- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aytukabozs #290 üzenetére
Ma kulonosen nem vagyok jelen, mert dual szulinap van nalunk
-
sunnyi
csendes tag
válasz
aytukabozs #197 üzenetére
Igen, hiába csináltam leírás szerint mindent az SP Flash tools észresem veszi a telefonom...
-
RufuszX
senior tag
válasz
aytukabozs #169 üzenetére
Flashtoolos recovery és boot.img is jó nekem is csak az volt + MTKDroidtoolsból kell block térkép (print screen) és scatter file. Ebből készített Cappa CWM-t, de majd úgy is jelzi ha más is kell.
-
RufuszX
senior tag
válasz
aytukabozs #165 üzenetére
Megnyugtató, még ment a gép, de utána már csak az ellenőrzés lenne vissza.
Azt Te hogyan oldottad meg?
Egyébként a screenshot alapján jól vittem be a számokat? -
RufuszX
senior tag
válasz
aytukabozs #163 üzenetére
Közben rájöttem már csinálja a flashtool
De kaptam az utolsó bevitelnél egy ilyet. Az nem gond, hogy ha ez a rész kimarad vagy mi okozhatja ezt?És nem értek hozzá, de az nem gond hogy mindenhol 2 db nullával kevesebbet lehet bevinni a flashtoolba?
-
válasz
aytukabozs #142 üzenetére
Ez esetben a CWM mentési formátuma nem volt tar-ra átállítva, hanem dup-on volt.
Másként működik a két mentési forma.dup: csak a módosult fájlokat menti a legutóbbi mentés óta. helyet spórol, nehéz kezelni.
tar: jó nagy helye foglal, viszont másolás, tárolás, érthetőség szempontjából kedvezőbb. -
válasz
aytukabozs #143 üzenetére
Ha nem volt bent az akku, akkor tedd be .
Ez szokott segiteni. -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #142 üzenetére
"este kipróbálom a 5.135- öt"
no megvolt, ezzel ugyan elkezdte a kiolvasást de a 2 legnagyobb blokkot (android, usrdata) nem tudta elmenteni...
HA csak MTK_Droidtools mentésből van komplett, azzal kamikaze akció nekimenni egy romcserének? -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #140 üzenetére
most meg mi a baja...?
BROM ERROR : S_FT_DA_NO_RESPONSE (4001) -
válasz
aytukabozs #138 üzenetére
Fat es bmtpool nem mentheto a flashtool-lal.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #137 üzenetére
nem, nem csinálhatom úgy:
"[WARNING] Read back length is adjusted to 512-bytes anignment" :/ -
válasz
aytukabozs #135 üzenetére
Amennyiben nem kompatibilis a CWM mi lehet a legrosszabb forgatókönyv, lehet baja a telefonnak, vagy csak szimplán nem tudom használni.?
Hál'Istennek a recovery blokkeszköz teljesen független a normál rendszer indulásától, így max recovery nem lesz elérhető, vagy szétesett képe lesz.
A telefon normál működését nem szokta befolyásolni, kivéve, ha az új recovery mérete meghaladja a recovery-nek szánt helyet (ez általában 6MB szokott lenni). -
válasz
aytukabozs #133 üzenetére
Szia!
Sajnos a képet nem tudom megnézni (eléggé korlátozottak a lehetőségeim nap közben).
Viszont ha szöveges módon berakod a scatter komplett tartalmát - remélem nem az újab fajta 7,5kB-os... -, akkor azt elég gyorsan át lehet alakítani emészthető formára. (Az egyszerűbb scatter-t az MTKDroidTools 2.4.8b-vel javaslom elkészíteni)elég az itt látható memoria kezdőpontokat és hosszakat bemásolnom a flashtoolba, ez helytálló infó?
Nem tudom, nem ellenőriztem még, hogy melyiket kell beírni.ill. az SPFT indításakor egy preloader sor nekem már alapból ki volt töltve, azt simán módsíthatom, töröljem ki azt a sort, vagy nincs jelentősége melyiket csinálom
Asszem' nem egészen értem ezt a kérdést.
Mit szeretnél módosítani vagy törölni?
Ha readback-et csinálsz, akkor mindegy milyen scatter-t adsz a flashtool-nak, nem azokat az értékeket fogja használni, hanem amit te megadtál.
A scatter a tényleges felíráshoz kell, nem a readback-hez.A cwm-mel kapcsolatban nem tudok 100%-ban igent mondani. Lehet igen is, meg nem is. Vannak olyan kínai gyártók (kb. az összes, ide értve a Lenovo-t, THL-t is), akik figyelmeztetés nélkül módosítanak hardvert, és egy addig régebbi működő CWM egy újabb kiadáson már nem működik). Tehát próbálkozni lehet, csak nem garantált a siker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Medence topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest