- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
koszegi94
csendes tag
Sziasztok!
Ez a Remek csoda B25 nálatok is ilyen ...?
Naponta max fél óra telefonálásra van használva és minden estére teljesen lemerül.... Ez valami kritikán aluli.. Eddig bármelyik Strapatelefont használtuk 3-4-5 napot simán kibírt, pedig azokon ébresztő is volt állítva, ezen az sem!Nálatok is így viselkedik, vagy csak én fogtam ki egy új, selejtes példányt?
-
koszegi94
csendes tag
sziasztok!
ismét én. Megvettük a CAT B25-öt használja is apukám egy ideje... Egész jó meg masszívnak tűnik, viszont ahová fogunk költözni most februárban kb nincs térerő...bent a lakásban, csak kint az udvaron. Más telefonon még 4G is van meg 2-3-es erősségű térerő....
Lehet ezzel kezdeni valamit?Köszönöm!
-
ecchphoto
csendes tag
a halk beszédhang mögött én kodekproblémát sejtek, a hang tompaság a hívott félnél (felvettem hangfájlba tesztkor) olyan jelleget mutatott, mint amikor hibásan tömöríti, rossz frekvenciakvantálással. sajnos én is beszoptam, úgy látszik tömeges hiba. de megirtam a szervizbe mert bizony én visszaküldtem nekik
-
ecchphoto
csendes tag
válasz
jimmedly #237 üzenetére
én novemberben vettem, vannak bajai. leszarja hogy honnan kérem a névjegyeket megjeleníti, mindenképp mutat mindenhonnan. leszarja hogy melyik simet szeretném használni, akkor is picsogja, hogy tegyem be a sim2-őt.
nem őrzi meg azt a beállítást hogy én sima magyar, nemprediktiv modon szeretnék sms-t írni. mindig angolra teszi, onnan meg sok nyomás elmenni a magyarig... -
-
koszegi94
csendes tag
sziasztok. létezik CAT B25-höz üvegfólia? A sima kijelzővédő állandóan lejön róla, nem bírja a strapát.
Ha igen, hol lehet venni?Köszönöm!
-
gergo7311
csendes tag
Nekem 2 darab B-25 ösöm van és egy darab B-30 -as. ezeken van magyar menű, de sokat nem ér, mert teljesen rossz a fordítás. Én is inkább átkapcsoltam angolra a nyelvet, mindhárom CAT telefonon. Utólag már nem tudsz más nyelvet rátenni, mert ahhoz firmware-t kéne moddolgatni-rátölteni, ami iszonyat szenvedés és nem is biztos hogy sikerül! Állítsd be angolra, hamar meg lehet szokni.
Itt a videóm az egyikről, kattints a "link" -re:
[link] -
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Cat B25 telefont, viszont csak angol nyelv van rajta es még 5 fele.
Van ra lehetoseg, hogy magyar menu keruljon ra?
-
-
pityu9210
újonc
Valaki nem tudja hogy hol lehet az internetet Beállítani segítségeket előre is Köszönöm
-
gergo7311
csendes tag
Teljes Caterpillar B-25 ismertető videó, böngészőteszt, kamera, videó, mp3, fórumos krdések megválaszolása!, stb. stb.
Nézzétek meg a videót, megéri! (másold be a linket a böngésződbe)
https://www.youtube.com/watch?v=A8l0owhR8zs&t=21s
-
gergo7311
csendes tag
Itt megtudjátok nézni a videóm a CAT B-25 ről, később lesz bővebb videó a Nucleus rendszerről (A kínai buta telókon ilyen rendszer fut)
Videó:
https://www.youtube.com/watch?v=d26MHjq8Pys -
gergo7311
csendes tag
Jó kis telefon ez a b25-ös. Kb. 1 évet használtam, volt hogy zuhanyzás! közben beszéltem róla. Működött. soha semmi gondom nem volt vele. Az akku is jól bírta, kb. hetente egyszer töltöttem. Az esést, port, vízet bírta, nekem a billentyűák sem koptak. SD kártyát tettem bele, csengőhangot onnan tudtam csatolni névjegyekhez. Stb. Aztán az öcsém elkunyerálta... A napokban jön meg az új B25-öm. Remélem, egy jó példányt fogok ki. Ha itt a teló, megírom, hogy milyet fogtam ki.
-
PistiSan
addikt
Ma vettem egy ilyen telefont, gondoltam meg nézem a verzió számot: *#66*#
Z880_QCIF_08_C_TC_20160829
Nem semmi, 5 éves telefon, és még a 1 éve adtak ki hozzá szoftver frissítést. -
DrojDtroll
veterán
Találkozott már valaki olyannal, hogy a telefon egyszer csak gondolt egyet és átállított egy beállítást?
(hívószám küldésről van szó)
-
BigStraw
senior tag
Sziasztok. Szeretném kérdezni, hogy saját sms hangot lehet beállitani? Meg hogy meg tudom-e nézni az akkumulátor töltöttségi szintjét? A válaszokat előre is köszönöm
-
tamast2
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék strapamobil vásárlás terén. Melyik a legjobb manapság? Sima semmit nem tudó klasszikus telefon érdekelne, ami mp3-at azért le tud játszani, de ami a legfontosabb, hogy ütésálló, vízálló, hosszú üzemidejű és jó térerővel, erős leddel rendelkezzen.
Találtam egy olyat, hogy NO. 1 A9 ami nem is olyan drága és 4800 mAh-s akkuval hirdetik, ami nagyon jó lenne, de valóban olyan jó ez a telefon? Nagyon olcsónak látom ahoz képest amit tud a leírás alapján. IP67 vízállóság, több mint 200 gramm, tehát elég masszívnak tünik és jókora LED. Ezekből is létezik gagyi? Esetleg ez egy gagyi telefon lenne? 30.000 forint az ára.
Ezt a Caterpillart is néztem, meg a B100-ast is. Melyik lenne jobb és miért? Milyenek vannak még, mit ajánlatok? Sonic esetleg? -
Krisinto
őstag
Üdv.
Édesapám letörte a pöcköket az akkufedélről, hol tudok hozzá szerezni komplett akkufedelet? -
zsoltip
őstag
Sziasztok. A betűméret növelésére van lehetőség? Hogyan? Esetleg szerviz menü? Kimondottan az óra méretét kellene növelni...
-
H.Istvan25
senior tag
Bluetooth headsettel ez működik?
-
XanD3R
senior tag
Edesanyam sikeresen betorte a cat b25-os telefonjanak a kijelzovedo uveget (a kijelzo sertetlen)
Tudnatok segiteni abban, hogy hol talalhatok hozza potalkatreszt? -
róland
veterán
Gyors kérdés (sajnos most nincs időm visszaolvasni
): A telefon tetején található hurokban van az antenna, vagy csak díszítő elemként funkcionál?
-
tototos
addikt
válasz
bihariszabi #317 üzenetére
Köszi, akkor szeirntem a csatival van valami a telóban és kontakt hibás.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
A telefonhoz tartozó usb kábelnek speciális kiosztása van? Nem akart tölteni a telefon, és megpróbálkoztam egy másik micro usb kábellal de sajnos azzal sem töltött sőt lett egy kis égett szaga
A telefon bekapcsol de az akksi le van merülve így kb egyből kikapcsol.
-
atti1848
senior tag
Mi ezzel a hibával hordozzuk be a telefont az Auchan-ba, hogy csinálják meg, ők küldik a Telemax( TMX) -nak Budaörsre. 3. szervizkor kaptunk egy új telefont, de ugyan ez a hiba. Most próbáljuk kikényszeríteni, hogy elállnák a vásárlástól és inkább egy levásárlásnak örülnénk a legjobban.
-
zozoo83
tag
Telefonálni nem telefonáltatok vele srácok? Én erős túlzásnak érzem a 7-es hangminőséget. Két munkatársam is ilyen telót kapott és nem lehet érteni őket mit beszélnek, annyira rossz a mikrofonja ennek a telefonnak...
-
Krisinto
őstag
Üdv!
Gyári fülhallgató headset-et lehet hozzá beszerezni?
Vagy jó hozzá bármilyen, vagy micro usb-s legyen? -
atti1848
senior tag
válasz
bihariszabi #306 üzenetére
Google-ztam én is, csak biztosra akartam menni, hogy minden ilyen telefonhoz ezt a töltőt teszik.
-
bigsee
addikt
-
atti1848
senior tag
Tudna valaki küldeni egy képet a telefon gyári töltőjéről, mert most keressük a töltőt, hogy visszavigyük a telefont, de sajnos nem tudjuk melyik az.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Fateromnak vettünk 2014 februárban egy ilyen telót munkához. Azót túl van 2 szervizen és adtak egy új telefont, amivel ugyan az a baj. Eddig nem is használta, csak most 1 hete kezdte el. A hiba, hogy telefonláskor nem hallják, megpróbáltam hangrögzíteni is és ott is hallani, hogy a hangerő le-fel mozog és nem tiszta a felvétel. Szerintetek, ha beküldjük vagy bevisszük a szervizbe, akkor egyből kérvényezhetjük, hogy állítsanak ki levásárlási papírt vagy adják vissza a pénzt?
Hol van neki márka szervize, mert azt sem tudom.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
stubaiful #300 üzenetére
Érintkezés (
)/Opciók/Telefonkönyv beállítása/Gyorstárcsázás/Állapot be/Vissza/Szám beállítása/
Egyesre nem lehet beállítani semmit, mert az a hangposta, csak költséghatékonysági megfontolásból nem tettek rá magnószalagot. Amúgy 3,456 ezred másodperc alatt találtam meg a funkciót úgy, hogy soha nem használtam ezen a telefonon
Új hozzászólás Aktív témák
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest