- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borgi
aktív tag
Hi,
A matt kijelző az üzleti katregoriában alap. Nekem a régi és az új notim is matt és mind2 15,4' os bár más más felbontással: 1440*1050 vs 1920*1080.
Persze nem is ennyibe kerültek. (főleg nekem
mert cég fizette, najó a régit már privatizáltam kellemes áron).
Amúgy pont márkatársak
, inkább arra leszek kiváncsi hogy ezek mennyire lesznek strapabíróak. A 4 éves Lifebookom még mindíg gép pedig bejárta a világot, és mindenféle klímával találkozott.
üdv,
Borgi -
misx
senior tag
Azért szabadban is csak akkor olvasható jól, ha minimum 50%-on van a fényerő, legalábbis A530-nál ezt tapasztaltam (a legjobb az, hogy a szobában az ablaknak háttal ülve is remekül látható még ha odakint százágra süt is a nap).
Hogy miért éppen 14'?. Nem épp nagy, de már látszatra is könnyebnek tűnik egy átlagos notebook-nál. Valakinek ez is szempont.
-
HZoli87
veterán
Még több kép (egész jól néz ki): Fujitsu Ultrabooks UH572
-
Yuden.Yari
csendes tag
-
nebulo
tag
Ez most, hogy jön ide? Látom, hogy a két készülék nem azonos. Csak arra utaltam, hogy a második képen a kijelző kerete igen vékonynak tűnik, azonban jobban megnézve a képet látszik, hogy csak a kijelzőt fedő "üvegnek" ilyen vékony a pereme, nem pedig magának a panelnek.
A mattságról pedig: nagyszerű, hogy elkezdtek matt kijelzőket rakosgatni egyre több mindenbe, de azért örülnék, hogyha elterjednének a transzflektív kijelzők, mert bár a matt még mindig olvashatóbb erős napfényben, azért mégsem "tökéletes" megoldás. Másfelől kíváncsi vagyok, hogyha fellendül az OLED iparág, jönnek-e majd OLED-es notik?
-
banhammer
veterán
Matt a kijelző.
Gut, sehr gut!
-
nebulo
tag
Kár, hogy a kijelző nem annyira vékony peremes mint amilyennek tűnik (2. kép).
Amúgy meg tudom, hogy Európában állítólag, pont azért nem fogytak annyira az ultrabook-ok, mert a preferált méret az a 15,6, de pont azért választanak ekkorát az emberek, mert asztali gépnek használják, csak jó, hogy el lehet tenni az asztalról ha éppen húst akar klopfolni rajta az ember. Ilyen szempontból nézve, meg szvsz baromi mindegy, hogy mennyire vékony a gép. Az ultrabooknak nem pont a hordózhatóság lenne a lényege? Nekem egy 16"-os gépem van és az minden csak nem kompakt. Másfelől 15,6-os méret mellet ez a vékonyság nem okoz különösen "hajlékony" testet/kijelzőt, amit viszont csak eléggé drága anyagokkal használatával lehet kiküszöbölni - ha egyáltalán?
Vagy csak én vagyok a "silly boy" mert a mobilitás/decens teljesítmény jut eszembe az "últrakönyvekkel" kapcsolatban és nem az, hogy mi a fenének egy 200+ ezer Forintos Facebook divájsz amit max. csak az asztal egyik végéből a másikba tologatok majd?
-
stifi
senior tag
én meg azt mondom, végre 14-es ultrabook, mert bejelentések ide vagy oda, most nincs a piacon egy sem (ami tényleg ultrabook)
szerintem a most kapható 13-as modelleknek meglesz a megfelelője az új platformon is, csak azokat nem hájpolják annyira
vag yaz is lehet hogy az Ivy nem fér beléjük -
.mf
veterán
De 14", nagyon helytelen
Senki nem tervez már 13,3" vagy azalattit? Az utóbbi hírek az érkező Ivy-s procival szerelt ultrabookokról mind 14 és 15"-esekről szóltak.
-
misx
senior tag
Matt a kijelző, nagyon helyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest