Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidfeher96
csendes tag
Eddig is modulárisak voltak az asztali gépek.
-
kovy79
őstag
Tehát az intel a pico- és nanoITX után csinált egy újabb pici platformot cserélhető procival.
Spanyolviasz... -
MeszesKPT
őstag
Nekem azt magyarázzák meg, hogy ilyen kis térfogatból hogyan fogja hatékonyan elvezetni a keletkező hőt, ha telerakom a csúcs komponensekkel.
-
tegbashar
tag
Eddig én is azt hittem, minden asztali pc moduláris, a laptopok félig-meddig azok és ott van a nem annyira-moduláris konzol.
Talán a legnagyobb gáz a dologban, hogy a vevők egy része simán újításnak fogja fel és nem röhögik körbe.
Azt hiszem, piacra dobom a pattogó labdát, a zenei hangok kiadására képes zongorát és biztos lesz vevő legújabb találmányomra, a spanyolviaszra is.
-
HookR
addikt
válasz
üzenetére
"A képen a PCB felől is szívja a levegőt a mókuskerék..."
...ahelyett, hogy jobb oldalról lenne akadálytalanul szellőztetve egy tükrözött elrendezésű bővítőkártyával.
Így most lényegében megőrizték a kompatibilitást azzal a szabványos ATX felépítéssel, amit az innovatív megoldásuk amúgy kiváltani hivatott. És a szellőzést is lábon lőtték. Ügyes...
-
Ryzennel nincs?

-
HookR
addikt
Lényegében a DAN A4-SFX és az eGPU keresztezése (az újabb PCI-E szabványok számára problematikus) hosszú flexibilis riser nélkül, ami akár jó is lehetne. De nem fér a fejembe, hogy a CPU-t tartalmazó kártya (a normálisan szellőzés érdekében) miért nincs tükrözve?!

-
Armagedown
őstag
Azt mondja moduláris pc
A Razer újra feltalálta a melegvizet -
Raymond
titán
Ugy nez ki lesz abbol eleg a piacon nem egy Razer exkluziv dolog. Itt van egy a Cooler Master-tol is, azt mondjak $200 korul lesz a doboz es a tap kombo [link]
-
Zoltn
senior tag
Magyarázza már el nekem valaki, hogy ez hogy lesz piacképes termék. Minden részében van valami buktató. Tudom, venni fogják a logó miatt.
-
Ha nem ismerem a csavarhúzó használatát akkor adok valakinek 20 dolcsit és összerakja nekem.
-
De hát minden PC moduláris... nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő