Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz Graphics #149 üzenetére

"A kérdező is IGP-re kérdezett, a te gondolatodban pedig dGPU-ra válaszoltál, remmmek"

Itt megint valamiféle értelmezési probléma lehet nálad, illetve azt feltételezem, hogy a #145 hsz-emnek még a fejlécét sem olvastad el hiszen abból már láthattad volna, hogy nem volt semmiféle kérdező, és azt a hszt nem valaki kérdésre írtam, hanem a cikk egy részletével kapcsolatban felmerült véleményem írtam le.

Ime a fejléc, nehogy most meg az legyen a gond, hogy görgetned kell a képernyőt:

Nem tartanám ésszerűtlennek, ha legközelebb átgondolnád, miben is próbálsz fogást találni rajtam.
    Számonkérsz és állítasz olyan dolgokat aminek láthatón semmi alapja nincs.

• fsb1000

nagyúr

válasz Graphics #149 üzenetére

"A diszkrét VGA-t most említed először .... Miből kellett volna egyértelműnek lenni?"

Nem is tudom.... De igazad lehet. Az átlag PH! user ebből nem érti meg: G1610+HD7770 hogy ez nem IGP hanem diszkrét VGA.
    Majd legközelebb írok valami sorvezetőt is, vagy kiskátét hogy ha INTEL/AMD és AMD/NVIDAI párosokról írok, akkor nehogy azt higgyék új innovációról van szó és ezek tulajdonképpen a legfrissebb IGP-k.

Illetve mielőtt ezt írom "Az A6-540K+HD7770 párosnál más a probléma", majd teszek 3 felkiáltójelet nehogy valaki azt higgye az AMD mérnökei ismét ufo technikához jutottak és utólag képesek voltak az A6-540K-ba beintegrálni a HD7770-es videókártyát a ventilátorral meg a driver CD-vel együtt.

Új hozzászólás Aktív témák