- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
aytukabozs #1143 üzenetére
Jobb esetben van olyan.
-
btz
addikt
Csináltam egy mentést a Concorde 6500 telefontomról. Az alábbi linken lévő fájlok jöttek létre. Megcsináltam az átalakítást az SP Flashtoolhoz, de nekem nem jött létre a leírásban szereplő serco.bin fájl, hanem egy serco.img lett de ezt az MTK Droidtools átmásolta a Flashtoolsnak előkészíttett átalakított fájlok közé.
-
btz
addikt
Közben megtaláltam a Frissített cikket is és ott olvastam hogy a 6589-es MTK-n (Amilyen a Concorde 6500-as is) már simán menet közben is meglehet szerezni a rootot, de gondolom ha van végleges root akkor erre nem lesz szükség, majd meglátom úgy is menet közben.
UP: Természetesen a Köszönet cappa-nak szólt nem DjTrasynak
-
btz
addikt
Köszönöm ezt a cikket, remélem visszatalálok még ide, mert egy Concorde 6500 MTK-s készüléket akarok lementeni vele.
Ha a teló már rootolva van, akkor is kell használni a leírás root részében írt kétszeri újraindításos megoldást?
Nagyon még nem volt időm beleolvasgatni a több mint ezer hszbe-de ha lesz időm rá, akkor megteszem mert nem akarok olyat kérdezni ami már elhangzott, főleg nem olyat ami már többször is. Igaz ismétlés a tudás anyja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivaldi (böngésző)
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged