Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
Én úgy gondolom, hogy a teszt két processzorról szólt, és ez így ok. A hiányolt G530-at lehetetlen értékelni, mivel nem volt nálunk. Természetesen megemlíthető, hogy 2k-val drágább és gyorsabb, de ilyen alapon minden gyorsabb processzor megemlíthető. A felsorolásnak valahol a 300k-s csúcsnál lenne vége.
...még mindig ez a nevetséges érvelés? Beleteszitek Ádám és Évá-tól kezdve a történelemet, majd itt érveltek, hogy ez csak erről a két cpu-ról szóló teszt...
(nem érzed az ellentmondást? gondolom nem
)Akinek nem számít a teljesítmény, annál úgyse egy ilyen teszt 20-30%-os különbségei fogják eldönteni a vásárlást, hanem az egyéb dolgok (beszerzési forrás, garancia, alaplap stb) (tehát nekik nem sokat ér ez a teszt és nem is nézik)
Akiknek meg számít a teljesítmény és emiatt egy ilyen tesztet megnéznek, na azoknak meg nagy átverés, hogy nincs benne legalább megemlítve, hogy felejtsék el ezt a két szart, mert hasonló árban van jobb... (külön nevetséges az ajánlott plecsnitek...) 10-15% árkülönbség nem árkülönbség egy rosszabb kisker simán dolgozhat ilyen árréstöbblettel, ha az egyik vagy másik gyártót nem preferálja, beszerzési forrása drágább stb (ez simán bizonyítja, a különböző tesztjeitek utáni komentekben olvasható "árreklámácók")
Nem értem, sokakkal együtt, hogy miért jó ez a félrevezető teszt... ilyen tesztekkel elkezditek lerombolni a hiteleségeteket... (ha meg tényleg lesz 10-20k közötti cpu-król teszt, akkor duplán nem értem mi szükség volt erre az értéktelen tesztre, abba beleférne, és legalább látható lenne, hogy mit tud a "legalja" a hozzájuk képest pár ezressel drágább cpu-khoz képest) (na meg azt sem értem, hogyan lehet, hogy majd 600 hozzászólás se volt elég arra hogy megértsd ezt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem érzed az ellentmondást? gondolom nem
)