Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Bocs... beírtam a kerőseb, hogy COD és nem dobta ki azt a hszt. Elfelejtetted beleírni, hogy COD4 mérési eredményeket közölsz.
A linkelt grafikonon sajnos nem szerepelnek mértékegységek, sem magyarázó szöveg, de arra tipelnék, hogy az Y tengelyen a képmegjelenítési időközök lettek ábrázolva milisecundumban.
A mérési adataitból én azt tudom kiolvasni, hogy a várható IGP limit megvolt és a játékban 20-40 msec között ingadozott a képmegjelnítések időköze, tüzdelve néhány csúnya tüskével (akadás)
Sajnos fps adatokat nem közöltél, ezért csak becsléseket tudok mondani az ábra alapján. Úgy becsülöm a legjellemzőbb fps értékek 25-50 között lehettek, összességében 30 fps körülire saccolom az átlag értéket.Ha nem tévedek az fps becslésben, akkor szerintem elfogadható állítás, hogy a 30fps már játszható szint.
Természetesen tudom, hogy komfortosabb vagy eredményesebb játékélményhez nagyobb fps és kevesebb tüske szükséges, de nem ez volt a feltétel.******************************
Most az én kérdéseimre kérném az IGEN/NEM válaszaid.
1. Szerinted a 30 fps már a "játszható" szint?
2. Valóban 30 fps körül volt az eredmény?
3. Egyetértesz a következtetésemmel (G860-al elérhető a "játszható" szint COD4-ben)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest