Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán kissé félreértettél. Nekem is baromi gyorsan települt az összes linux disztró amit próbáltam, csak éppen a végeredmény nem volt használható! pl. az ubuntunál nem az volt, hogy vadászni kellett a modemhez drivert hanem kiderült, hogy abszolute nem létezik illesztőprogi! Nem én nem találtam, hanem a fél magyar ubuntu közösség nekem hajkurászott illesztőprogramot, hiába. Szóval nekem az alap használhatóság sem jött össze, egy disztrónál sem. Ezzel szemben pl. a win 8.1 már tényleg mindent magától felpakol és illesztőprogram keresgélését már hírből sem ismerem mióta azt használom. (nem tagadom 7 de főleg XP alatt még bőven volt mit keresgélni)
Na egyébként eléggé elkalandoztam, bocsánat, nem azért van ez a topic, hogy a linux vs. windows vitát felszítsa vagy valami ilyesmi és nekem sem az a célom.
Zárszóként, nem hiszek a sorsban de jelen esetben úgy tűnik nem akarja, hogy linux fusson a gépemen.... Hiába részemről az elszántság a váltásra, hiába a sok segítség a szakmai fórumokon, nem jön össze. Ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest