- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hehe:)
Dejavu:)
Parci jól tetted, hogy te is ''bloggolsz'':) itt , mint én:D
Nagyon tetszett a cikk, tökéletes lett:D -
PEPE85
senior tag
Parci vagy PH. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez konkrétan kinek szól ez a kiállítás vagy minden halandó bemehet a kiállítást megtakinteni? Jövőre szívesen elmennék, ha lehet.
-
az első kép a bangkok utáni szakasz legelején készült, és sok mindent látni rajta.. ha kellőképp közelről nézed a plexit, feltűnhet, h ekkor már 12 órája repültünk, ergo totál szétesett arcokat ''látsz'', másrészt maga a felhőtakaró is beszédes: nekem úgy tűnt, a trópusok rekkenő hősége rántja fel a magasba őket, adott rendszertelenséggel..
de ha mindezekre nem is lennél vevő, az utazást magát talán ki lehet silabizálni belőle: repülőgépszárny, felhők, ég, kék, magasság, érted.. :t -
Fiery
veterán
''Külön DVD center minden utasnak (turistaosztályon!) ''
4 eve a Boeing 777-en (Lauda Air) is ugyanigy voltak LCD-s DVD izek, a legujabb mozifilmeket nyomtak rajtuk.
''maga a rendszer elég instabilan működött, például Bangkoktól Tajvanig időről-időre resetelt, bárhol is tartottunk épp kedvenc filmünkben''
Hat igen, a 777-en nem volt ilyen gond :D
''3 milliós megaváros!''
Budapest is az lenne, ha me'g 5-600 ezer lakosa lenne? :C (itt az elso kepet felesleges volt berakni, semmit nem latni rajta)
Go on! :)
Fiery -
meba
tag
Nekem a második repülésem alkalmával voltak problémák. A nyanya a hátam mögött patogott hogy a Whiskas-edeles szőrgombócot ott akarja tartani az ölében a felszállás alatt. A stewi meg adta neki az ívet, hogy ő azt nem engedheti, előrás meg stb. De a banya, kikelt magából., hogy ő már 20 éve repül evvel a légitársasággal és ez milyen bánásmód. Végül a bolhafészek a budiban végezte, mivel a stewi győzött.. :DD
-
kamikaze boci
őstag
10 percenként nyomom az F5-öt annyira fel vagyok villanyozódva:D
Mennyi az időeltolódás?
Mikor számíthatunk az első beszámolókra? -
marcee
addikt
Lehetne nagyíthatóra a további képeket?
Szállodai internet(+tv/dvd) teszt lesz?
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
de, ha megnyugtat,akkor pontosítok a northwest airlines, amsterdam-seattle között repkedő dc10-e szar
-
zsiga667
addikt
''egy ezeréves típus, csoda, hogy még repül''
Pont mint az F-16...
Ezekből is van 30 éve gyártott, meg olyan is, amin még meg se száradt a festék...
Egyébként biztos azért a világ egyik leggyakrabban használt nagyméretű utasszállítója, mert kicsi és szar...
Nem kötekedni akarok, de amit leírtál, az így hülyeség. Kb. olyan mint ha azt mondtad volna, hogy milyen szar dolog az x86, mert 30 éves... Vagy a vindoze, mert 10 éves... -
X-COM
nagyúr
egy ezeréves típus, csoda, hogy még repül
hely az 0, pedig nem vagyok egy nagy darab ember, nem ám lcd-s dvd-s fityfirity, jó kis ezeréves projectorral (tudjátok, az a ''3szemű'') nyomták a szarabbnál szarabb műsort a vászonra.
Kockásra ülhetted a segged, mert ha kicsit felálltál mondjuk haverokkal értekezni azt -érthető okokból- nem nagyon szerették.
'szal így elég kemény volt a majd' 12órás út, de azért megérte :P -
Perjel
tag
Tajpej például egy rizsföldekkel teli falu volt 10 éve, míg most egy 3 milliós megaváros!
50 éve talán az volt... de 10 éve?:) -
X-COM
nagyúr
nekem volt ''szerencsém'' egy DC10-sel repülni seattle-be,
huharrrrgh, de szar az a gép, az emberkínzás volt -
eddie303
őstag
Na gyerekek, nem gondoltam volna, hogy valaha még repülőgépet is fogtok
tesztelni :) Mennyi a max. elérhető sebessége? :DD :DD :C -
zsoltee10
addikt
Nagyon jó lett a cikk. :D :C
Hányan mentetek? Nagyon feldobta a hangulatomat thx. :) Már jól indul a nap. -
I_Am
veterán
Nekem a végén a szokásos ami tetszett, ami nem tetszett és az ajánlás tetszett.:DDD
Ja és persze a köszönőszöveg.:DDD
Ha találkoztok D. Perez-el esetleg akkor egy válveregetés mellett mondjátok meg Neki, hogy ismeritek a névrokonát.:DDD
:C -
Bash
őstag
Parci!
Legközelebb teszteljétek le a kedvenc gépemet is, egy Boeing 777-t. A Lufthansa és a United Airlines madarán sem volt semmi probléma a média centerrel, ráadásul a United gépének média centerében 10-fajta játék is volt. A kijelzők viszont hasonlóan rossz minőségűek. :)
Mondjam azt, hogy irigyellek titeket? Szerintem nem én vagyok az egyetlen. :)
Minden jót kívánok!!! -
Panther
HÁZIGAZDA
Cool :)
Esetleg ide fórumba egy kép a nagyonszéles utakról meg az ultralerobbant panelekről? Ha már szó esett róluk :) (Kíváncsi lettem, na. :D) -
Esmein
nagyúr
De jó nektek :D
-
Biaggio
őstag
Ez lesz ám az igazi PH blog:D Már várjuk a folytatást!
-
atus
senior tag
Olé! Parci újra cikket ír. Tajpejből. Ittasan. :DDD :C
-
Sanya
nagyúr
Grat gyerekek, akkor ezért volt ez a nagy csend ma :)
-
Alvin_ti4200
félisten
Tök jó néha ilyen cikket is olvasni:) Nagyon kíváncsi vagyok a kiállításra...
-
karib
addikt
válasz
kamikaze boci #8 üzenetére
Gondolom, haza is szeretnének jönni, így elég lesz hazafele szétszedni a gépet... :D
-
MLaca
őstag
válasz
kamikaze boci #8 üzenetére
''[...](Mlaca szétkapja a Barabone-t, azt gondolom, ez tőletek is elvárható lett volna)[...]'' - ! :DDD
Ezt megkapták a mogulok! :C -
kamikaze boci
őstag
Jó cikk, de néhány fontos részlet kimaradt:
-szívesen megnéztem volna az A330 belső elrendezését (Mlaca szétkapja a Barabone-t, azt gondolom, ez tőletek is elvárható lett volna),
-supportról nem esett szó (sem kép), pedig kéznél volt.
-egy kis tuning szintén jól jött volna, hogy meggyőzzön minket, potenciális vásárlókat.
[hülyeség off]:D
Lehet egy hangulata a túrának.:)
Egy rövid kívánságlista(:B) :
-VIA Epia+Ester
-Zalman (különös tekintettel a ZM80D-HP-re illetve a TNN500A-ra)
-egyedi építésű házak
-[font size ''-135'' ] perifériák
[Szerkesztve] -
eXodus
őstag
És az A330 még repült is :Y .
Vááááóóó hova fejlődünk???? :)
[Szerkesztve] -
Biaggio
őstag
Van valakinek jutányos áron használt A330-as gépe? :D
-
Üdv mindenkinek innen is... ha lesz erőnk/időnk, postolunk pár ''tájképet'' ide a fórumba, ne csak szigorúan a szakmáról legyen szó.
-
_Volkovy_
nagyúr
Parci és a PH a király!
Vacsoráztunk egyet az Abit PR-osaival,jahhh :)
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged