- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Dicséretes, hogy bevettétek a cikkbe az e-cigit is.
Bár mint viszonylag hozzáértő, szerintem ezek a kis készülékek pont nem alkalmasak a váltásra, mert általában túl gyengék (mind a gőzmennyiség, mind az akku ereje). Az analóg cigiről való váltáshoz minimum az ujjnyi vastag eGo. Az még bőven a tűréshatáron belül van, úgy értve, hogy nem egy nagy durung és megfelelő kazánnal kellemes ízt/gőzt produkál. Ráadásul sokkal tovább bírja egy feltöltéssel az akkuja.
-
otoaak
tag
Ennek inkább közgazdasági okai vannak. Amerika nagyon nagy piac és itt működik az az árverseny ami pl. MO-n nem. Sokkal több minőségi cucc fogy arányosan leosztva mint pl. nálunk ahol mondjuk minőségi fülesből kb. 10-100-as nagyságrend fogy kint meg 100000 nyílván sokkal többe kerül itt az a néhány darab és nem tud működő versenypiacot kialakítani minőségi és ár versennyel. Kicsik vagyunk sajnos (és ez sok esetben még nyugat európára is igaz a nagyobb városokat leszámítva).
-
Maacaw
tag
Valóban, teljes mértékben igazad van neked is, és Bocha-nak is, de azért szerintem a Szilícium-völgyet nem hagynák kihasználatlanul. De most egy kicsit rákerestem Wikipédián, és ezt írta: A terület a nevét szilíciumalapú chipekről kapta, amelyeket meglehetősen nagy számban gyártottak és gyártanak ma is
forrás
És biztos nektek is igazatok van, de szerintem azért ezt sem szabad figyelmen kívül hagyni
Az már más kérdés hogy Kínában is van Szilícium-völgy, és pl. itt alapították a Lenovot is -
HuMarc
veterán
No offense, de a legtöbb chip Kínában készül. Más kérdés, hogy Amerikai székhelyű rengeteg nagyon fontos számítástechnikai cég. De ez is változik folyamatosan. Vannak Európában is fontos cégek, és egyre több van a Távol-keleten: Lenovo, Samsung, Sony, Asus, Acer stb. Illetve rosszul fogalmaztam. Helyesen: Egyre jelentősebbek a Távol-keleti cégek.
-
-
halkow
őstag
Ezzek közül a fejhalgató ami kifejezeten érdekel .
-
Maacaw
tag
Amúgy így OFF-ba egy kis földrajz: Amerikában azért ilyen olcsók az elektronikai cuccok, mivel a legtöbb chip ott készül, és ugye európai tudósokat csábítottak amcsiba, ezért nagy szaktudással, olcsón állítják ezeket a termékeket elő, valamint ugye a Szilícium-völgy személyében van elegendő nyersanyag is. Most ez pont beugrott így az általános iskolából, de szóljatok ha hülyeséget írok
Egyébként nekem nagyon tetszett ez a CES, mert mindenféle érdekességet mutatnak be, és nem feltétlenül csak az aktuális Samsung, Sony vagy akármi más csúcsmodellt. Sok esetben jóval érdekesebbek számomra ezek az "apróságok"
Nem válasz akart lenni
-
Dany007
veterán
Azért a Huavej kitett magáért!
Bár valamiért az MWC-t jobban várom...
-
fi:zi'k
nagyúr
Az utolsó képen direkt egy bokor mögé álltatok be?
(#1) Goblin12
Pl. MWC(#2) Xaels
Érdekes is lenne. -
Xaels
félisten
A Marshall Monitor tényleg nagyon jó kis cucc. Kár, hogy nem fér a bukó alá és kell a téli cuccra a pénz, különben nem válnék meg tőle.
-
Goblin12
őstag
mint az európai eseményeken szoktunk például?:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Mobil flották
- Formula-1 humoros
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Goddess of Victory: Nikke
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest