- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
Tavaly vettem az Egyesült Államokban fillérekért és nagyon jó!
Napi használatban van.
-
zlaszlo
csendes tag
"Miért ne lenne elég akkor egy kisebb méretű tablet akár"
Vagy inkább:
Minek vegyek külön tabletet, meg telefont is, ha megkaphatom mindkettőt egy készülékben? Biztos van olyan ember, aki számára ez telefonnak túl nagy, tabletnek túl kicsi, de a koncepcióval ez is orvosolható, csak megfelelő választékban kell gyártani az összehajtható kijelzős készülékeket. -
Gordiann
őstag
Hogy lehet ekkora szar videót csinálni?!?!
Semmit nem tudunk meg belőle...
Bezzeg a számadatokról könnyű beszélni, de semmit a használatról.
Jellemző a PH!-ra és közösségére sajnos. -
Mr.Silkó
veterán
Idétlen, böhöm méretű, és valószínűleg még baromi sérülékeny is.
De legalább nagy élmény lesz majd fotózni vele, pont, mintha fliptok lenne az ember telefonján..
-
draco31
veterán
Nekem tetszik a dolog.
-
Tuco Ramirez
őstag
Techdemo-nak elmegy, de a hétköznapi használhatósága számomra elég kérdéses...
-
hemaka
nagyúr
Mondjuk azt, hogy van most mar egy ilyen is, de letjogosultsaga szerintem nem sok.
-
janeszgol
félisten
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Lol. Szegeny sokat dolgozo mernokok ha olvasnak ezt.
Amugy +1, szerintem baromsag az egesz. -
-
macskea
őstag
A koncepció érdekes, ha akarom még hasznos is. De semmiképpen sem szép. Azon még lehetett volna dolgozni.
-
Csapo83
aktív tag
Láttunk már furcsaságokat.... ARM windows 10 ( tablet módban+ Droid ( telefon módban ). Legalább annyi értelme lenne mint a NEC ötletét másolni ami már akkor is zsákutca volt. A Galaxy X-re vagyok kíváncsi ha egyáltalán jön valaha ( bár amikor már épp temetnénk dob pár infómorzsát a samu hogy nem temették el a dolgot és dolgoznak rajta )
-
axioma
veterán
Hm, akkor mar mind1 a kijelzok darabszama. Lehetne 3x (6:9), kis meretben jo az az ara'ny is, kihajtva meg 18:9. Sot, mivel paratlan, csak az egyik felulet lenne kifele... na igy lehetne 6-7" tablet egy 3.2-3.5 (ha el nem szurtam a szamolast) kijelzoju a mobilla hajtva.
-
RIC5I
tag
khm... spanyol viasz khm
-
atike
nagyúr
válasz
moleculez #26 üzenetére
...visszaolvastam. Értem amiket írnak de nekem kicsit "kreáljunk egy igényt az adott feature-hoz" szaga van a dolognak.Miért ne lenne elég akkor egy kisebb méretű tablet akár aminek az egyik oldalán futna az egyik feladata, mellette meg a másik...? Vagy akár egy nagyobb kijelzős mobil...? Ez a csiki-csuki megoldás szerintem erősen halva született. Elég csak belegondolni... Milyen lesz a telefonálás folyamata...? Névjegy keresés, rábökés, hívás... És betakarja vele az arcát...?
-
jUUh
addikt
Kipróbálnám, de hogy mindennapokra nem kellene, az biztos...
-
FroZone99
aktív tag
Majd a zsanérok hajtogatása hogy befolyásolja a kontaktokat.
-
atike
nagyúr
Április 1 van?
Mi ez a rettenet....? Valaki is venne ilyen csodát?
-
gusthy
veterán
Jópofa, kipróbálnám szívesen.
-
Reverend
tag
Tényleg ilyen töketlen volt a videót készítő újságíró, hogy n+1-szer megmutatja, hogy lehet tükrözni, de azt egyszer sem, hogy pl. egy böngésző, vagy egy billentyűzet milyen rajta???
-
prolad
addikt
Az ötlet jó, de látszik, hogy nem akartak kockáztatni és csak annyi energiát fektettek bele, amennyit nagyon muszáj. Talán ha sikeres lesz, akkor jön majd még hasonló, igény az lenne rá.
-
Juhaszatti
addikt
Érdekes koncepció, nem tudom mennyire stabil, mennyire nyeklik az illesztésnél stb. A videót nem volt még alkalmam megnézni, azon biztos látszik.
Bár az is kérdés hogy mennyire bírja a hajtogatást. Mindenesetre egy tesztre kíváncsi lennék. -
FireFox1996
őstag
Ilyen dupla kijelző helyett csinálhatnának egy fizikai billentyűzetet, annak nagyobb értelme van.
-
paatrick
őstag
2013-ból íme NEC MEDIAS W:
Óriási újdonság tehát, de az újságírók mint látjuk beveszik.
A videót se sikerült egyszer se megnézni kiadás előtt (pedig csak 2 perc), egyből feltűnt volna a zenehang 2x olyan hangos mint a beszéd. Amatőr hibák. -
axioma
veterán
Mikor elozetesen jott a hir mar akkor is azt mondtam, hogy ezt forditva kellene. Legyen egy osszehajtva kicsi keszulek (), ami kihajtva 6" es normal android fut rajta.
-
Mr Lengyel
csendes tag
Egyet értek veled teljes mértékben
Én pl az osztott képernyő miatt is használok 5,5"-os mobilt. Példának okáért egy tervezési folyamatot meg tud könnyíteni, baloldalt egy tudományos számológép, jobb oldalt a tervrajzod. Maga az ötlet szerintem remek, kicsit még csiszolnak rajta és későbbiekben elképzelhető lesz, csak kiveszem a zsebből az amúgy egykezesnek használt 4,7-es telefont, és amikor kell a nagyobb képernyő szimplán széthajtom
Remélem a több gyártó is rárepül a témára. Akinek munkaeszköz a mobil azok közül szerintem sokan vevőek lennének rá ( bár tudjuk a piacnak ez elég csekély része ... )
-
monosgeri21
tag
Koncepcióként kezelve a dolgot egyáltalán nem problémás. A kijelzők illesztési távolságán kéne faragni és már mehet is a marketing igénygenerálás.
-
Quqesz
nagyúr
Az ötlet jó, de ezt vegyük egy kezdetnek, van még mit csiszolni rajta. De legalább más, mit sokszor a többi telefon.
-
törölt tag
Az otlet tetszik, a sulya, az akkumulator teljesitmenye es az, hogy android fut rajta mar nem.
Az igazi az lenne, ha egy 5-6"-os kijelzot ki lehetne ,,hajtogatni'' 12-15''-ra egybefuggoen + a holografikus technologia. Persze a telefonalast meg kellene oldani, hiszen bejovo hivaskor visszahajtogatni nem praktikus.Meglatjuk hova fejlodik a tortenet...
-
Szerintem meg nagyon frankó.
Én alapból két monitoron szoktam dolgozni, és pont ezt hozza el a mobil világba ez a megoldás.
Simán jó, egyik felén megy a csevegés, másolás akármi.Használnék osztott képernyős módot, de néha nem áll a kezemre. Ez a ZTE-féle megoldás nekem bejön.
Én kíváncsian várom, rengeteg helyzetben látnám értelmét a használatának, és nem kéne váltogatni a taskok között.
Mondjuk általában az új dolgokra nem annyira vevők az emberek, ha épp nem az Apple vagy a Samsung csinálja.
-
jacis
nagyúr
Elég értelmetlen termék szegény.
-
MikeWazowski
veterán
Borzasztó.
-
jonnyjoker01
veterán
Még a technológia nem érett meg a "tablettelefon" helyes bevezetésére. Igény biztos lenne rá, ha nem lenne ennyire kezdetleges és kényelmetlen, nem járna ennyi kompromisszummal. De az is igaz, valahol el kell kezdeni a fejlesztést, hogy élhető megoldást lássunk a jövőben.
-
Sátor módban torpedózni jó lesz.
-
OutsideR
aktív tag
A koncepció érdekes. Kérdés az akku mennyire bírja. Ha a 2 kijelző közötti keretet el tudják tüntetni tökéletes lesz.
A videóról:
Jó hogy a kommenárt külön veszitek fel, így nem zavaró a háttérzaj. Viszont a zene és a beszéd hangerő aránya szörnyű. Vagy a zene túl hangos vagy a beszéd túl halk. Az elején halkítani kellett, a beszédnél hangosítani, a kamera szó után(amit lekevert a zene) viszont ismét ordított a zene. -
aytukabozs
addikt
Hát erre valóban nehéz azt mondani hogy mustget.
Maga az alapkoncepció hogy egy alapvetően kicsi készüléknek bazinagy kijelzője legyen üdvözlendő, de nem ez a helyes út úgyfest.
-
bollokcs80
Korrektor
Érdekes koncepció, de szerintem nem lesz életképes.
-
boncser
aktív tag
Hát ez nagyon idétlen. Szerintem nem sok értelme van ennek a kialakításnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged