- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
Nem verseny, viszont vita, ahol érvek ütköznek, ezért bizonyos értelemben mégiscsak "nyerésre megy".
A bibibi felhasználók nem hibahatáron belül vannak.
Alapvetően azoknak készülnek a highend cpu-k, akik megveszik őket.
Igen, ő arra büszke.(Imádom a kinyilatkoztatásokat. Árad belőlük a magabiztosság, és a tudat, hogy jóval több vagyok a másiknál. Részemről befejeztem.)
-
Joachim21
őstag
Annyi, hogy ez eddig pl. a lynnfieldnél nem így volt. Ott tudtak hibátlan cache-el szállítani mindent 750-től a 870-ig. (igaz h 45nm-en) Háborogni meg azon háborgok, h ha vennék vmit, akkor kompromisszumra lennék kényszerítve, mert a 2600-as árazása megint csak nem lett baráti. (2600 több dologban is eltér a 2500-tól, nem csak az órajelben, ez a legnagyobb nemtetszést kiváltó dolog)
-
rovtiv
tag
"A processzor mióta presztízstermék?"
Amióta vannak olyan darabok, amelyek jócskán a teljesítményük fölé vannak árazva az alsóbb kategóriákhoz képest. Ugyanolyan értelemben, ahogy egy öngyujtó, szemüvegkeret, óra, vagy adott esetben egy autó is lehet az. Ezen még az sem változtat, hogy nem látható. Elég a tudat, hogy nekem olyanom van, és egy szakmai oldalon bárkinek bármikor be is tudom bizonyítani, hogy nekem olyanom van.
Ha pedig a presztizstermék fogalmát te máshogy definiálod, készségesen elfogadom, bár ez a lényegen nem változtat. -
Joachim21
őstag
Nagyon nincs rajta mit kifejteni. Az itt feltüntetett Xeonok mind 8MB L3-mal érkeznek. Nyilván elsőbbség a Xeonoknál, mert ezek drágábban eladhatóak. De asztali vonalon csak a 2600-as ami 8MB L3-mal jön (a K is), a többi mind 6MB. Tehát, ami nem sikerül tökéletesre, abból csinálnak asztalit. Vagy nincs elégséges gyártókapacitás, vagy a gyártósorok nem üzemelnek optimálisan, ha nem jutott az asztali szegmensbe megfelelő mennyiségű "hibátlan" chip. Ennyi a gondolatmenete ennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged