- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrpet
tag
pont a tesztet olvasgatva vettem meg anno. Amikor megvolt semmire sem lehetett használni kb nagy durung, és még rezgő hivásjelző sem volt benne
-
Um-By-Key
tag
Nem megfelelő szavakkal kerestem...
Örök Thx...mindenkinek aki segített....Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Um-By-Key
tag
Érdekélődnék!
Valaki tud nekem valami infót arról hogyan kell szétszedni???
És nekem ne irjátok hogy Google meg Youtube mert ott nem találtam!!!!!!....
Örök THX.....Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
KiSfIu[W580]
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy elég rendesen beázott N90-esem. NO GARI már
Nem tudnátok segiteni hogy mit cisnájjak hogy bekapcsoljon
Még a nyáron ázott be. Volt szervizbe, azt mondták hogy enm tudják megcinsálni, de azt mondták néhaányan h tuti kivették anjo belsöt, és egy roszat tettek bele. mert annaka belsönek csak a beázás volt a baja. de nemhiszem. azé ilyet nem cisnálnak.
Na szal ha vki tudna segiteni nagyon de nagyon megköszönném
Elöre is köszi -
erik1001
csendes tag
pár hete megpillantottam a telot és bejött mindég nagy telefonokra buktam / 3650 /ingyé kapott p800/ ...kicsit későő de az ára lement 60 ezer originál állapotba de elég sok hibájárol olvastam főleg a nagytesojához képest(n93)... nekem bejön ... csak nem toom várjak e ráá hátha vehetek még olcsobban v már így is elég későő most egy 6020 om van ki vagyok teljesen nem kell sűrűn tölteni de nekem symbian os okos telo kell... gondolom nem lessz erre semien gyors válasz pedig szeretném... mert nem akarok sokat mérlegelni horoszkopombol adodoan aszem majd mág átnézek a kis okos telo nagytesojához is és tájékozodom....
SEGÍTSETEK! SEGÍTSETEK! SEGÍTSETEK! előre is kösziiiii....
nokia N9 & BlackBerry z10 PIN:2ACBB698
-
rgoskati
csendes tag
Sziasztok !! Nekem is N90-em van már több mint 2 éve. Mindenki mondja,hogy nő létemre hogy lehet ilyen telom. Hát én nagyon szeretem, megvagyok vele elégedve. Gondom van azzal, hogy hiába töltökk le hozzá sis progit nem akar futni rajta. Elvileg ugy tudom alapból futnia kéne neki, de hát mégse. csináltam már többször rajta szoftverfrissitést de nemigazán értek ahhoz hogy tulajdonképpen milyen progiknak is kell fentlennie. pl. nem tudok összecsomagolt fájlt kibontani vele. Ami nálam tutira bejött az a videója, 1 gigás karim van benne a leghosszabb felvett videóm 45 perc, és még az aksi is simán birta. Van hozzá 5 aksim, de már csak kettő birja ki a 3 órát. Képkészitéssel nem vagyok megelégedve, mert gyenge a vakuja. a K750-im az jó képeket csinál, na de hát minden nem lehet tökéletes. Ha valaki tudna nekem segiteni a progikkal kapcsolatba szivesen megköszönném msn-cimem is van beirva. Köszike!! Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest