Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Azért ez nem semmi.
Én még áltálános iskolás koromban hagytam egy körtét a táskám első zsebében. 1-2 hónapig fel sem tűnt, aztán láttam, hogy ahonnan felemelem a tatyót, foltot hagy. Na a körte az átment likvidbe elég durván.
Másik alkalommal ugyanebben a zsebben egy krumplis pogácsát hagytam. Abból olyan zöld valami lett, hogy simán elment volna spenótosnak is... -
Csapoati
nagyúr
Attól függ, hogy milyen penészgomba is van a kenyéren. Maga a gomba nem okoz gondot, a spórája meg az esetlegesen termelt mikotoxinja (aflatoxin, ochratoxin - ezekról szerintem mindenki hallott már) annál nagyobbat. De tényleg fajfüggő, pl az Aspergillus niger, ami főleg a falakon szokott tenyészni, kimondottan veszélyes. A sajton lévő meg totál nem.
Mindenesetre egyik sem gusztusos meg jó ízű, az tuti. 
-
VoidXs
nagyúr
Tessék, az enyém jobb. Csak erős idegzetűeknek. Tényleg.
Ui.: szobatársam üzeni, hogy majdnem 1 kiló volt.
-
Bird
addikt
Hasonlít az óriás tiramisura!
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Komplett okoszisztema.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Én arra lennék kíváncsi, hogy milyen nevet adtál neki, mert ez már intelligens létforma!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mrlt
tag
Pillanatok alatt helyreállítaná a bélflóra egyensúlyát.

-
Ghoosty
őstag
A helyes válasz a semmi baja nem lesz-től a belehal között bármi lehet.
Nagyban függ, hogy milyen penész az ami az ételen van és mennyire érzékeny rá az illető. Ha mikotoxint termelő gombáról van szó, akkor ilyen mennyiség simán lehet halálos. Ha viszont alapvetően "erős gyomrú" emberről beszélünk és pont nem mérgező penészgombáról, akkor semmi baja nem lesz. A legvalószínűbb egy erős gyomorrontás, de senkinek nem ajánlanám. -
Ilyenek nalam is szoktak lenni. Bar meg nem ettem bele egyikbe sem.

-
-
VoidXs
nagyúr
Nálunk a koliszobámban van olyan kenyér (szeptemberi), ami ki sem látszik a zacskóból. Ez ahhoz képest semmi. Nem merjük kinyitni, és nem is nagyon szeretnénk, mert légmentesen izolálva jobb, mint bárhogy máshogy. A tulajdonosa nem szeretné elpusztítani, hiszen már tudományos kísérletként tekint rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én még áltálános iskolás koromban hagytam egy körtét a táskám első zsebében. 1-2 hónapig fel sem tűnt, aztán láttam, hogy ahonnan felemelem a tatyót, foltot hagy. Na a körte az átment likvidbe elég durván.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mindenesetre egyik sem gusztusos meg jó ízű, az tuti.
És az odáig rendben van, hogy a szobatársatok igénytelen, de legalább bennetek szorulhatott volna egy kevés belőle és kitakaríthatnátok magatok alatt.