- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A Razr 70 is előkerült
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az lenne az igazi, ha több olyan küldetés lenne, amiben csak nagyon limitált bázisépítési lehetőségek lennének, vagy csak egy adott mennyiségű egységgel kellene boldogulni. Amolyan Company Of Heroes-szerűen. Szvsz a sztorihoz illene is ez az ötlet, a kor előrehaladtával a tiberium is egyre nagyobb mértékben terjed el a bolygón, fertőzőbb, irtja az emberiséget, kevesebb emberi erőforrás állna rendelkezésre.
Én már nagyon várom a C&C4-et, ez nem egy profi, nagyon taktikázós RTS lesz, hanem egy egyszerűbb, élvezhető és hangulatos RTS. Aki egy profi RTS-t vár (CoH, DoW, WiC szerűt), az csalódni fog. Én úgy tekintek a C&C sorozatra, mint pl autós játékok esetén a DiRT2-re. Nem profi, de élvezetes, szórakoztató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest