Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez valami modból származik? Már csak az egységnevek miatt.
Egyébként kicsi az a mező. A GDI egyik pályáján (ha minden igaz a Destroy Chemical Supply) van ennél sokkal nagyobb is. Ráadásul ha azt nem gépeli le az ember idejekorán, akkor nem is tudja a feladatot teljesíteni.
-
törölt tag
Nem, a kéket lehetett robbantani. A vörösnek a közepén volt egy "lény", amit ha nem nyírtál ki, akkor a "csápjai" a végtelenségig terjedtek. Pontosabban falakkal meg lehetett akadályozni a terjedését. És nem minden egység pusztult el rajta. A könnyebb járművek, mint pl a Wolverine vagy az Attack Buggy simán átmentek rajta, ahogy a gyalogság is (utóbbiban nem vagyok 100%-ig biztos). És ugye a Hover, de hát az eleve nem is a földön jár.
Egyébként a kék tiberium a TW-ban is felrobbantható.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska #104 üzenetére
Hm, ezt nem tudtam, csak annyit hogy free lett. Még origo-n is fennt van:
-
cskamacska
addikt
Nem lehet, 2010-ben a Tiberium Twilight rpomózására ingyenesen osztogatták a CnC Goldot, a Red Alertet(tudomásom szerint kiegek nélkül), és a Tiberian Sun Goldot, de miután bebukott az utód, szépen leradírozták a letöltő oldalt, és a képfájlokat is. Jelenleg egy elfelejtett EA patch szerverről lehet lehúzni a CnC Goldot, többinek bizonytalan a jogállása/elérhetősége.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
törölt tag
Igazából csak arról van szó, hogy tudni kell elvonatkoztatni. Nem kell lineárisan gondolkodni, és akkor mindjárt nem a csatamező kellős közepén lesz a bázis. Ennyi erővel azt is elvárhatnánk, hogy valós mennyiségek csapjanak össze, szóval minden hk-t kapásból 20-30-cal kellene helyettesíteni minden játékban. És lennie kellene one shot kill-nek is.
Mondjuk a Generals a zsebkendőnyi pályáival pont rossz példa, itt tényleg az volt, hogy kiléptél a bázisodról és már be is estél az ellenére.
-
Szigorúan szvsz, de pont a bázisépítés az, ami nekem sokszor totál feleslegesnek hangzik és értelmetlen játéktechnikai szempontból (mi a francért a frontvonalban állna neki valaki harckocsit gyártani?).
Én e világban a Ground Control (első rész, nem a második!), illetve a MechCommander-ek megoldását preferáltam leginkább, amikor vásárolhattál mindenféle egységet, de az indulás előtt kellett összeállítani, hogy mit viszel magaddal.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Mivel a hír hatására kicsit játszottam a Generals-szal eszembe jutott, hogy minek új játék? Miért sírunk, hogy rossz lesz az új, amikor ott a jó kis régi?
Úgysem fejlődik már a grafika olyan nagyon, más meg nem igazán kell, hogy változzon...
-
törölt tag
az akkor egy elcseszett pay-to-win, egy normális free-to-play játék (amit az EA nem fog tudni létrehozni) nem egyenlő a pay-to-winnel. nagyon jó példa a Star Trek Online. vígan el lehet lenni ingyenesen játszva is és nem leszel nagyon (sőt, kb. semennyire) elmaradva azok mögött, aki fizetnek egy-egy itemért. számtalanszor láttam olyan esetet, hogy emberkének pénze van, de esze nincs, amivel jól tudná használni a megvett itemet.
-
fasirTTT
őstag
hát az okés, hogy ingyenes maga az alapjáték, de hogy versenybe tudj maradni minden szirszart meg kell venni pénzért... :S bár kitudja... inkább várjuk meg a végét mi lesz ebből
-
törölt tag
nem értem. eddig az volt a baj, hogy drága egy játék. most meg az, hogy ingyenes? wut? egy jól megcsinált f2p játék úgy ingyenes, hogy nem érzed magad hátrányban a többiekhez képest. f2p igenis jó, az más kérdés, hogy az EA mindenhez sügér... jobb, mint a havidíjas böszmeségek, ahol sokkal többet költesz a játékra. így azt veszed meg, ami érdekel és használni is fogod. havidíjasnál meg ott van, hogy kifizetsz sokezret és közben alig pár napot tudsz abban a hónapban játszani, mert munka, nyaralás, betegség, lófüle, mákosrétes, stb.
-
fasirTTT
őstag
elég jól néz ki
de ez hogy FTP lesz... áh, ez gáz :S -
Mondjuk annyira nem ismerem az ilyen rendszereket. Az itt elhangzottak alapján már a normális játékélményhez is jócskán fizetni kell, nem csak a tényleg extra cuccokért.
Én még nem merek pálcát törni felette, de a legtöbb ilyen F2P játéknál csak a felső ligában / magasabb szinteken probléma, ha free játszod a játékot. Amennyiben lehet irányított meccset létrehozni (mint a szintén F2P-nek induló, majd kaszát kapott Company of Heroes Online esetében). ahol csak a haverjaiddal játszol, akár semmiféle hátrányt nem szenvedsz amiatt, mert nem fizetsz a játékéért...
-
Dany007
veterán
"Itt ugyanolyan gond van..."
Persze, ezt mondom én is. A pénz pénz pénz... Kizárólag. De ahhoz, hogy pénz-pénz-pénz legyen ahhoz kell a vásárló is! Akinek van agya. És nyilván a számára jobb megoldásért fog pénzt adni. Ergo ha a kiadók nem igazodnak akkor bukják azt is ami még megvan vagy meglehetne.
"Ez csak akkor zavar, ha teljesen ki akarod maxolni a játékot."
Mondjuk annyira nem ismerem az ilyen rendszereket. Az itt elhangzottak alapján már a normális játékélményhez is jócskán fizetni kell, nem csak a tényleg extra cuccokért. Szóval nem tudom, jó lenne konkretizálni, hogy mondjuk egy CNC szintű stratégiai játék esetében mi az ami adott Free és mi az amiért csak megvenni lehet. Mert ahogy korábban elhangzott is az arany színű tankért én se fizetnék egy centet se pluszba.
De ha mondjuk online már mindenki 3-as szintű tankkal tolja én meg még mindig csak 1-es szinten vagyok és a két másik szint fizetős(!) akkor én se tudok mit tenni ha játékélményt is akarok magamnak (nem csak, hogy legyakjanak..)
.
@djculture:
Na igen. De azon a részen élőknek szerintem a full hd videózás az egyik legkisebb gondjuk.
De felőlem mehetne párhuzamosan is a kettő, ahol elérhető. Nyilván ahol 0,5Mbit az átlag letöltési sebesség, azok nem is fognak 10-20GB-os FullHD filmeket lecuppantani a torrentről. (legalábbis jóval kisebb mértékben, mint itt)
@Direct:
Na mondjuk a TF2-t nem ismerem... -
A filmeknél szintén elterjedhetne már ez. Online téka. Streaming alapokon. Persze Full HD-ben. A sávszélességek növekedése valamint a jobbnál jobb kódekek fejlődése lassan ezt is életképessé teszi.
Itt ugyanolyan gond van, mint a zenéknél világ szinten. Az egyes forgalmazók nem érdekeltek a globális filmelérésben, mert akkor a helyi szintű forgalmazóknak felkopna az álla (illetve nem feltétlen, ha törődnének a szinkronnal).
Amúgy pedig haladunk szépen lassan ebbe az iránya, lásd HBO Go...De ez a Free2p(l)ay megoldás még demónak elmegy, de mikropayment rendszer miatt végső soron arra megy ki az egész, hogy mégtöbbet fizess. Ugye vedd meg ezt meg azt meg amazt hogy teljesen ki tudd használni a játékot és azzal játssz amiért elkezdted a végén meg többet fizetsz, mintha gyárilag egészben megvennéd.
Ez csak akkor zavar, ha teljesen ki akarod maxolni a játékot. Az "egyszeri" játékosok többsége viszont kényelmesen elvan a korlátozott tartalommal, fizetés nélkül is...
Itt meg vissza lehet utalni az ME végigjátszás arányra... A játékosok jelentős hányada sem így, sem úgy nem használja ki a játékot teljesen... -
Dany007
veterán
So-so... Mert jött az iTunes és letarolt mindent. De a kiadók a végsőkig küzdenek.
Igazából nem véletlenül. Hiszen ma már egy zenekarnak az internet segítségével semmi szüksége sincsen kiadóra.
A filmeknél szintén elterjedhetne már ez. Online téka. Streaming alapokon. Persze Full HD-ben. A sávszélességek növekedése valamint a jobbnál jobb kódekek fejlődése lassan ezt is életképessé teszi. És akkor már BD lemezre meg lejátszóra és kiadóra itt se lesz többé szükség.
Játéknál amit életképesnek találnék az az onlive szerű rendszer. Csak annak is még kell egy kis fejlődés.
De ez a Free2p(l)ay megoldás még demónak elmegy, de mikropayment rendszer miatt végső soron arra megy ki az egész, hogy mégtöbbet fizess. Ugye vedd meg ezt meg azt meg amazt hogy teljesen ki tudd használni a játékot és azzal játssz amiért elkezdted a végén meg többet fizetsz, mintha gyárilag egészben megvennéd.
Sz.tem az offline mód lehetne ingyenes és az online pedig fizetős. Ma már mindenki úgyis online játszik ha olyan szintű a játék. Tehát ha megér annyit úgyis megveszi az ember. -
djculture
félisten
single alap hogy nem lesz benne ha freetoplay...
Dany00 A cd irpar eleve egy óriási lehúzás, van egy lemezen 1db értelmes zene ezért fizess 4-5 ezret. Meg különben is kb 1dvd-nyi zenét tudnék összeszedni a 10 év terméséből amire emlékszek is. Nem ilyen fluor tomi meg meganyavaják amire 10 percig emlékszik az ember.
-
Dany007
veterán
Úgy hogy a filmipar és a zeneipar is siránkozik az évek óta csökkenő bevételek miatt. És időközönként eljárják a haláltáncot.
(bár megjegyzem eddig az itthoni régi nagy kiadók közül nemsokról hallottam becsődölni)
Ami nem csoda (mármint a bevételcsökkenés), hiszen a rendszer amiben még mindig működnek nevetséges. iTunes féle megoldásoké lesz a jövő.
A múltkor hallottam pl panaszkodni az egyik magyar előadót, hogy alig viszik a lemezeket az emberek... Én meg hö? Van még aki CD lejátszót használ? Mert sz.tem a többség már simán mp3-ban nyomja. De ők még mindig a CD eladásokat nézik...Szal érted...
És hogy miért? Mert jóval több pénzt tud szakítani egy kiadó a CD-ken, mintha az egyén megvenné számonként mp3-ban Flacc-ben stb... Ezért foggal-körömmel ragaszkodnak a régi módszerekhez. És ez visszaüt, mert inkább letöltik. Hülye lennék 2-3-4 ezer forintot kiadni egy CD-ért amin van egy jó és 15 kreált gagyi szám. Szal érted mire gondolok... (?)
-
Dany007
veterán
"Lehet vitatkozni arról, hogy ez jó-e vagy nem. Úgyis ez lesz."
Majd visszaüt ahogy a filmeseknél, zenészeknél is visszaütött a mocskos pénzéhesség. És akkor majd lesz más... Persze jó lassan.
PC esetében a gyártókkal kellene valami módon szövetkezni a fejlesztőknek. Hiszen amíg megveszel egy boxot 2006-ban és használod a mai napig, addig legalább 2x kellett lecserélni a komplett PC-t, hogy tudd tartani a szintet grafikailag. Ez meg jóval nagyobb összeg, mint megvenni a játékokat (persze nyilván nem mindet).
(menj vissza a vallás topikba, kérdeztem vmit. : ) ) -
'94-ben jelent meg az első NFS, de az nem is igazán jutott el hozzánk.
A 2. rész('97) volt az amint "mindenki ismer" és mekkora királyság.
PS1 '95 vége.
PS2 2000 vége.A játékbiznisz hatalmasra nőtt.
Sokszorosa a fejlesztési költsége egy játéknak akár a 2000-es állapotokhoz viszonyítva is.
A piac is válogatósabb, a warez pedig a torrent elterjedésével soha nem látott méreteket öltött.Egyre több F2P játék lesz, nagyjából meg tudod nézni miről van szó, ki is próbálhatod.
Csak azért a tartalomért fizetsz, ami "kell".(#71) Dany007: Az ubisoft szárnypróbálgatásainál voltak gondok, de a kiadóknak így is megéri.
Lehet vitatkozni arról, hogy ez jó-e vagy nem. Úgyis ez lesz. -
Dany007
veterán
Szerk 2: "konzolon kb 2 variáció van: vagy mindent warezolsz vagy semmit.
Van átmenet, de macera és úgyis bukod. Ráadásul a warez jelentős hátrányokkal jár."Egyébként az agyon DRM-ezett állandó netkapcsolatot igénylő játékokkal meg csak a tisztességes vásárló lett megszivatva. Nem egy példa volt már rá itt a hírek között is.
A vásárló szív, a warezos meg vígan játszik. Ezen kéne változtatni. Egyrészt. Másrészt meg a steam-es megoldást kéne előtérbe helyezni. -
Dany007
veterán
Ezért írtam 10-20 évvel ezelőttöt. 94'-ben már jócskán volt NFS PC-re. Meg wolf meg doom és hasonlók. Konzolok akkor is voltak. PS1, PS2. Sőt, akkor még volt "óccsó" vetélytárs is.
ilyen gagyi kínai konzolokra gondolok. Amiknek ugyan sok közük nem volt egy PS-hez, de gagyi játékokkal azon is lehetett játszani.
Na és mégis ment a PC-s játékbiznisz. Mondjuk nem is jött ki ennyi új játék PC-re, mint manapság! Ezért könnyen lehet, hogy a kevesebb játékmennyiséget valamivel igényesebbre tudták megírni és arányaiban véve többet kaszáltak egy játékon mint most. Könnyebb volt eladni mondjuk évi 1-2 játékot egy gyártónak, mint manapság ezt a több tucatnyit.szerk.:
Amúgy az ilyen Free2play megoldásokban ahol ahhoz, hogy teljes lehetőségében tudj játszani a játékkal meg kell venned bizonyos dolgokat, upgradeket az a szar, hogy az ember nem tudja még az elején, hogy megéri-e. Mert eljutsz egy bizonyos alap szintig a játékkal, aztán ha akarsz valami komolyabbat akkor meg kell venned mondjuk a mamuth tankot (CNCTW-nél maradva), vagy épp ha tech levelben akarsz fejlődni akkor az ahhoz szükséges épületet szintén meg kell venned kp-ra. Na de mivan akkor ha a játék még ezekkel együtt sem tetszik... Online sem. Akkor kiadtál egy rakás pénzt és az itt elhangzottak alapján az lehet akár többe is kerül, mint egy mezei Steamről letöltött játék.
Mert normál esetben az ember letöltheti a teljes játékot, játszik vele, és ha tetszik annyira, akkor megveszi boltban / steamen hogy tudjon vele online is játszani. Na de itt ki fogja megkockáztatni?
Hasonlóval találkoztam már Androidos játék kapcsán. Egész kellemes játék. El lehetett benne jutni egy alap szintig majd utána már fizetni kellett hogy tovább juthass. Hát letöröltem inkább, annyit nem ért. Illetve lehet ért volna, de nem tudtam kipróbálni és így inkább nem kockáztattam.
-
20 évvel ezelőtt ~C64 volt, meg SNES. Igen, megérte.
Az internet fejlődése, a költségek emelkedése és a konzolok előretörése együttesen szorongatják a hagyományos gazdasági modellt.ui.: konzolon kb 2 variáció van: vagy mindent warezolsz vagy semmit.
Van átmenet, de macera és úgyis bukod. Ráadásul a warez jelentős hátrányokkal jár. -
.OM.
aktív tag
Hello,
Ha már egy kézben van és megvették a licenszet, miért nem csinálnak egy C&C Bad Company-t (C&C FPS, mint a Renegate volt) és egy BF Generals-t (BF mapok, fegyverek, tankok, csak stratégia játékban)??
Vagy ez senkinek nem tetszik?
Üdv,
.om. -
Dany007
veterán
Erre nem fogsz tudni választ kapni.
Kérdés mi volt ~ 10-20 évvel ezelőtt. Akkor megérte? Nekem akkor se volt soha eredeti játékom. Egészen addig amíg el nem kezdtem dolgozni. Na de az valamikor 2005-2006 tájékán volt. Viszont az összes játék megvolt azelőtt is. Úgy, hogy a 90-es évek végén a net és talán a PC is még kuriózumnak számított itthon az átlagemberek körében. Tehát örültél ha megtudtál venni egy PC-t nemhogy még több ezer forintért játékot hozzá. Letölteni meg végképp nem tudtad... (56k-s betárcsázóssal, percenként 10 forintos áron)
Na de mindezek ellenére mindenkinek megvolt minden játéka, filmje zenéje. Csak akkor még offline módon cserélgettük ezeket.
Most meg jönnek itt az eladásokkal meg a nem nyereségességgel. Miközben már több forrásból származó felmérések szerint a letöltés igenis növeli a valós eladásokat.
Itt egyszerűen arról van szó, hogy jelenleg a konzol a "menő". A PC túl sokba kerül és szar is amit PC-re írnak. Így nem csoda, hogy konzolra többen vesznek játékot. A gyártóknak meg csak és kizárólag a pénz kell. Az előállított termék csak annyira érdekes, hogy egy bizonyos vásárlószám meglegyen. Ezért is írják konzolra, mert arra könnyebb. Így még kevesebb költséggel jár, ergo több a bevétel. Ez van. -
válasz
cskamacska #65 üzenetére
Állandó online kapcsolat mellett is lehet rossz játékot csinálni, nem zárja ki egymást a kettő.
Sőt a F2P-t is el lehet rontani(BattleForge pl.).(#64) Cybertrone: Megveszik többen ez nem kérdés. A kérdés, hogy megveszik-e elegen?
-
cskamacska
addikt
Fura ez a felvetés, mert a C&C 4 is már teljesen multira épült, erősen látszott rajta, hogy a single csak hozzá van csapva, multiban feloldott egységek nélkül például nem is lehet végigjátszani a hadjáratot.
A játék pedig alapból folyamatos netkapcsolatot igénylő DRM-et használt.
Na ehhez képest hatalmas bukta lett.
-
válasz
Cybertrone #62 üzenetére
A kiadót nem érdekli, hogy Ödönke játszik-e vele otthon.
A kiadót az érdekli, ha befektetett Xm$ akkor X+m$ jöjjön vissza. A multi orientált játékok is ezért törnek előre, mert abba éri meg beletolni a raklap pénzt.Konzolon is van warez, de az eladási mutatók nagyságrendekkel jobbak a fejlesztési költségek pedig alacsonyabbak.
-
Cybertrone
veterán
Szerintem és mások szerint más hogy nehezen lehetne kivitelezni... skinekre senki nem költ egy nagyon szűk rétegen kívül, te hát abból nem lenne nagy lóvé... De mondjuk hogy ha egységekért kérnek pénzt azt nagyobb valoszinűséggel veszik meg a szerencsétlenek, és abban van pénz... Vagy feltöltőkártyás lesz... kitellik ezektől az is!
D1Rect:
Szerintem ami nívós azt megveszi az ember... persze vannak olyanok akik ingyen vagy olcsóért akarják, viszont multyzni, és frissítések szempontjából inkább egyszer kiszarja érte az ember a 10k-t és akkor nyugodt! Így vagyok ezzel én és szerintem sokan mások!Amúgy konzolon is van warez, ez szerintem nem kifogás!
-
Na és miért is lesz F2P?
Mert a zemberek nem fizetnek játékokért, csak warezolják.Ha a kiadó pénzt akar a termékért, akkor olyan formába kell csomagolni, hogy ne érintse a warez(F2P, állandó online kapcsolat, stb).
-
kutga
félisten
válasz
Cybertrone #59 üzenetére
Halkan jegyzem meg van arra infó hogy ebben a játékban is így lesz? Vagy ez az alap EA hozzáállás?
-
kutga
félisten
Legalább ki lehet próbálni.
Az első rész egész kellemes volt. Igaz a Tiberian Twilight nem lett valami emlékezetes, szerencsére a két játéknak vajmi kevés köze van egymáshoz.
-
Titan44
tag
Ezen valahogy nem jön át az a jó kis feeling.
Ki fogom próbálni, de nem úgy tűnik hogy belezúgok mint anno a Generals-al történt. -
D4M13N
aktív tag
Nem azért de akinek ez nem tetszik az nézze meg az ex-Westwoodosok End of Nations MMORTS-ét.Az se rossz.lassan open beta lesz.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Pont hétfőn keresgéltem elő a Generals ZH-t, mert emlékeim szerint az utolsó c&c stratégia volt, nagyon szerettük, lanon élvezetes volt és azóta is szoktam hallgatni a zenéjét, mert az marhajó!
A zenéje ennek is biztos jó lesz.Mivel több jó nem jut eszembe a frostbyte motor-MMO RTS-F2P fogalmak után, ezért nem írok további véleményt amíg nem játszok vele.
Optimizmust srácok! Lehet, hogy jó lesz! A remény hal meg utoljára...
-
Archer
őstag
Köszönjük Emese. EA-nek marad még olyan franchise-sza amit nem cseszett/csesz el? Most erre mi szükség van megint? Mechwarrior azért lett F2P mert nem találtak kiadót de EA-nél nincs ilyen gond.
Meg mi az, hogy a klasszikus RTS-ek kora lejárt? Miért? Csak a faék egyszerű klikkelőbajnokságra lenne igény? Nem hiszem de ha egyszer nem kapni mást. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Brutális eb #48 üzenetére
Dehogyis. Hisz fríííí lesz, hadd örüljön a níp...
-
Brutális eb
addikt
F2P?
Hmm tehát mikrotranzakció vagyis többe kerűl mintha havidíjas lenne.... -
Nagyon vártam pedig ezt a játékot az első része (+kieg.) után, de sajnos csalódnom kell. Már az első képekből éreztem, hogy nem lesz az igazi, de így... Ahogy külföldi reakciókat is olvastam elég sok az elégedetlenkedő. Már csak azt sajnálom, hogy generals 2 néven "adják ki". Legalább más néven futott volna ki és akkor remény lett volna egy folytatásra, vagy 2. rész nélkül szép emlékek.
-
RyanGiggs
őstag
Na... nálam ez a játék már halott. (pedig még meg sem jelent)
-
wolfman
veterán
ezért is írtam, hogy félig meddig valós, mert tartalmazott fiktív fegyvereket, csapásokat, de összességében valós környezetben játszódik. A GLA legtöbb egysége tényleg valódi, amerikának persze minden sz@rja van. Itt meg eddig csak fiktív cuccot láttam értem ide, hogy a tankok sem átlag, hanem elég futurisztikusnak tűnnek.
Na majd meglátjuk!
-
proci985
MODERÁTOR
na, generalsban is volt lézer (lasers make superior weapons!), szuper tank (paladin/overlord/emperor overlord, sőt gyakorlatilag a Helix is ide volt sorolható), sőt még szikrákat szóró bombák is (épületként meg terrorista néven egységként is).
azért valamennyire én is tartok a dologtól. Zero Hour az utolsó tényleg jó C&C játék volt: ugyan sztorira és designre kilóg a C&C/RA univerzumból, de változatos volt, humoros (néha eléggé morbid módon, ld a GLA befejező küldetését, vagy amikor a segélycsomagokat kellett támadni... vagy amikor egy lázadás során egy egész várost kellett a földbedöngölni a feldühödöt tömeggel), a ZH meg a maga félkész módján is egy eszméletlenül változatos gyémánt volt. multiban imádtuk.
C&C3ban nem működött a turtle taktika, stealthnek nem maradt túl sok értelme, maradt a rush. de még valamennyire jó volt. az RA3mat megnéztem és inkább menekültem vissza a SC
Ahoz és a Generals:ZHhoz.
azért remélem jó lesz. bár én inkább fizetnék érte, megvételkor.
-
Dagidög
senior tag
Úgy néz ki, hogy marad a Zero Hour, túl nagy reményeim voltak.
-
noisia
aktív tag
Én kipróbáltam az Age of Empires Online-t, de ez a F2P szerintem egy eleve halálraítélt elgondolás, mindaddig, amíg nem keresek félmilliót havonta. Mert akkor nem érdekel, hogy 10 dollár az új faj, megveszem.
És gondolom az amerikai hülyegyereknek ugyanúgy 10 dodóért adják, mint nekem csöves magyarnak, azzal a különbséggel, hogy ő ki tudja fizetni. -
Dany007
veterán
Mért most mi történt? Nem értem :S
Free to play? Ingyen játszható vagy mi? Vagy a videó lett olyan gáz? (azt még nem néztem meg...) Ba...ki tényleg nemértem most mivanBocsánat, tovább olvastam!
@daa-raa:
Sz.tem a TW még ott volt a szeren. Bár tény, hogy a TS-sel jóval többet játszottunk.
-
wolfman
veterán
Nekem a C&C játékok közül a Generals (ZH) volt és most is a kedvencem. Ezen képsorokat látva nem sok kapcsolatot vélek felfedezni és megint felment bennem a pumpa!
A G egy közeljövőben játszódó, részben valós, részben fiktív egységeket felvonultató, de többnyire ésszerű, valós kereteken belül felépített játék volt. Ebben a videóban csak jövőbeli, szuper tankokat láttam lézerrel lövöldözni meg szikrákat szóró bombákat robbanni! Mi köze lesz ennek a valósághoz? Azért részben tartalmazhatna valamit a kor harcviseléséből, de hogy én nem leltem benne ilyet, az biztos!
Szomorú lettem!
-
Narxis
nagyúr
Mondjuk manapság szerintem a játékiparban a klasszikus értelemben vett stratégia olyan mint a filmiparban a sci-fi. Haldoklik. Hol van már az Age of Empires, Settlers vagy a C&C, Dune? Van helyette böngészőben játszható Settlers Online, C&C Tiberium Alliances, Age of Empires-ben is terveznek valami ilyet, nem? Szóval tényleg nem lesz már itt olyan mint régen...
-
Gery9112
őstag
Igen sajnos leáldozott az a kor amikor a pénzéhség nem ment a játékok minőségének rovására :-). Persze egy cég érdeke a minél nagyobb profit elérése csak nem mindegy, hogy a vásárlók igényét mennyire veszik figyelembe.
-
csaabz
őstag
Én kíváncsi leszek rá...
A vinnyogóknak meg annyit, hogy egy "régi értelemben vett" stratégiai játékot (pl: Starcraft 1, C&C Generals) ne várjanak, olyan már nem lesz. Azoknak a kora leáldozott.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska #9 üzenetére
Tiberium Wars után lejmenet jött. Kane kiegészítő még jó volt, aztán a C&C 4 már ramaty lett, meg kijött a Tiberium Alliance, most meg majd ez...
-
G4ga
őstag
szerintem ez pont olyan lesz mint a Battlefore.
Az is F2P és statégia. Ugyan azon az elven fog szerintem müködni, másképp nem tudom elképzelni.
biztos hogy lesz single szerintem. Coop szerüség lesz benne, ahol lesz 1személyes ls többszemélyes pálya.
Sanszos hogy egyes egységekért, mapért, kampányért kell majd fizetni.szerintem teljesen érthetö a probálkozás. A Me3 utáni bortány, a jólmenö SWTOR után mindent megtesz a Bioware hogy ujra az élvonalba lehessen ( még akkor is ha ez egy másik fejlesztö brigád a cégen belül )
Máskérdés hogy evvel nagyon bakkot fognak löni. Nem biztos hogy a C&C-t kellet volna ily modon bedobni a közönségnek.
Még ha jó is lesz a játék, nagyon kevesen fognak érte szerintem fizetni.
Szánalmas kapálozás ez... EA-nek szvsz sikerült még egy nagyszerü studiót tönkretennie.
nem tudom eldönteni hogy sirjak vagy nevessek...
vicces -
Sontir Fel
őstag
Addig meg nem temetnem amig nincs a kezemben a produktum
-
Sonja
nagyúr
válasz
Cybertrone #25 üzenetére
Ha olyan módon lenne F2P, mint a TF2, azaz a játékbeli dolgok amik fontosak (fegyverek, amik a játékmenetet alapvetően meghatározzák) ugyan úgy ingyenesek, és csak a "csicsáért" (sapkák, különböző ruci kiegészítők, festékek, stb.) kell fizetni, akkor nem lenne gond. Persze EA-tól nem várom el, de sosem lehet tudni.
-
Gery9112
őstag
válasz
Cybertrone #22 üzenetére
Azért is kérdeztem hátha a nálam okosabbak többet tudnak erről. Eddig (legalábbis ha jól tudom ) a C&C játékok szerves részét képezte az egyjátékos kampány.
Meg a multinak sincs sok értelme ha az EA folytatja a "kiadok egy félkész játékot majd fél éven keresztül jön rá a 2-3 giga patch aztán mehet a levesbe mert jön az új rész". politikát.
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #19 üzenetére
Nem attól lesz valami "fullos game", hogy lemezen is megjelenik.
-
Solicidium
aktív tag
Kíváncsi vagyok, az üdítő előd Zero Hour-ös sokrétű és nagyon élvezetes mikro-orientált multijához fel tud-e nőni a játék.
-
LW
őstag
válasz
Cybertrone #19 üzenetére
Ahogy írtam már, meg lehet oldani úgy, hogy fair maradjon. (League of Legends)
-
Gery9112
őstag
Valaki tud a szingli részről valamit? Mert gondolom ha ingyé' adják akkor csak a multi lesz benne és a szingli később (DLC ?? ) formájában lehet majd megvásárolni. Esetleg BF 3 féle vedd meg a C&C Generals 2 Premiumot hogy tolhasd a szinglit?
-
Cybertrone
veterán
Mér te hogy képzeled el... fullos gamet kapol ingyen... EA nem erről híres... valami ilyesmit képzelek én el, ami bár csak ne így lenne...
Nálam a F2P gamek eleve nem férnek bele... rend szerint nem adják azt amit kéne... sok a feltápolt cucc, amit a sok amcsi majom anyuékkal felvesz, én pedig nem érzek késztetést arra hogy több tízeret elszórjak virtuális szarságokra... ha kijön dobozosan megveszem, ha nem akkor ennyi volt egy legenda...! Am ez kb olyan mint ha a Diablot csinálták volna meg így... az még hozott is volna a konyhára, bár ott is lett volna hőzöngés... jelzemigazuk lett volna azoknak akik hőzöngtek!
Többek közt ezért nem érdekel az új Mechwarrior... régen azt is gyűrtük lanon. vagy itthol... most meg azt is elbasszták! -
L_ajos
őstag
Már vártam mikor baxa el ezt is az EA.. nem kellett sokat várni rá
-
Narxis
nagyúr
Szerintem itt mindenki attól fél, hogy havonta lesz valami új egység vagy akármi ami megvásárolva előnyt adhat. Én a BF: Heroes-ra már elköltöttem egy húszast, BF: Play4Free-re meg egy tízest, de ezekkel minden nap játszom viszont akárhogy nézem ez több mint egy egyszeri játék ára.
-
LW
őstag
válasz
Cybertrone #14 üzenetére
Melyik cikket olvastad? Mert ilyet én nem láttam.
-
Cybertrone
veterán
Kapsz egy gamet... tolod vele, és fizetnied kell az egységekért, a jobb egységekért és a cuccokért... beletolsz 10-20k-t és annyi leáll í support oszt baszhatod... jöjjön ki lemezen, legyen support, és peccsek, kiegek hozzá, ne ilyen fos hogy 5 dodó egy tank egység meg ilyen hülyeségek...
-
skacok... igazából most mivel is lett rosszabb?
-
SzlobiG
félisten
Ennyit erről foshalmaz lesz ez is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #8 üzenetére
A szívemből szóltál. Menjenek a fenébe az F2P-vel együtt.
-
cskamacska
addikt
Mert mi lett vele? A tényleges játékmenetből nem láttunk semmit.
Mondjuk az nem feltétlen szerencsés, hogy F2P MMO lesz belőle, az EA akkor sem tudna egy tisztességes nem Pay 2 Win F2P MMO-t kiadni, ha a léte függne tőle.
Ha valamiért keseregni van kedvetek, akkor azt a KanVille miatt tegyétek
:
Lets Play Command and Conquer Tiberium Alliances -
Cybertrone
veterán
Annak szakadna az anyukájába a feje aki ezt kitalálta... eddig érdekelt, ezután nincs az az Isten hogy gameljek vele... minden rész ami pc-n kijött itt figyel a polcon, ezen nőttem fel... Nincs a piacon még egy ilyen sorozat, és ezek a sarlatánok elrontják
Gratulálok...Mukorka:
Én nem virtuális szarságokért akarok pénzt adni ha nem egy jó játékért...! Kinőttem már abből hogy pénzért vegyek pixeldarabokat... adják ki lemezesen faszán ahogy kell, és ahogy eddig tették... persze ne legyen olyan fos mint az uccso rész, mert az valóban nem ért egy garast sem! -
LW
őstag
Miért rossz, ha valami ingyenes? Ha fair módon meg van csinálva (lásd LoL), akkor a pénzes emberkék sem jutnak jelentős előnyhöz.
-
Narxis
nagyúr
Így legalább kipróbálom, engem valahogy nem fogott meg ez a Generals sorozat.
-
Cyberpunk
félisten
Nem tudok mit mondani, szánalmas.
-
törölt tag
Elmehetnek a .....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Istenem mi lett veled C&C sorozat.
-
Youri
veterán
Eddig érdekelt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest