Hirdetés
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltn
senior tag
Volt ilyenem. Egy hétig.
Nem volt rossz, meglepődtem milyen jó minőségű a cucc.
Androiddal szalad, akadás nélkül lehet használni, a kijelzője tényleg nagyon príma.
A win-t nem is nagyon erőltettem, csak kipróbáltam, viszont ennyi idő alatt is észrevettem egy elég bosszantó hibát.
Wifi-n csatlakoztam az otthoni hálózatomhoz, gyorsan stabilan megy, ezzel nincs baj. Mondom erőltessük meg a kicsikét, elkezdtem telepíteni a régi NFS:MW-et a hálózati meghajtómról. Arra lettem figyelmes, hogy iszonyatosan leesik néha a wifi tempója, ilyen 2-5 kbyte/sec re. Mint kiderült a csatlakoztatott bluetooth egér zavarja a wifi jelet.Ha kikapcsoltam a pakkányt, felgyorsult a telepítés. Ha bekapcsoltam és használtam szinte megállt. Ugyanezt produkálta a DS4 kontrollerrel, csak ráadásul az még működni sem volt hajlandó rendesen, mivel folyton "laggolt".
Kodi csodálatosan ment, lejátszik szinte mindent hálózatról, amíg nem mozdítok az egéren.
Megjegyezném, ennyi pénzért csak mosolyogtam a hibajalenségen, elég könnyen megkerülhető azért.Kicsit már bánom amúgy, hogy eladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- War Thunder - MMO Combat Game
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest