- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takemoto
csendes tag
válasz
band1103 #137 üzenetére
Tetszett neki nagyon
Rögtön megtetszett neki, amikor meglátta csak annyit tudott mondani, hogy "húú, de komoly".... és ezt hogy is lehet fokozni.... elmondod még vagy 20szor
Összedobtam neki, beüzemeltem és ekkor jött a következő ámulás hullám"Hello Kitty-s hátterem van, az egér mutató is az....és az ikonok is"
Szóval sikerült a projekt tökéletesenÜdv.: Takemoto
-
Takemoto
csendes tag
Csao!
Köszi!
A DVD-író nyitása pont azon az elven működik, mint amit leírtál.Szép nagy felületek lehetnek azon a szerverházon, bátran szárnyalhat a fantázia
Én pont az ellenkezőjét csináltam/csinálom, mert én minél kisebb házat szeretnék összehozni
Téma ami számomra szóba jöhet:
- Warhammer 40k,
- Star Trek,
- Stargate,
- minimal design,
- japános kis rizspapír-ajtós házikóSok sikert a témaválasztáshoz és a kivitelezéshez!
Üdv.: Takemoto
-
Takemoto
csendes tag
válasz
]Phobos[ #100 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Megköszönném egyesével is mindenkinek, de akkor az egész topic-ot az én hozzászólásaim uralnákSajna a karácsonyi keretet túlléptük, de gondolkoztunk mi is a plusz memón. Múltkor beleraktam +512MB-ot és szinte szárnyalt a gép
Majd egyszer, eddig is így használta.
-
Takemoto
csendes tag
A hőmérsékletek:
CPU: 25 idle, 41 load
Vinyó: 30 idle, 35 loadA venti fordulatszámok:
CPU: 2700-2800rpm
Házventik: 1455rpm fixAkkora szívóereje van elől a kivágásnál a 2házventinek és a tápnak, hogy ha a ház előtt közvetlen leejtek egy szétnyitott papírzsebkendőt, akkor azt magához szívja.
-
Takemoto
csendes tag
válasz
lajthabalazs #79 üzenetére
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
A lakkozás:
- Felületkezelés előtt csiszoljuk át a felületet és portalanítsuk. Ha pácoltuk a felületet, akkor nem kötelező, de óvatosan, ha mégis csiszoljuk.Ilyenkor szintén portalanítsuk.
- Én ecsetet használtam, de a legszebb felületet a szórópisztoly adja (persze ügyelve, hogy ne folyjon meg a lakk)
- A lakkot fel kell egy kicsit hígítani, mert alap állapotában sűrű. Másként kell hígítani a szóráshoz és másképp, ha ecsettel visszük fel a felületre. Az ecsetnél kevésbé kell hígítani. Én szemre határozom meg, hogy jó-e.
- Fontos, hogy vékony rétegeket vigyünk fel. Inkább kapjon 7 vékony réteget, mint 3 vastag megfolyósat.
- Az első két réteget valószínű, hogy beszívja a fa és foltos lesz a felület. No para, eltűnik a következő rétegek miatt
- Minden réteg között érdemes átmenni rajta csiszolószivaccsal (250-300as), de az első rétegeknél ne nyomjuk nagyon, mert lecsiszolhatjuk a pácolást is, illetve értelemszerűen az utolsó réteget nem csiszoljuk.
- Ha ecsetet használunk, akkor azt a száliránynak megfelelően mozgassuk, így ha véletlen csíkos lesz a felület kevésbé feltűnő.
- Az ecsetből kihullott szálakat addig vegyük ki, míg friss a felhordott réteg, mert ha megszáradt a lakk macerás és ott marad a helye.A pácolás:
- Itt olvashatsz róla
- Bükk esetén vigyázz, mert hajlamos a foltosodásra. Fokozottan érvényes, hogy egyenletesen vidd fel a pácot és letöröld a felesleget.
- Érdemes egy hulladék anyagon kísérletezni, ha nem vagy biztos a munkádban.Azt hiszem nem hagytam ki semmit. Remélem tudtam segíteni
-
Takemoto
csendes tag
A gépen a következő játékok vannak fent: Sims2, UT, CS, YoudaFarmer, Cooking Dash1-2. Amikor helyrepofoztam az oprendszert, akkor kíváncsi voltam az UT-re, hogy fut ezen a gépen. Azon kaptam magam, hogy több mint fél órája ülök a gép előtt és játszok...és játszok.... Elfogott egy kis nosztalgia
-
-
Takemoto
csendes tag
Csao!
Szerintem nem érdemes fejleszteni ezt a konfigot, hogy ha ütős gépet akarsz vagy játékra szánod. Ez a lap AGP-s, szóval max ATI 3850, 4650 vagy NV-XXXX (sajna itt nem tudom mi a legutolsó AGP-s széria), de ezeket tuti, hogy nem hajtaná ki a gép még proci cserével se. Esetleg egy ATI 3650, 2.8-3 GHz-es P4 és pluszba max 1GB ram, de mint mondtam ,szerintem erre a gépre már nem érdemes költeni, nem éri meg.
Ha valami hülyeséget írtam, akkor javítsatok ki!
-
Takemoto
csendes tag
válasz
Tigerclaw #44 üzenetére
Pont ma volt szó az áttetsző plexiről itthon
Maga a számítógép nem termel akkora hőt, hogy spontán lángra kapjon a fa, még egy esetleges szikra is kevés. Folyamatos magas hő szükséges vagy nyílt láng. A saját gépem nem egyszer működött folyamatosan 3-4 héten keresztül. Abban jóval erősebb konfig van, mint ebben a HK házikóban. 1cm vastag a fa és nem érezhető, hogy melegedne, pedig ennél a vastagságnál lehetne, hiába jó hőszigetelő a fa. De amúgy köszönöm, hogy felhoztad a témát. Erre tényleg figyelni kell.Üdv.: Takemoto
-
Takemoto
csendes tag
válasz
superecneB #11 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek!
Az alaplapot akkor raktam bele, amikor már bent volt az alaplap tálca. Hátulról szerelhető a ház, csak a hátsó oldal levehető.
A beszerelési sorrend: 1. DVD-író; 2. alaplap; 3. vinyó; 4. táp.
Igen ezzel többet melóztam mint a saját kis kocka házammal(#16) monstre: 1,5-2 hét volt a tényleges munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest