelkezik, stabil, viszont Net mellett iszonyat gyorsan merül. Nem kell, hogy a játékok gyorsan fussanak rajta, mert nem arra van használva a telefon.
Előre is köszi!
-
KrissszG
tag
Hali!
Köszi a válasz. Nos, az 1. opció valóban nem a legkényelmesebb.
A 2. opciót korábban már próbáltam, de akkor nem működött. Bááár, bevallom őszintén reboot nem volt utána. Elképzelhető, hogy csak annyi kellett volna neki.
Megpróbálnám, de kicsit félek tőle, hogy ha a TB-vel szedem le az appot és nem sikerül visszatenni sehogy, akkor az 1. opció lép érvénybe, amihez nem sok kedvem van... -
KrissszG
tag
Sziasztok!
Phantom Sky Revolution v1 van fent, amibe bele van "égetve" a Launcher Pro.
Mivel azóta, hogy a Phantom Sky Rev. megjelent jött már ki frissebb Launcher Pro alkalmazás is - ráadásul a magyarítottat szeretném feltenni -, hogyan tudom ezt megtenni?Úgy értem... a Launcher Pro system app-ként van a ROM-ban, és amikor apk-ból fel szeretném telepíteni a magyarított Launcher Pro-t, a "telepítés sikertelen" üzenettel nem megy föl.
Valami ötlet? Köszi előre is!
-
KrissszG
tag
Köszi szépen.
Sajnos valami nem jó. Magát a TouchPal-t nem tudom installálni - "Az alkalmazás nincs telepítve" hibával fejeződik be...
A neten találtam egy másik TouchPal-t, amit ugyan sikerül föltenni, de a magyar nyelvet nem akarja észre venni. Gyakorlatilag minden nyelv inaktív.Azért keresem ennyire a TouchPal-t, mert Anyu fogja most használni a telefont, s neki kellene egy magyar nyelvű Compact billentyűzet, amit könnyen tud kezelni. Tudod, olyan mint ami a hagyományos telefonokon is van... 1 billentyű = 3 betű... ha a c-t akarod előhozni, akkor 3x nyomod meg.
A TouchPal tűnt a legjobbnak. Kevés álltgatási lehetőséggel, amit véletlenül el lehetne piszkálni.
Phantom Sky Rev. v1 ROM van fent, nem tudom, hogy esetleg az lehet az oka, hogy nem ismeri fel a mellé telepített magyar nyelvet...?!
-
KrissszG
tag
válasz coyote66 #2640 üzenetére
Ez a Phantom Sky Revolution v1 (2.2.2) meddig bírja neked? Mármint... az akksi üzemidő.
Tudsz esetleg egy direkt linket adni hozzá? Egy nagyon stabil ROM kellene, nem a Quadrant értékek az elsődleges szempont, hanem az, hogy1. Stabil legyen
2. A WiFi-re megbízhatóan csatlakozzon (volt olyan Phantom ROM amit noszogatni kellett). Ez a Phantom jól teszi a dolgát WiFi ügyben?Köszi.
Krisz
-
KrissszG
tag
Lehet, hogy nem lesz túl bölcs a kérdésem, de nem lehet esetleg ezeket a Custom ROM-okat valami emulátorral kipróbálni, anélkül, hogy állandóan flashelgetni kellene a telót?
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Szerintetek kb. mennyiért lehet eladni egy ilyen telefont? 1 éves, ha jól emlékszem alapból 2 év garit adtak hozzá, tehát még van kb. 1 év.
Köszi.
-
KrissszG
tag
Nem tudtok valami programot, amivel ROOT nélkül (ez fontos!) lehetne korlátozni/beállítani, hogy milyen programok mehetnek ki az internetre?
Feleségemnek nem rootolt a telefonja (SE X8), és nem is szándékozik, hogy az legyen.
Alap netcsomagja van, és azt veszem észre, hogy nagy ütemben fogy a felhasználható egyenleg. Nem igazán tudom, hogy mi fogyasztjatja ilyen tempóban, mert nekem lényegesen intenzívebb használat mellett is kevesebb adatforgalmam van.Erre szeretnék valami kis okos progit, amivel szépen lekorlátozok mindent.
Találtam már tűzfalakat, de egyelőre csak olyat, amihez ROOT jogosultság is kell.Előre is köszi!
-
KrissszG
tag
Mindenkinek frissült már automatikusan a Market? Nekem még nem.... furcsa...
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy külön figyelmeztető hangot állítsak be az e-maileknek, és megint mást a naptárbejegyzés figyelmeztetésének?
Köszi.
-
KrissszG
tag
Nem tudtok valami olyan Firefox verziót, ami megy ezen a típuson? A market szerint az, ami ott van fent nem kompatibilis vele.
Köszi.
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Phantom Evo. Rev3b van fent. Én egyelőre nem látok frissült Market-et. Ilyen custom ROM-oknál fog ez egyáltalán frissülni? Amikor a Google engedélyezte a fizetős Market-et Magyarországon, akkor természetesen megjelentek nekem is a fizetős tartalmak, tehát elvileg akkor "frissült". Most viszont még nem látom az új verziót és nem feltétlenül szeretném rögtön apk-ból telepíteni. Érdemes várni? Tapasztalatok?
Köszi.
-
KrissszG
tag
válasz gyalu 1 #2444 üzenetére
Milyen beállítási hiba? Úgy értem mit/hol kellett átállítani?
Jut eszembe... Telenoros vagyok... volt olyan ROM, ami nem azt írta ki, hogy Telenor HU, hanem valami 5 jegyű kódot... valami 20601-et. Azóta sem tudom, hogy mitől "javult meg", mert egyszer csak megjelent a Telenor HU felirat.
-
KrissszG
tag
válasz gyalu 1 #2383 üzenetére
Jó lenne valami új ROM, bár őszintén szólva nem nagyon hiszem már, hogy lesz. Nem új már a telefonunk, azóta sok újabb, komolyabb model jött ki. Azokra fókuszálnak inkább a fejlesztők.
Amúgy nekem is Phantom Evolution Rev3b van fent. Nagyon unom már, hogy a WiFi-jének úgy kell "udvarolni", hogy ugyan csatlakozzom már fel az otthoni routerre. Egyszer simán felcsattan, másszor eszébe sem jut és úgy kell külön rányomni a csalakozásra. Általában az borítja meg, ha bekapcsolom a WiFi-t, s közben galád módon még egy appot is el merészelek indítani.
Sajnos a Phantom Sky Revolution v1 ROM-ról sem hallottam túl jókat. Ott is akksi üzemidőkre panaszkodnak, szóval annyira az sem alternatíva.
Egyszer próbaáltam már ezt is, WiFi-ben nagyon jó volt. De az akksi valóban... :S[ Szerkesztve ]
-
KrissszG
tag
Használtok valalami víruskereső/vírusirtó programot Androidra? Ha igen, mit?
Köszi.
-
KrissszG
tag
Sziasztok! Ti nem találkoztatok még olyan jelenséggel, hogy benne vagytok egy app-ban (nekem ez mostanában a K9Mail), és amikor szeretnétek a vissza nyillal visszalépkedni, nem érzékeli, hogy megnyomtátok? Azt vettem észre, hogy ez ROM-tól független. Ha kilépek az appból (Home gomb), és utána visszalépek, minsen oké lesz.
És ha már Home gomb... mivel érdemesebb kilépni az appokból? Home gomb, vagy a vissza nyil nyomkodásával?
Phantom Evo Rev3b van fent.
Jah, és még egy dolog. Néha (elég gyakran) ha aktiválom a wifit (de még nem kapcsolt be) és közben elindítok egy appot, amivel majd használom (Opera, Mail, stb), nem mindig csatlakozik fel az itthoni routerre. Ilyenkor ode kell lépkedni a menüben és megmondani neki, hogy kapcsolódjon már. Nincs valami app, ami force-olja a preferált wifi hálózatokhoz való csatlakozást?
Köszi. És bocsi, ha sok voltam.
-
KrissszG
tag
válasz Nuvinci #2308 üzenetére
Úgy tudom, hogy ezek alap 2.3-as funkciók.
Ha viszont Te is szeretnél ilyeneket (vagy legalább is nagyon hasonlót), akkor javaslom az Extended Controls nevű appot. Abban be lehet állítani, hogy a notification bar-ban is jelen legyen és így nem kell kilépni appból, ha mondjuk elfelejtettél net-re menni, simán lehúzod a bar-t és máris be tudod kapcsolni a netet.
-
KrissszG
tag
válasz szaki04 #2305 üzenetére
Helló!
Melyik Phantom Evolution? Abból is van több verzió.
Rev3a / 4b / 4a / 4b?
Meg aztán van az új Phantom Sky Revolution. Abból v1 van ha jól tudom.Más. Hogy lehet az, hogy Neked 15%-ot is kiír az akku töltöttség jelző?
Nekem csak 10%-os lépcsőket követ, pedig most is egy Phantom Evo (Rev3b) van fent.Őszintén szólva, Nekem kicsit hiányzik a pontosabb akku visszajelzés.
Köszi.
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Találtam egy érdekes cikket:
http://techline.hu/hirek/20110519_android_hiba.aspx#rssEgy a WiFi kapcsolatot érintő biztonsági résről van szó benne, amit a napokban fedeztek fel.
Elvileg a Google orvosolta a hibát és hamarosan érkezik majd a frissítés.
"Ez a javítás a felhasználók részéről semmilyen teendőt nem követel, és néhány napon belül automatikusan, világszerte az összes androidos készüléken megjelenik.”Erre vonatkozna a kérdésem.
Szerintetek ezek a Custom ROM-ok, mint a Phantom, vagy Cyanogen is megkapják a frissítést?
Ezek elvileg babrált Googla appokat tartalmaznak, így nem tudom, hogy mennyire vagyunk "jogosultak" a frissítésekre.Vélemény?
-
KrissszG
tag
Hogy kell a Phantom ROM-okba "beégetett" appokat friss verzióra cserélni? Gondolok itt mondjuk a Titanium Backup-ra, SetCPU-ra, stb.
Ezek elvileg be vannak ágyazva a ROM-ba, azzal a spec. Phantom Setup progival lehet őket kapcsolgatni is.
Köszi.
-
KrissszG
tag
Nekem folyton feldobált valami, hogy előbb installáljam és csak az után álmodozhatom a letöétésről.
Nah, mindjárt kipróbálom Firefox alól. Most IE9 alatt vagyok, s nem ez az első eset amikor máshogy működik mint más böngésző.
Szerk: Az IE9 volt a hibás. Firefox alól gond nélkül letölti. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
KrissszG
tag
Találtam egy jó appot. NetSchedule
Ez elvileg arra jó, hogy be tudod ütemezni, mikor csatlakozzon a NET-re a telefon, így nem kell folyton online lennie, ergo jobban bánik az akksival.
Én úgy állítottam be, h minden órában felcsatlakozzon 5 percre. Ez elvileg pont arra lenne jó, hogy letöltse a leveleket. Főleg e-mailezésre használom.
Namármost... azt vettem észre, hogy bár a telefon felcsatlakozik a netre, a szinkronizálás nem minden alkalommal történik meg. Pedig tudom, hogy kaptam e-mailt. Főleg akkor vesze, észre, h nem volt sync, amikor 1-2 óráig hozzá sem nyúltam a telefonhoz.
Olyankor többnyire jó, ha a felcsatlakozás előtt (tehát egész óra előtt) 10-20 perccel használtam a telefont.Valakinek valami ötlete, h mi lehet a háttérben?
Köszi.
-
KrissszG
tag
Ebben igazad van. Lassan "elkopnak" a ROM-ok, az új típusok felé fordulnak majd a fejlesztők. Nekem viszont ez az első Androidos telefonom. Amikor megvettem még nem tudtam, hogy egyáltalán tetszeni fog-e. Tehát ebből a szempontból én jó tanulópénznek tartom.
Más részről, ha találok egy ROM-ot ami jó, nekem nem hiányzik mindig új. A kíváncsiság hajt max. ha kijön egy új, de ha megtaláltam egy jót és nem lesz új, akkor is el leszek azzal.
-
KrissszG
tag
Hogy lehet "beégetett" appokat cserélni? Ezek a speckó ROM-ok (mint például a Phantom-ok) tartalmaznak ilyen appokat, amikhez ha kijön a frissítés a Market-en nem lehet frissíteni. Emlékszem, hogy valahol olvastam egy Titanium Backup-os megoldásról, de nem tudom, hogy az hogyan működik.
Köszi.
-
KrissszG
tag
Én is kipróbáltam ezt a ROM-ot. Őszintén szólva a Phantom ROM-ok közül üzemidőben szerintem a Rev3b volt a legjobb. A Rev4a és Rev4b kifejezetten rossz volt. Ez a Sky Revolution nem rossz, de - szerintem - ez is elmarad a Rev3b-től.
Kíváncsi vagyok azért a Te tapasztalatodra is.
-
KrissszG
tag
Kérdés: Nektek melegszik a telefon WiFi hasznnálata közben? Egészen pontosan a telefon felső része (gondolom, ahol a WiFi modul van).
Nem tudom, de úgy emlékszek, hogy az Official ROM-oknál ez nem volt. Sajnos már régiek az emlékeim, ezért nem vagyok benne 100%-ban biztos.
Köszi.
-
KrissszG
tag
Jött most ki valami új Phantom ROM: Phantom Sky Revolution v1
Nem tudom, hogy milyen, nem próbáltam.
LinkÚgy látom, h valami PDF-et nyit meg, és abban van maga a ROM letöltő linkje.
(forrás: http://www.htcmania.com/showpost.php?p=2182881&postcount=534)
[ Szerkesztve ]
-
KrissszG
tag
Használ valaki AppBrain -t? Nem tudjátok mi történt? Nem látja az appjaimat. A webes felületre gondolok. Minden listám üres.
-
KrissszG
tag
válasz coyote66 #2118 üzenetére
Nah, pont azért jöttem, hogy egy hasonlót postoljak. Nekem sem jött be. igazság szerint már a rev4a sem. Ma én is búcsút intek ennek a rev-nek. A rev3b-t terveztem visszatenni, de ez a 2.25-ös verzió érdekelne.
Bevált? Jobb mint az Evo ROM-ok?
Linket tudsz esetleg adni? Lehet, hogy kipróbálnám.Köszi.
-
KrissszG
tag
Hááát, nemtom....
Nekem mintha jobban merülne Phantom Evo rev4a -val, mint rev3b -vel merült anno. Pedig azóta volt a battery stat reset is.Hasonló tapasztalat valakinek?
-
KrissszG
tag
-
KrissszG
tag
Hogyan lehet törölni az akksi history-t? Új ROM-ot raktam föl és mindha valahol olvastam már volna erről, hogy van rá mód, h törlöd a korábbi értékeket, így az újonnan feltett ROM tiszta lappal látja az akksit.
Vagy a ROM felrakásnál az "Erase user data" ezt is megtette?
Köszi.
-
KrissszG
tag
-
KrissszG
tag
Érdemes a Phantom Evo3c -t feltenni?
Ez már tényleg 1% -os lépcsőben mutatja az akksi állapotát? Egyéb újítás?
-
KrissszG
tag
Sztem nagyon sok minden befolyásolja az akksi időt. Nekem rev3b van fent és teljesen elégedett vagyok vele, akksi tetkintetében is.
Fagyással eddig nem találkoztam, pedig kb. 2-3 hete van fent. Most 6 napja megy folyamatosan (mármint nem volt azóta reboot, természetesen tölteni kellett ) és minden rendben van vele.
-
KrissszG
tag
Gondolod, hogy ez tényleg hivatalos? Nem kötekedni akarok, félre ne érts. Csak nem tudom... nekem olyan furcsa, hogy ezeket a ROM-okat mindenféle orosz oldalról lehet letölteni. Nincs valami hivatalos hely (gyártói oldal, stb.), ahonnan a hivatalos ROM-okat be lehet szerezni?
[ Szerkesztve ]
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Volna egy kicsit OFF jellegű kérdésem. Ez inkább Androidos mint Commtivás.
A feleségem SE X8-asán azt vette észre, hogy a naptárbejegyzései csak 2011. februártól vannak meg, előtte nincsenek, legalább is a telefonon. A Google naptárban bent van az összes.Nem tudjátok hogyan lehet rábírni a telefont, hogy a korábbiakat is leszinkronizálja?
Előre is köszi.
-
KrissszG
tag
válasz premete #2012 üzenetére
Nem értem mi a gond?
Mind1. A lényeg, hogy ez a Phantom ROM szerintem tényleg jól sikerült.
Én is inkább konzervatívabban közelítem meg a dolgokat, abból a szempontból, h ami SUT LR-el fölmegy, és jó (általatok, a visszajelzések alapján) az jöhet, de annyira mélyen nem akarok belemenni a dolgokba, h recovery, stb.
Az általad készített ROM-ot még nem próbáltam ki, talán majd valamikor. Egyelőre most Phantom tesztelgetése...
-
KrissszG
tag
Nekem most a 3230 A01 után a Phantom Evo. Rev3b van fent.
Ez a ROM szuper! Az akku idő nagyon jó (szerintem kb. hasonló mint a gyári 3230 A01-nél volt), sőt, nem tudom, hogy csak szubjektív érzés, de mintha még a képernyő is érzékenyebb lenne, jó értelemben véve. Lehet az is, hogy csak a telefon reagál fürgébben, mert kevesebb fölösleges gyári progi van rajta mint a gyári ROMok esetében.Egy szó mint száz... Phantom Evo. Rev3b = Like
-
KrissszG
tag
Akksi szempontból melyik jobb? Phantom Evo Rev3b vagy 2_3_230 A01?
Vannak tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
KrissszG
tag
Továbbra sincs megoldás az official Foxconn ROM alól a zseblámpa funkció eléréséhez?
Nincs esetleg erre is valami file, amit módosítani kellene (mint az előlapi ébresztés esetében)? Csak ötletelek, sajnos nem értek hozzá annyira, hogy tudnám merre kellene elindulni.
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Már többször akartam kérdezni, hogy ki hogy boldogul a trackball-al? Én konkrétan utálom. Folyton kilépek vele az alkalmazásokból, stb. Nincs erre valami okosság?
Azt gondoltam, hogy milyen jó lesz... majd "egerezek" vele... de valahogy nem úgy működik ahogy kellene. Túl érzékeny, ráadásul - ahogy fent is írtam - sokszor azt veszem észre, hogy hoppáá... bezártam az appot. Ne kérdezzétek hogyan sikerült, én sem tudom.
Vélemények?
Köszi.
-
KrissszG
tag
válasz mkoch820 #1784 üzenetére
Próbáld ki ezt a screen-off appot.
http://www.appbrain.com/app/screen-off-and-lock/com.katecca.screenofflock
Szerintem zseniális. És ami a pláne, van benne az a TV kikapcs-szerű animáció.
Én azért tettem fel, mert már untam, h csak a HW gombbal lehet kikapcsolni a telefont.Így kitettem a widget-et, és kész.
-
KrissszG
tag
válasz baloght44 #1726 üzenetére
Sziasztok!
Ha már ennyi szó esett a MHz-ről... Az erdeti ROM-ok ezeken a sebességeken dobognak (ha jól tudom):
3230-A01 480 MHz
3230-A02 600 MHz
3260-A01 480 MHzKérdésem, hogy
- a 3230-A01 (480 MHz) lényegesen lassabb (érzetre) mint a 600 MHz-es testvére (A02)?
- jobban bírja az akksi a 3230-A01 (480 MHz) ROM-nál?Köszi!
-
KrissszG
tag
A 2_3_230 A01 ROM van fent. Alapjába véve elégedett vagyok vele, de észrevettem, hogy ha a beépített Browsert használom netezésre, kilépéskor újraindítja a Launcher Pro-t. Legalább is azt tapasztalom, hogy minden widget eltűnt a képernyőről, és szépen apránként jelennek meg újra, valamint a telefon nem reagál (egy kis ideig) a jobbra-ballra scrollra.
Tapasztaltatok már hasonlót? Ha igen, van valami megoldás rá?
Előre is köszönöm!
-
KrissszG
tag
-
KrissszG
tag
válasz mkoch820 #1644 üzenetére
Igazad volt. Permanent root kellett hozzá. Minden ott van, ahol leírtad. Köszi még1x.
Már csak egy olyan opció kellene, hogy modjuk hosszan nyomvatartom a piros gombot és akkor standby módba megy a teló. Így egyáltalán nem kellene nyomkodni azt a kis vacak gombot a tetején. Szerintem ez egy igazi gyengesége ennek a telefonnak. Más modelleken jobban kiemelkedik a gomb, könnyebben nyomható meg. Ezen meg a körmömmel kell nyomkodni, közben örülök, ha nem lövöm ki a telfont a kezemből.
-
KrissszG
tag
válasz mkoch820 #1637 üzenetére
Helló,
Köszi.
Sajnos egyelőre nem találom a data/property/persist.sys.key.wakeup fájlt. Gyakorlatilag az a data/property mappa üres.
A Show hidden files be van kapcsolva a Root Explorerben. A telefon root-olt (igaz csak temporary root-ot kapott) Mit csinálok rosszul?[ Szerkesztve ]
-
KrissszG
tag
Nekem most a 3230 A01 van fent. Egy dolog zavar benne, hogy ha hívás érkezik Keresztnév, Vezetéknév sorrendben jelenik meg a kijelzőn a hívó neve. Ez gondolom annak tudható be, h ebben nincs lokalizáció.
Kérdés: a 3270-ben ez már normálisan működik? Vagyis a hagyományos Vezetéknév Keresztnév sorrendben?
Köszi.
-
KrissszG
tag
Köszi a választ!
3270-ből A01 v. A02? Esetleg még frissebb is?
Érdemes rá váltani?A korábbi hozzászólások alapján majd mindenki (aki a hivatalos ROM-ok közül választott) a 3230 A01 vagy A02-t használja, holott a 3270 elvileg jobb, legalább is azt gondolnám, abból kiindulva, hogy frissebb, tehát valamit csak javítottak benne.
-
KrissszG
tag
Mi most a legfrissebb HIVATALOS ROM a Z71-hez?
Én még a 2_3_270 A01-nél tartok. Van ennél frissebb is, pláne olyan amit érdemes is feltenni?Köszi.
-
KrissszG
tag
Mi most a legfrissebb HIVATALOS ROM a Z71-hez?
Én még a 2_3_270 A01-nél tartok. Van ennél frissebb is, pláne olyan amit érdemes is feltenni?Köszi.
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Melyik a navi program foglalja a legkevesebb helyet a telefon belső memóriájából?
Most tettem föl az iGO MyWay-t, de állandóan azt a hibaüzit dob, hogy kevés a (tároló) memória, szabítsak föl helyet.Van esetleg olyan progi amit 2.2-es Androiddal ki lehet tenni SD kártyára? Az iGO sajnos úgy tűnik nem olyan, s már mindent uninstalláltam amire nincs szükségem, de úgy tűnik így sem sikerült elég helyet felszabadítanom neki.
Köszi előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Micro Four Thirds
- PayPal
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro / 64GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / Rossz FaceID (270)
- iPhone 16 Pro Max/Platinum/256GB/Voda! 14 ciklus!!!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 PRO(google play) Erősebbik 8/256GB/ Akcióóó csak ma!
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest