- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez valami modból származik? Már csak az egységnevek miatt.
Egyébként kicsi az a mező. A GDI egyik pályáján (ha minden igaz a Destroy Chemical Supply) van ennél sokkal nagyobb is. Ráadásul ha azt nem gépeli le az ember idejekorán, akkor nem is tudja a feladatot teljesíteni.
-
törölt tag
Nem, a kéket lehetett robbantani. A vörösnek a közepén volt egy "lény", amit ha nem nyírtál ki, akkor a "csápjai" a végtelenségig terjedtek. Pontosabban falakkal meg lehetett akadályozni a terjedését. És nem minden egység pusztult el rajta. A könnyebb járművek, mint pl a Wolverine vagy az Attack Buggy simán átmentek rajta, ahogy a gyalogság is (utóbbiban nem vagyok 100%-ig biztos). És ugye a Hover, de hát az eleve nem is a földön jár.
Egyébként a kék tiberium a TW-ban is felrobbantható.
-
cskamacska
addikt
Nem lehet, 2010-ben a Tiberium Twilight rpomózására ingyenesen osztogatták a CnC Goldot, a Red Alertet(tudomásom szerint kiegek nélkül), és a Tiberian Sun Goldot, de miután bebukott az utód, szépen leradírozták a letöltő oldalt, és a képfájlokat is. Jelenleg egy elfelejtett EA patch szerverről lehet lehúzni a CnC Goldot, többinek bizonytalan a jogállása/elérhetősége.
-
Dany007
veterán
Mért most mi történt? Nem értem :S
Free to play? Ingyen játszható vagy mi? Vagy a videó lett olyan gáz? (azt még nem néztem meg...) Ba...ki tényleg nemértem most mivanBocsánat, tovább olvastam!
@daa-raa:
Sz.tem a TW még ott volt a szeren. Bár tény, hogy a TS-sel jóval többet játszottunk.
-
cskamacska
addikt
Mert mi lett vele? A tényleges játékmenetből nem láttunk semmit.
Mondjuk az nem feltétlen szerencsés, hogy F2P MMO lesz belőle, az EA akkor sem tudna egy tisztességes nem Pay 2 Win F2P MMO-t kiadni, ha a léte függne tőle.
Ha valamiért keseregni van kedvetek, akkor azt a KanVille miatt tegyétek
:
Lets Play Command and Conquer Tiberium Alliances
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest