- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
Szia.Cappa72
A segitsegedet szeretnem kerni.
Van egy 1 hetes Meizu M2 Note telefonom(tobbek kozott),ami az elso frissitesnel "behalt".
A hivatalos firmwaret toltottem le es a le irtak szerint frissitettem, ám a telefon frissites után probál állandoan be bootolni, de meg a gyari recoveryt sem tudom elo hozni.
SP Flash Toollal elvileg helyre lehetne hozni, de kellene egy firmware info fájl.MTKDroidTools hoz...
A laptop felismeri a telefont MTP device kent,minden MTK usb driver telepitve.Ám nem tudok csatlakozni a laptophoz,mert állandoan ki be kapcsol a telefon,a Meizu logo-ig sem jut el a telefon....Kerlek segits..
Már Iphone szerszám keszletet is rendeltem ,hogy szetszedjem a telcsit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest