- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidfeher96
csendes tag
Eddig is modulárisak voltak az asztali gépek.
-
kovy79
őstag
Tehát az intel a pico- és nanoITX után csinált egy újabb pici platformot cserélhető procival.
Spanyolviasz... -
MeszesKPT
őstag
Nekem azt magyarázzák meg, hogy ilyen kis térfogatból hogyan fogja hatékonyan elvezetni a keletkező hőt, ha telerakom a csúcs komponensekkel.
-
tegbashar
tag
Eddig én is azt hittem, minden asztali pc moduláris, a laptopok félig-meddig azok és ott van a nem annyira-moduláris konzol.
Talán a legnagyobb gáz a dologban, hogy a vevők egy része simán újításnak fogja fel és nem röhögik körbe.
Azt hiszem, piacra dobom a pattogó labdát, a zenei hangok kiadására képes zongorát és biztos lesz vevő legújabb találmányomra, a spanyolviaszra is. -
HookR
addikt
válasz
#16939776 #10 üzenetére
"A képen a PCB felől is szívja a levegőt a mókuskerék..."
...ahelyett, hogy jobb oldalról lenne akadálytalanul szellőztetve egy tükrözött elrendezésű bővítőkártyával.
Így most lényegében megőrizték a kompatibilitást azzal a szabványos ATX felépítéssel, amit az innovatív megoldásuk amúgy kiváltani hivatott. És a szellőzést is lábon lőtték. Ügyes... -
dabadab
titán
Ryzennel nincs?
-
HookR
addikt
Lényegében a DAN A4-SFX és az eGPU keresztezése (az újabb PCI-E szabványok számára problematikus) hosszú flexibilis riser nélkül, ami akár jó is lehetne. De nem fér a fejembe, hogy a CPU-t tartalmazó kártya (a normálisan szellőzés érdekében) miért nincs tükrözve?!
-
Armagedown
őstag
Azt mondja moduláris pc
A Razer újra feltalálta a melegvizet -
Raymond
titán
Ugy nez ki lesz abbol eleg a piacon nem egy Razer exkluziv dolog. Itt van egy a Cooler Master-tol is, azt mondjak $200 korul lesz a doboz es a tap kombo [link]
-
Zoltn
senior tag
Magyarázza már el nekem valaki, hogy ez hogy lesz piacképes termék. Minden részében van valami buktató. Tudom, venni fogják a logó miatt.
-
Ha nem ismerem a csavarhúzó használatát akkor adok valakinek 20 dolcsit és összerakja nekem.
-
De hát minden PC moduláris... nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest