Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• El Kebir

őstag

válasz Abu85 #562 üzenetére

Én úgy gondolom, hogy a teszt két processzorról szólt, és ez így ok. A hiányolt G530-at lehetetlen értékelni, mivel nem volt nálunk. Természetesen megemlíthető, hogy 2k-val drágább és gyorsabb, de ilyen alapon minden gyorsabb processzor megemlíthető. A felsorolásnak valahol a 300k-s csúcsnál lenne vége.

...még mindig ez a nevetséges érvelés? Beleteszitek Ádám és Évá-tól kezdve a történelemet, majd itt érveltek, hogy ez csak erről a két cpu-ról szóló teszt... :DDD (nem érzed az ellentmondást? gondolom nem :DD )

Akinek nem számít a teljesítmény, annál úgyse egy ilyen teszt 20-30%-os különbségei fogják eldönteni a vásárlást, hanem az egyéb dolgok (beszerzési forrás, garancia, alaplap stb) (tehát nekik nem sokat ér ez a teszt és nem is nézik)

Akiknek meg számít a teljesítmény és emiatt egy ilyen tesztet megnéznek, na azoknak meg nagy átverés, hogy nincs benne legalább megemlítve, hogy felejtsék el ezt a két szart, mert hasonló árban van jobb... (külön nevetséges az ajánlott plecsnitek...) 10-15% árkülönbség nem árkülönbség egy rosszabb kisker simán dolgozhat ilyen árréstöbblettel, ha az egyik vagy másik gyártót nem preferálja, beszerzési forrása drágább stb (ez simán bizonyítja, a különböző tesztjeitek utáni komentekben olvasható "árreklámácók")

Nem értem, sokakkal együtt, hogy miért jó ez a félrevezető teszt... ilyen tesztekkel elkezditek lerombolni a hiteleségeteket... (ha meg tényleg lesz 10-20k közötti cpu-król teszt, akkor duplán nem értem mi szükség volt erre az értéktelen tesztre, abba beleférne, és legalább látható lenne, hogy mit tud a "legalja" a hozzájuk képest pár ezressel drágább cpu-khoz képest) (na meg azt sem értem, hogyan lehet, hogy majd 600 hozzászólás se volt elég arra hogy megértsd ezt...)

Új hozzászólás Aktív témák