- iPhone topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, de nem ez volt a kérdés. Ettől függetlenül még mindig jobb, mint a cikkben szereplő SST...
Hétről-hétre futnak be koppintott házak, lásd pl. a Corsair legutóbbi, micro ATX próbálkozását. Pedig náluk biztos lenne lé tervezésre. Nem mondom, én is húztam a számat, de hát c’est la vie.
-
Aktuális kedvencem: Aerocool Aero 800
Minőségibb, jobb elrendezésű, felszereltebb, 2*annyit nyom, és kb. ugyanaz az ársáv. Persze a márkának nincs akkora súlya, mint az SS-nél...
De olcsóbban a Zalman Z3 Plus még mindig sokkal jobb vételnek tűnik, már 13k-tól, és az is 6kg-ot nyom.
-
Net weight: 3.36kg (PS13B), 3.26kg (PS13B-W) - a minőségi toronyház, 15-20k HUF-ért!
Röhej! Technika órán masszívabb cuccokat hajtogattunk általánosban...
Értem én, hogy a SS egy bejáratott márkanév, és sokszor már az is eladja a terméket, de egy bizonyos szint alá nem kellene süllyedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest