- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maacaw
tag
Valóban, teljes mértékben igazad van neked is, és Bocha-nak is, de azért szerintem a Szilícium-völgyet nem hagynák kihasználatlanul. De most egy kicsit rákerestem Wikipédián, és ezt írta: A terület a nevét szilíciumalapú chipekről kapta, amelyeket meglehetősen nagy számban gyártottak és gyártanak ma is
forrás
És biztos nektek is igazatok van, de szerintem azért ezt sem szabad figyelmen kívül hagyni
Az már más kérdés hogy Kínában is van Szilícium-völgy, és pl. itt alapították a Lenovot is -
Maacaw
tag
Amúgy így OFF-ba egy kis földrajz: Amerikában azért ilyen olcsók az elektronikai cuccok, mivel a legtöbb chip ott készül, és ugye európai tudósokat csábítottak amcsiba, ezért nagy szaktudással, olcsón állítják ezeket a termékeket elő, valamint ugye a Szilícium-völgy személyében van elegendő nyersanyag is. Most ez pont beugrott így az általános iskolából, de szóljatok ha hülyeséget írok
Egyébként nekem nagyon tetszett ez a CES, mert mindenféle érdekességet mutatnak be, és nem feltétlenül csak az aktuális Samsung, Sony vagy akármi más csúcsmodellt. Sok esetben jóval érdekesebbek számomra ezek az "apróságok"
Nem válasz akart lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest