- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
BosX
aktív tag
A külső antenna hiányzik róla, szerintem rosszabb a ''fogása''
Designra is szebb az X450, az X480 meg egyenesen ronda lett.
A rést lezáró izé az X480nál hozzá van szerkesztve a telefonhoz, ennél másképp oldották meg?
A külső kijelző lett a különbség az E300 és az X640 között?
Várható, hogy kivezetik az E300at, vagy hogy olcsóbb lesz?
X450 esetén nincs valami okosság erre a t9re?mentality, tradition, history. these things never change.
-
AS
félisten
pannonál nagyon megéri!! ez minöség felsö fokon!!!
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
Szuper kis telcsi ez, a formája miatt főleg csajciknak...
Az árát megéri, csak mint oly sokszor, most is az van, h. a Pannon ezerrel hirdeti, de a telcsiből nincs...Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Bognak:
'' ... gyárilag tíz csoport került definiálva... '' helyett ''gyárilag tíz csoport került definiálásra'' vagy ''gyárilag tíz csoport lett definiálva''.
A teszt -szokás szerint- szuper!!!
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
Hun'reeth
őstag
Kolléganőm nemrég vett. (4900 Ft-ért mindenféle extra kedvezményekkel)
Egészen jópofa darab bár nekem annyira nem tetszik. Női teló egyértelműen.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
BosX
aktív tag
Soha nem éretettem, hogy a kinyitható samsungok (főleg az x sorozat) miért női telefonok?
mentality, tradition, history. these things never change.
-
MODERÁTOR
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Viktor0610 #4 üzenetére
Köszi, ezt a helyesírás-ellenőrző sem szűrte ki
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
AS
félisten
X640 soha napján nöi!!! Ezt alátasmasztom sok ember véleményével!!
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
-
AS
félisten
Nem teljesen...
Samsung telok nagyon szépek nöi kézben is meg férfi kézben is..
De Nök-azért szép telot fognak venni mert a tudás 90%-t nem érdekli..
Mig a emlitet moto nem jön be mindekinek.. Nöknek meg pláne nem..
samsung külön gyártot e720 samsungbol egy nöi változatot is.. e530 néven.... van topikja is...Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
BosX
aktív tag
válasz Viktor0610 #12 üzenetére
Nekem végülis tökmind1
Szerintem az x450 nagyon szép telefon férfiszemmel is, az x480 szvsz ronda lett, főleg a billje miatt, az x640pedig mondjuk pofás, de nem az igazi
Hímegyedek egyébként motorolát választják inkább?mentality, tradition, history. these things never change.
-
WiNZO
tag
Szerintem se női teló és nagyon pofásnak tűnik! Erősen gondolkodok, hogy kéne venni egyet a pannonnál....
WiNZO
-
Zebu
addikt
A kedvesem ma vett egyet, ha valakit érdekel, majd beszámolok.
Lenne benne Brútusz nagyon zsír lenne -
WiNZO
tag
Na ma délután sikerült beszereznem egyet! Így közelebbről se tűnik női telefonnak, inkább pofásnak
Csak még töltőn van, majd holnap reggel kiderül h mit tud a picike....WiNZO
-
Pópa
senior tag
Jó kis telcsi ez.
Valószínűleg veszek is egyet. Az meg, hogy ''nő telcsi''... marhaság.
Legalábbis szerintem ez a felvetés inkább vicces, mint megfontolandó.
ennyi.
üdvTrust is good, control is better!
-
snt
senior tag
Barátnőm vett ilyen a minap... Egész szép kis telcsi, de sztem is inkább nőies.. Kérdésem is lenne:
Menü ikonos elrendezésű (3x3 asszem), át lehet állítani teljes képernyősre mint az X450-ben ? Mert ilyen lehetőséget nem találtunk
Állapotjelző fény sajnos csak kék színű lehet, ezt sem lehet állítani, legalábbis mi nem találtuk meg..
Anyagaminőség, nem rossz, olyasmi mint az X450, nem ilyen recsegősropogós műanyag, hanem inkább fémes hatású.. szép teló és éles képeket csinál (egyelőre csak kijelzős nézve, gépen még nem láttuk, mert nincs adatkábel)... -
Stimpy
senior tag
Kb másfél hete használok egy ilyen telcsit,sikerült elég jó áron megvenni (partnerprogram ,miegymás) .Szvsz abszolút nem női telcsi.Nagyon meg vagyok vele elégedve,bár a blútyúk tényleg hiányzik...vagy legalább egy infra,de mindegy,majd csak szerzek adatkábelt.Headsettel jól kommunikál,nem hagy ki,nem ugrál a hang,fényképezője viszonylag jó,bár ez a része nem igazán köt le.Színek szépek,élesek,a rezgője elég erős,akksi elég jól bírja.Összesítve : bátran ajánlom mindenkinek,simán megéri az árát.
Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dinóm-dánom!
-
BosX
aktív tag
Ilyen kopogósrecsegős műanyag, kínai játékok fő alapanyaga.
Egyik haveromnak volt 3xxx okostelefonja, és az volt ilyen igénytelen anyagból ,meg is lepődtem, hogy miből van az árához képest.
De lehet nem egyről beszélünk, nem ismerem a mai nokiákat pontosan számról...
[Szerkesztve]mentality, tradition, history. these things never change.
-
tildy
nagyúr
Nekem enm kopog, nem recseg..Bár az előlapja nagyon kopik
Bővebben: link
erre gondolsz?
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Lala6
őstag
Na szereztem ma egy ilyen telcsit a hugomnak.
Elég vadregényes a beszerzése a pannonál, mivel reklámozzák, de pesten sehol nem lehet kapni...pannonos kapcsolataim révén mégis sikerült beszerezni.
Elég szép kis telefon, nem mondanám, hogy kifejezzetten nőies, de nekem tuti nem való(M65-öm van ). A szokásos csilli-villi samsung hangok, képek...csak az adatátvitelt megoldhatták volna a vezetéken kívül mással is, így most mehetek kábelt venni(3500-). -
BosX
aktív tag
jaja ez a ''fajta'', bár lehet az 3650volt..
Különesen a hátlapja (képen a fehér rész) az ami olyan anyagból volt, ami nekem nem jött be. Persze tudására ott volt a szeren.
És itt jön be a kinyitható telefonok legnagyobb előnye, hogy a belső kijelző nem karcosodik Persze vlamit vlamirért, egyszer úgyis tönkremegy a nyitogatástólmentality, tradition, history. these things never change.
-
Caesarion
aktív tag
Ave mindenkinek, egy kicsit megszorultam, ugyanis anyám kapott egy sgh-x640-et de sms írásnál nem bír előcsalogatni belőle ékezetes karaktereket... kivéve az ''é''-t, az az egyetlen ami bejön rajta. Esetleg alternatív megoldás? valami billentyűkombó kell? speciális karaktereknél keresni, vagy szoftveres a gond... nem értek még hozzá, mert nokiás vagyok
Te is fiam, Bluetooth ?!
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Caesarion #32 üzenetére
Addig jó, míg nincs ékezet
Van egy menüpont az üzenetbeállításokon belül, talán karaktertámogatás a neve. Itt választhatsz GSM abc és UNICODE között. Ez utóbbiban van ékezet, viszont ezesetben feleződik az egy üzenetben elküldhető karakterek száma.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
WiNZO
tag
válasz Caesarion #32 üzenetére
Üzenetek - Beállítások - Szöveges üzenetek - Karakter támogatás
és itt tudsz választani:
- ékezet nélküli
- ékezetes
- automatikus
Ékezetesnél (mint Bog is írta) nagyon sok karakterhely elveszik...
Én az ''ékezet nélkülit'' használom és azért ebben is van ''ä,é,ö,ü'' , szóval a rendes ''á'' hiányzik, meg a hosszú magánhangzók....
Remélem tudtam segíteni!WiNZO
-
Ágnes77
csendes tag
Sziasztok
Nekem is ilyen telefonom van kb.2 hete.Hála,mivel a Pannonnál hírdetik,de nincs.Így kénytelen voltam megvenni kártyafüggetlenül.Nem bántam meg ennyi pénzért(44980ft.)az előbb említett cégnél.Jó-jó,de azért egy-két dolgot másképp csináltam volna...pl.:-a teendőknél ne kelljen beállítani az ébresztőt
-az emlékeztetőnek nem lehet memorizálni a kiválasztott hangját
-jelszó kell a számlálók nullázázásához
Visszatérve a telefonra amúgy jó kis szerkezet remélem többet bír majd mint a Siemens SL55-ös telefonom.Mindenkinek csak ajánlani tudom az X640-et. -
walko
tag
Valaki tud megoldást arra, hogy ne csak 70 ékezetes karaktert írhassak sms-ben? Nem hiszem el, hogy erre nem bírnak kitalálni valamit samsungéknál. Egy másik telefonon sem találkoztam ilyen problémával.
-
juuzer
addikt
hy, erre anői nem női dologra visszatérve
szerény véleményem szerint az x450 és az x640 nem női de az x480 kifejezetten az.
de döntse el mindenki
skkor a sony ericsson z200i is női ennyi erővel, na meg az lg c3300 meg a c3310
csomó férfi rohangál iylen telefonokkal, s megkérdeztem, és nekik az ár számít, de nagyonVamos a la playa.
-
MODERÁTOR
-
juuzer
addikt
tudom, csládba kell egy ilyen mobil, s gondoltam, megnézem a tesztet, s a topikot is, mi a vélemyéne a jó népnek.
a telefon amúgy meggyőzött.
a családtagnak ultrára bejön, mert csak kamera van, semmi különös extra, blútyúk, infra meg hasonlók, s sztem ez a kijelző azért még elfogadható
mindenesetre kicsit letöröltem a port a topikról
de ez a nőci dolog kiborít, mert pl a nokia l'amour sorozat oké meg a samsung e530 meg e570,
na meg egy x450 beszerzését tervezem, az nekem jobban tettszik, nem annyira tojás, mint az x480
[Szerkesztve]Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
elolvastam a zx480 tesztjét s Bog azt állítja unisex a készülék.
na akkor az x640 miért női?
és az x450?
lehet h nem női csak nők vásárolják de akkro is így kel lfikázni az összeset
sztem ide senki nem fog mér írni soha, viktor igazad volt ez már oldtopikVamos a la playa.
-
Sellaci
tag
Csak ezér írok ide, hogy legyen még egy + bejegyzés. Megdőlt a hited, valaki írt még utánad.
-
w.miki
veterán
Samsung X640 kártyazár kódot kér, de nem tudom.
Milyen free programmal lehetne kiszedni belőle, vagy törölni?
Különféle reset kódokat próbáltam, de azok nem jöttek be.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest