Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
üzenetére
Ezért irtam oda hogy a demo alapján 9.5/10.
Egyébként most fejeztem be a teljes játékot, kicsit rosszabb lett mint számitottam 8/10 adnék rá. Voltak benne nagyon jó részek, de olyanok is amiket nagyon jó lett volna ha kihagynak pl. lopakodás, meg állattá átalakulós lopakodós érszek.... azok nagyon gyengék lettek. Többi tetszett, storyban meg csak a végén esett le, hogy hogy is van ez a párhuzamos történet mesélés... Vége és utoló boss(ok) pedig lehetett volna kicsit hosszabb is. -
NandorHUN
addikt
válasz
mentoloshypo
üzenetére
A 4 pont nevetséges, demo alapján nem lehet megítélni még játékot, de amennyit játszottam vele az alapján 9.5/10 a kategóriájában. Jó volt a harc, story érdekel, zene is passzol, hangulatban pedig egyedülálló
-
XuChi
addikt
válasz
mentoloshypo
üzenetére
Ennek a játéknak a 10 pont is kevés!!! Tuti valami cod függő barom tesztelte!!!
-
huszar90
aktív tag
a demó alapján nekem is bejött

-
GegeWarrior
senior tag
Kipróbáltam a demot és tettszik

-
syler123
veterán
válasz
mentoloshypo
üzenetére
Én is játszottam vele, szerintem nem rossz. Várós. A demo mondjuk csak 720p-ben futott, gondolom a teljessel nem lesz ilyen gond.
-
trufa12
addikt
válasz
mentoloshypo
üzenetére
Szerintem meg tök kellemes a játék, persze nem váltja meg a játék ipart de jó . ! 1 jó második rész.
-
mentoloshypo
senior tag
Játszottam a demójával és teljesen jogosnak érzem az EDGE 4(!) pontos értékelését!
Senki sem számítson nagy csodára vagy ilyesmi. -
nanorambo
őstag
Gyerekkoromban SNES-en játszottam a super castlevania 4-et. Áhh azok az emlékek
. A Lords of Shadowot még boxon játszottam, nagyon tetszett. Teljesen egyedülálló hangulata van. A második rész demóját már PC-n próbáltam, az is bejött. Várom a teljest!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A Lords of Shadowot még boxon játszottam, nagyon tetszett. Teljesen egyedülálló hangulata van. A második rész demóját már PC-n próbáltam, az is bejött. Várom a teljest!