Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Akkor szerintem kihagyom a CWM felrakást, ez a Vinus elég ismeretlen cucc, semmi sem garantálja, hogy találok jót. Egy sima mentés elég MTKdroidtoolsból akkor nem? Az minden visszaállításhoz elég elméletben? Én alapvetően csak annyit akarok buherálni a telón, hogy a mindig dumáló kínai progik eltűnjenek... (kínai opera böngésző jellegű ikonnal rendelkező valami - lehet opera böngésző is akár
pl.)
-
csubuka
addikt
Egy MT6577 Vinus X1 mentéséhez a 2.5.3 as verzió jó? (lüke chrome nem hagyja leszedni mert rosszindulatú szerinte, gondolom mert .exe) xda a hivatalos forrás gondolom...
Nekem főképp a kínai szoftokat kéne leszednem róla, amiket nem tudok letiltani jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Formula-1
- Apple MacBook
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Óvodások homokozója
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest