Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
paolinho #127 üzenetére
A /system/media könyvtár, tartalmazza a bootamimációt, és külön a hangját, valamint a sutanimációt, és hangját.
az eredeti romot kitömörítve ugyanezen mappába, megtalálod ezeket ugyanott. csak át kell másolnod ROOT jogosultság mellett. és (az első pillanatban megjelenő bootlogót nem számítva) ugyanazt látod, mint régen) -
-
vegyszer
addikt
válasz
paolinho #106 üzenetére
Ha egy trendi levél nehezéket szeretnél csinálni, akkor nem gond.
Ha gond, hogy jó eséllyel soha nem fog többet működni, akkor gond.
SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE TEGYÉL NEM TIPZSAZONOS RECOVERYT, ROMOT FEL! Szerintem a root jog kikényszerítésére ez éppúgy igaz.
Beláthatatlan következménye lehet (mármint ami a funkcionalitást illeti )
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
Szervusz!
Az lenne a kérdésem, hogy jól értelmezem-e a dolgot, hogy a partíciók helyzetét, méretét a scatter file definiálja?
Az elképzelhető, hogy a 4 magos vonalon (konkrétan az Lenovo A820 bántja a fantáziámat) is ki lehessen egy megfelelően módosított file segedelmével a belső SD-t gyomlálni a ZTE V970 esetéhez hasonlatosan?Tudom, többször kérdeztem, de a válaszok lényegét nem sikeredett felfogni, hogy jól vélem-e, vagy sem...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Micro Four Thirds
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Crucial 240GB SSD eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged