- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
tetszik
-
nextman
aktív tag
Lehet mar kapni valahol?
-
butyek
senior tag
válasz this is life #35 üzenetére
Ezt james bond helyett inkább rambo kezében tudom elképzelni. Tényleg masszívan jól néz ki.
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
Ármester
-
bajaki
őstag
Azért elfért volna bele az 1 GB RAM. Jó lenne, ha ebben az árkategóriában ez lenne az alap, bármilyen telefonról is beszélünk.
-
zdanee
őstag
Hát akkor a Sony valamit nagyon elrontott az ION ROMjában, mert nekem a Mi-One-omon bootolás után ~500-550MB szabad, és ebben már benne van a futó Facebook, Viber és egyéb autostart programok. Mindenesetre el lehet férni 512MB-ben is JB-vel, ismerősöm ZTE Skate-jére raktunk stock JB-t, és 260MB volt szabad. És ügye a B15 is stock JB-t kapott.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Auratech
őstag
Engem nagyon emlékeztet a Siemens m65-ömre. Nagyon az a design..a sárga gombjaival..
Auratech Field Recording
-
Zsoltesz93
tag
Elég masszív kinézetű.
Mondjuk a kategóriában verhetetlen a Nokia 3310."A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
kelly416
veterán
válasz AMD Power #24 üzenetére
Már írtam, nem tudom. 2.3 alatt sem volt sok. Mostanában mindenki azért sír, hogy miért csak 1giga ram, miért nem 2giga. Jelen pillanatban ION-om van, ha az 1gigából 260mega szabad, akkor jó vagyok. De nem csak az ION fórumban olvasom, hogy a rendszar nagyon sokat levág magának. Ezekre alapozva, igen, tényleg kevés. Hacsak nem kezd el valaki romolni, ami még kevésbé jellemző ebben a rétegben.
-
félisten
Imádom ahogy kinéz, Tisztára kiált róla hogy fuss az életedért De ha már strapa telo akkor xcover 2
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
zdanee
őstag
válasz AMD Power #24 üzenetére
Fél éves és idei középkategóriás Samsungok, Sony-k és LG-k hasonló vassal jönnek ki, szerintem nem gáz ez a hardver. Nem arra van, hogy Asphalt 7-et ezen told, de viszonylag szűk a metszete azon vásárlóknak, akik ilyen játékokkal játszanak, IP67-es telefonon akarják ezt megtenni és hajlandóak is kifizetni érte a felárat. Nem létező piacnak meg ügye nincs értelme gyártani...
-
prolad
addikt
Tetszetős, 1Gb ram és fizikai hivasgombok kellenének rá,akkor bőven megérné az árát.
-
raper
senior tag
Ultrabrutál!
-
Sonyfan
tag
Jól néz ki!
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
-
kelly416
veterán
Ez azt jelenti, hogy az a magánfelhasználó, akinek a cég nem ad ilyen telefont, de hasznos lenne számára és beruházna, az kapja be, vagy hordjon magával kettőt. Megen nem vagyunk előrébb. Értem én a szemléletedet, igazat is adok Neked, de még mindig senki nem gondol az olyan emberekre, akik ha nem is extrém sportolnak, de mondjuk motoroznak, túráznak, sátoroznak vagy csak egyszerűen a strandon nem merik a törölköző sarka alatt hagyni a telefonjukat. Merthogy nem mindenhol van ám megörző meg stb. menj ki pl.: egy szabad strandra. Elszelel a bicikli/motor gumi? Toljad kilómétereken át, mert a telefonodat elővigyázatossági okokból otthon hagytad. Áh, hagyjuk. Marad a B2100 meg az ION, oszt hol ezt viszem, hol azt. Csak ez meg nyűgös ám nagyon.
Gáz, hogy nem tudnak egy megfelelő belsővel rendelkező telefonra tenni egy jó házat, mindig 2-3 éves kütyü kapja csak meg a jó borításokat. De ugyanez igaz a Luxus kategóriára is. Így csinálják a piacot maguknak. Sok szempontból undorító. -
zdanee
őstag
Szerintem az ilyen telefonoknak elsősorban nem a magánfelhasználók a piaca, hanem a kültéren dolgozók céges telefonja, amit az Android miatt lehet a vállalati rendszerbe integrálni. Mondjuk egy belsős céges űrlapkitöltéshez nem a digitális fényképezőgépet viszi a terepre valaki és ott fényképez + papírokat tölt ki, hanem előkapja ezt a mobilt, lő egy képet, az ráteszi a geotaget, kitölt egy egyszerű alkalmazásban 3 mezőt, megnyomja az OK-t, és a dolog fent is van az adatbázisban. Lehet ez gázóra leolvasás, erdészet, szemétszállítás, bármi.
-
kelly416
veterán
Ok, ezt nem próbáltam még, de engem annyira nem a menü akadásmentessége zavar (1-2 mp nem a világ vége), mint pl. egy cut the rope vagy where is my water játszhatósága, mert amikor nagyon nem tudok magammal mit kezdeni, csak ezzel a két játékkal szoktam játszani. Az meg tapasztalat, hogy Defy-n akadt mindkettő még cm7-tel és valamelyik minimal launcher-rel is. Igaz, baromi ritkán fanyalodok játékra, de akkor legyen már valami. A mayor mayhemet már feladtam amúgy is.
Szerk.:
a_n_d_r_e_w:[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Nem kellene bele több nekem, mint még egyszer ennyi memória. Az az 512 nagyon karcsú. Amúgy meg majdnem szép, vagy a saját kategóriájában az is.
-
batai15
félisten
soha nem értettem mért csak fél órát bir vízben pl. a szigetelés meg a nyomás nem változik nem?
-
takacsbotond
őstag
Nekem tetszik nem olyan roszz vétel!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Ati1979
veterán
Elég brutálisra sikeredett!
-
zdanee
őstag
Kijelző 480x800, nem 400x800 és fontos infó, hogy a proci kétmagos Cortex-A9.
-
őstag
Valami IP szám nincs hozzá?
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
darvinya
titán
Nagyon brutál telo.
Erősebb vassal és qHD kijelzővel(4"-on) már venném is.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Silenzio
addikt
Hahó, emberek, itt a funkcionalitás a lényeg: mindennel szemben legyen ellenálló. Mégis a külsőt néztétek eddig kb. mind. Mi történt ezzel a világgal? Ezé' tartunk itt. Meg az Orbán Vektor miatt. A vektorok leghitványabb bika ő.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
GALARDO
addikt
Nekem nagyon tetszik, a kategória legszimpatikusabb tagja. Ha jó árba lesz, akkor benevezek rá.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
csakapuma
csendes tag
Nekem nem tetszik. Szerintem Motorolás beütése van.
-
őstag
A 2 méteres ejtést anno az én Alcatelem is túlélte,ez olyan árban van mint az xcover 2,egy pár év múlva talán jó vétel lesz addig maradok a Samsung b2100-nál
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
gerilee
aktív tag
Bár az én szememben nem túl szép, de már csak azért is tetszik, mert nem "egyentégla". Egy építkezésen, veszélyesebb munkahelyen viszont kiváló választás lehet.
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
pszili8
aktív tag
Nagyon tetszetős telefon,használnék ilyet szívesen,ha nem ennyibe kerülne.Már a a b10 is bejött,de annak is nevetséges az ára a hardverhez képest.Szvsz ennyiért nem sokan veszik meg,de igény van rá.Egyenlőre marad az otterbox defender tok..
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Retekegér
MODERÁTOR
Hmm, inkább az Xcover 2.
<< Heimdal >>
-
Cyberpunk
félisten
Durván néz ki. Ez még egy atomtámadást is túlélne.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest