- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Il Padrone #69 üzenetére
Bevált, mert nincs teljesen letakarva :DDD Ott vannak likak amin közlekedika levegő :DDD
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Il Padrone #60 üzenetére
Látod erről van szó, ez a te problémád a házzal, ebből még nem kell általánosítani hogy ez egy suxx cucc. Másnak (pl nekem) bevált, ennyi :DDD
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Il Padrone #56 üzenetére
Leírtam már soxor, azért még1x ide. Ugyanilyen DTK ház (fanduct nélkül), 2500+@3200+, 5900XT (zalman passzív), NB passziv stb. elöl hátul 8 centis venti, és így ebbe a kánikulába is 44/34 a hőmérséklet. Soha nem szólt még semmi hogy túlmelegedne, elöl pedig szív a venti, ha odarakom a kezem érzem :DDD Igaz hogy a rácsok ki vannak vágva, de a szélzaj miatt ez nem befolyásolta a hőmérsékletet. Az előlapi lyukakhoz meg nem nyúltam. Tény hogy nem egy tuti megoldás, de azért ennyire lehúzni se kell. Átlagos felhasználásra készült ház, a kategóriájában korrekt sztem.
-
BobMaster
senior tag
válasz
Il Padrone #54 üzenetére
Részben jogos az észrevételed, a CAS-74 elején nem túl nagyon a szellőző lyukak. Nem találkoztam olyannal, hogy ezt a ''hibát'' kijavították volna. A hátsó ventihelynél viszont a lukazást rácsozásra cserélték. Hiábaírod le ezredszer is, a házak nem itt készülnek, és elég nehéz a kínaiakkal eredményesen kommunikálni. Én 12 cm-es ventis táppal rágom a fülüket.
A 74-es széria elég ''öreg'', a 05-ös bár teljesen más előlappal de az utódának tekinthető. Abban olyan rés van az előlap alsó részén, ahová a tenyerem is befér. Ráadásul az első venti átfújja a levegőt a HDD-ken. Érdemes lenne talán közelebbről szemügyre venned. Bullseye fórumkolléga tesztelte is, az én felfogásomban nem írt róla rosszat.
Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- Eladó GAMER Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 8GB!
- Ryzen 5 PC //Ryzen 5 5600X -- B550 -- 16GB 3200MHz -- RTX 2060 6GB // CSERE IS!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest