- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
wildpig
tag
Ugyanez! Csak azért nem adom el azonnal a pc-m, és váltok konzolra, mert jó ha van. Én ebben ennyiért már nem akarok részt venni. Elketyeg még a 1070 valameddig, aztán PS. Most is abban a heti 2 órában amit játékkal töltök, ülhetnék az RDR2 előtt. A képkockaszámot meg majd megszokom.
-
GodGamer5
addikt
Hát igen elég vicces ára lett a 2060-nak, de még így is sokan tapsikolnak, hogy milyen jó ennyiért, pedig max 100k induló áron lenne jó.
Én is betáraztam újra egy ps4-gyel és az a vicc, hogy egy Last of Us 2 szintet amit karácsony körül hozni fog a konzol, egy fél millás rtx2080ti- s pc sem fog hozni,mert egyszerűen gagyi multiplatform portok vannak pc-re. Ezért fejlesszem a gépem? -
törölt tag
Még mindig nem értem ezeket az összehasonlításokat.
Ha a konzolokhoz hasonló erejű PC-t akarsz, ahhoz továbbra sem kell GTX 1070Ti szintű kártya. Ezek az RTX 2060-2080 kártyák 1440p meg 4k ultra 60fps-re készülnek.
Rx 570 4GB 55e Ft körül és elvagy 1080p high-on. A PS4 Pro "4k-nak csúfolt valamijét" ezzel is bőven hozhatod hasonló részletességgel és 30fps-sel (valójában inkább 1440p+mágia+marketing), ha közben elhiszed, mint a PS4 Pro tulajok, hogy 4k-ban játszanak.
Ha konzolon jó az adott látvány (felbontás, részletesség, fps), akkor PC-n miért hőbörög valaki azért, hogy az egészen más ligában játszó látványvilágért többet kell fizetni?"A kövi generációnál szépen fel fog menni a középkat ára 180-ra."
Ahogy írták fentebb, furcsa középkategóriának nevezni azokat a kártyákat, amik a legújabb játékokban 1440p, ultra 60fps-t tudnak, miközben mindösszesen az emberek 6%-a rendelkezik 1080p feletti monitorral a legutóbbi steames felmérés szerint. Önmagában az, hogy xx60-nak nevezik... Az emberek az elmúlt évek alatt azonosították az elnevezést a középkategóriával, közben meg nem veszik észre, hogy ezek már rég felsőkategóriás kártyák mind árban, mind teljesítményben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest