Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mefistofeles

veterán

LOGOUT blog

válasz body007 #54 üzenetére

Talán kissé félreértettél. Nekem is baromi gyorsan települt az összes linux disztró amit próbáltam, csak éppen a végeredmény nem volt használható! pl. az ubuntunál nem az volt, hogy vadászni kellett a modemhez drivert hanem kiderült, hogy abszolute nem létezik illesztőprogi! Nem én nem találtam, hanem a fél magyar ubuntu közösség nekem hajkurászott illesztőprogramot, hiába. Szóval nekem az alap használhatóság sem jött össze, egy disztrónál sem. Ezzel szemben pl. a win 8.1 már tényleg mindent magától felpakol és illesztőprogram keresgélését már hírből sem ismerem mióta azt használom. (nem tagadom 7 de főleg XP alatt még bőven volt mit keresgélni)

Na egyébként eléggé elkalandoztam, bocsánat, nem azért van ez a topic, hogy a linux vs. windows vitát felszítsa vagy valami ilyesmi és nekem sem az a célom.

Zárszóként, nem hiszek a sorsban de jelen esetben úgy tűnik nem akarja, hogy linux fusson a gépemen.... Hiába részemről az elszántság a váltásra, hiába a sok segítség a szakmai fórumokon, nem jön össze. Ez van :(

Új hozzászólás Aktív témák