Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán kissé félreértettél. Nekem is baromi gyorsan települt az összes linux disztró amit próbáltam, csak éppen a végeredmény nem volt használható! pl. az ubuntunál nem az volt, hogy vadászni kellett a modemhez drivert hanem kiderült, hogy abszolute nem létezik illesztőprogi! Nem én nem találtam, hanem a fél magyar ubuntu közösség nekem hajkurászott illesztőprogramot, hiába. Szóval nekem az alap használhatóság sem jött össze, egy disztrónál sem. Ezzel szemben pl. a win 8.1 már tényleg mindent magától felpakol és illesztőprogram keresgélését már hírből sem ismerem mióta azt használom. (nem tagadom 7 de főleg XP alatt még bőven volt mit keresgélni)
Na egyébként eléggé elkalandoztam, bocsánat, nem azért van ez a topic, hogy a linux vs. windows vitát felszítsa vagy valami ilyesmi és nekem sem az a célom.
Zárszóként, nem hiszek a sorsban de jelen esetben úgy tűnik nem akarja, hogy linux fusson a gépemen.... Hiába részemről az elszántság a váltásra, hiába a sok segítség a szakmai fórumokon, nem jön össze. Ez van

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gumi és felni topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest