Hirdetés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Kezünkben a Sonim új hőkamerás strapamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
tetszik
-
nextman
aktív tag
Lehet mar kapni valahol?
-
butyek
senior tag
válasz
this is life #35 üzenetére
Ezt james bond helyett inkább rambo kezében tudom elképzelni. Tényleg masszívan jól néz ki.
-
-
bajaki
őstag
Azért elfért volna bele az 1 GB RAM. Jó lenne, ha ebben az árkategóriában ez lenne az alap, bármilyen telefonról is beszélünk.
-
zdanee
őstag
Hát akkor a Sony valamit nagyon elrontott az ION ROMjában, mert nekem a Mi-One-omon bootolás után ~500-550MB szabad, és ebben már benne van a futó Facebook, Viber és egyéb autostart programok. Mindenesetre el lehet férni 512MB-ben is JB-vel, ismerősöm ZTE Skate-jére raktunk stock JB-t, és 260MB volt szabad. És ügye a B15 is stock JB-t kapott.
-
Auratech
őstag
Engem nagyon emlékeztet a Siemens m65-ömre. Nagyon az a design..a sárga gombjaival..
-
Zsoltesz93
tag
Elég masszív kinézetű.
Mondjuk a kategóriában verhetetlen a Nokia 3310. -
kelly416
veterán
válasz
AMD Power #24 üzenetére
Már írtam, nem tudom. 2.3 alatt sem volt sok. Mostanában mindenki azért sír, hogy miért csak 1giga ram, miért nem 2giga. Jelen pillanatban ION-om van, ha az 1gigából 260mega szabad, akkor jó vagyok. De nem csak az ION fórumban olvasom, hogy a rendszar nagyon sokat levág magának. Ezekre alapozva, igen, tényleg kevés. Hacsak nem kezd el valaki romolni, ami még kevésbé jellemző ebben a rétegben.
-
Imádom ahogy kinéz, Tisztára kiált róla hogy fuss az életedért
De ha már strapa telo akkor xcover 2
-
zdanee
őstag
válasz
AMD Power #24 üzenetére
Fél éves és idei középkategóriás Samsungok, Sony-k és LG-k hasonló vassal jönnek ki, szerintem nem gáz ez a hardver. Nem arra van, hogy Asphalt 7-et ezen told, de viszonylag szűk a metszete azon vásárlóknak, akik ilyen játékokkal játszanak, IP67-es telefonon akarják ezt megtenni és hajlandóak is kifizetni érte a felárat. Nem létező piacnak meg ügye nincs értelme gyártani...
-
prolad
addikt
Tetszetős, 1Gb ram és fizikai hivasgombok kellenének rá,akkor bőven megérné az árát.
-
raper
senior tag
Ultrabrutál!
-
Sonyfan
tag
Jól néz ki!
-
kelly416
veterán
Ez azt jelenti, hogy az a magánfelhasználó, akinek a cég nem ad ilyen telefont, de hasznos lenne számára és beruházna, az kapja be, vagy hordjon magával kettőt. Megen nem vagyunk előrébb. Értem én a szemléletedet, igazat is adok Neked, de még mindig senki nem gondol az olyan emberekre, akik ha nem is extrém sportolnak, de mondjuk motoroznak, túráznak, sátoroznak vagy csak egyszerűen a strandon nem merik a törölköző sarka alatt hagyni a telefonjukat. Merthogy nem mindenhol van ám megörző meg stb. menj ki pl.: egy szabad strandra. Elszelel a bicikli/motor gumi? Toljad kilómétereken át, mert a telefonodat elővigyázatossági okokból otthon hagytad. Áh, hagyjuk. Marad a B2100 meg az ION, oszt hol ezt viszem, hol azt. Csak ez meg nyűgös ám nagyon.
Gáz, hogy nem tudnak egy megfelelő belsővel rendelkező telefonra tenni egy jó házat, mindig 2-3 éves kütyü kapja csak meg a jó borításokat. De ugyanez igaz a Luxus kategóriára is. Így csinálják a piacot maguknak. Sok szempontból undorító. -
zdanee
őstag
Szerintem az ilyen telefonoknak elsősorban nem a magánfelhasználók a piaca, hanem a kültéren dolgozók céges telefonja, amit az Android miatt lehet a vállalati rendszerbe integrálni. Mondjuk egy belsős céges űrlapkitöltéshez nem a digitális fényképezőgépet viszi a terepre valaki és ott fényképez + papírokat tölt ki, hanem előkapja ezt a mobilt, lő egy képet, az ráteszi a geotaget, kitölt egy egyszerű alkalmazásban 3 mezőt, megnyomja az OK-t, és a dolog fent is van az adatbázisban. Lehet ez gázóra leolvasás, erdészet, szemétszállítás, bármi.
-
kelly416
veterán
Ok, ezt nem próbáltam még, de engem annyira nem a menü akadásmentessége zavar (1-2 mp nem a világ vége), mint pl. egy cut the rope vagy where is my water játszhatósága, mert amikor nagyon nem tudok magammal mit kezdeni, csak ezzel a két játékkal szoktam játszani. Az meg tapasztalat, hogy Defy-n akadt mindkettő még cm7-tel és valamelyik minimal launcher-rel is. Igaz, baromi ritkán fanyalodok játékra, de akkor legyen már valami. A mayor mayhemet már feladtam amúgy is.
Szerk.:
a_n_d_r_e_w:[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Nem kellene bele több nekem, mint még egyszer ennyi memória. Az az 512 nagyon karcsú. Amúgy meg majdnem szép, vagy a saját kategóriájában az is.
-
batai15
félisten
soha nem értettem mért csak fél órát bir vízben pl. a szigetelés meg a nyomás nem változik nem?
-
takacsbotond
őstag
Nekem tetszik
nem olyan roszz vétel!
-
Ati1979
veterán
Elég brutálisra sikeredett!
-
zdanee
őstag
Kijelző 480x800, nem 400x800 és fontos infó, hogy a proci kétmagos Cortex-A9.
-
Valami IP szám nincs hozzá?
-
darvinya
titán
Nagyon brutál telo.
Erősebb vassal és qHD kijelzővel(4"-on) már venném is.[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Hahó, emberek, itt a funkcionalitás a lényeg: mindennel szemben legyen ellenálló. Mégis a külsőt néztétek eddig kb. mind. Mi történt ezzel a világgal? Ezé' tartunk itt.
Meg az Orbán Vektor miatt. A vektorok leghitványabb bika ő.
-
GALARDO
addikt
Nekem nagyon tetszik, a kategória legszimpatikusabb tagja. Ha jó árba lesz, akkor benevezek rá.
-
csakapuma
csendes tag
Nekem nem tetszik. Szerintem Motorolás beütése van.
-
A 2 méteres ejtést anno az én Alcatelem is túlélte,ez olyan árban van mint az xcover 2,egy pár év múlva talán jó vétel lesz addig maradok a Samsung b2100-nál
-
gerilee
aktív tag
Bár az én szememben nem túl szép, de már csak azért is tetszik, mert nem "egyentégla". Egy építkezésen, veszélyesebb munkahelyen viszont kiváló választás lehet.
-
pszili8
aktív tag
Nagyon tetszetős telefon,használnék ilyet szívesen,ha nem ennyibe kerülne.Már a a b10 is bejött,de annak is nevetséges az ára a hardverhez képest.Szvsz ennyiért nem sokan veszik meg,de igény van rá.Egyenlőre marad az otterbox defender tok..
-
Retekegér
MODERÁTOR
Hmm, inkább az Xcover 2.
-
Cyberpunk
félisten
Durván néz ki. Ez még egy atomtámadást is túlélne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer köré épül a Caterpillar legújabb túlélő mobilja.
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap garancia/Akku 80%/p4108
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest