Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz mefistofeles #49 üzenetére

Akkor én az ellentéted vagyok. Nekem a fedora felrakása - plusz egy kis tweak progi ami beállítgatja a repókat és feltesz pár hasznos progit és lefrissíti a rendszert: 15-30 perc. Minden hw összetevő megy a notiba (elég új, hp elitebook 820 g1).
    Szemben a w7-el amihez összevadászni a driver-eket (na nem kell azokat vadászni csak a hp oldaláról letöltögetni, olyan 700 Mb csak a tényleg szükségesek) és telepíteni olyan 2 óra volt. És kaptam egy rendszert: explorer-el (ami nem tud flasht, java-t), wordpad-al és olyan media player-el ami semmit nem játszik... Az meg csak hab a tortán, h a 25 Gb-s partícióra már nem jutott hely a frissítések letöltésére, WTF??? Na azért megoldottam, swap off, hibernate off. De azért mégis :W
    Most nem sorolom fel, h a fedora + fedy (a kis tweak progi) mennyi mindent beállított és telepített de egy teljesen használható rendszert kaptam. Azt már meg se említem, h telepítésnél a régi /home partíciót megadva a telepítés végén a firefox-ban az utoljára megnyitott lapoktól kezdve az összes jelszóig minden "megmaradt" :D
    Szóval ki így, ki úgy... ;)

Új hozzászólás Aktív témák