- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsírsámán
senior tag
Amit leírtam az a véleményem volt amit nem kell rögtön magadra venni, senkit sem akartam eltántorítani vagy meggyőzni a program használhatóságával kapcsolatban, csupán azt írtam le, amit gondoltam. Azt hittem, ez egy fórum, ami erről szól. Az aláírásod pedig nem csak másokra érvényes, gondolom ezt te is belátod...
-
zsírsámán
senior tag
Nem lehurrogni akartam rögtön az egész elgondolást, a panoráma funkciónak kifejezetten örülök, mert a mostani pl sokszor nem teszi a dolgát rendesen, csak már az elején is furcsának találtam ezt az összevágós dolgot, mert egy csoportképnél sokszor a kis részletek is számítanak, amit ez a program EGYENLŐRE (szerintem) nem tud jól kezelni. És elhiszem, hogy meg vagy róla győződve, hogy sosem csináltam csoportképet, biztos igazad is van, de például egy nem ugyanilyen 3-4 emberes képnél, hanem ahol valóban nagyobb a csoport és mindeneki előtt/mögött/mellett állnak, nincs értelme ennek, mert sokszor hülyébben néz ki egy félbevágott váll mint egy csukott szem vagy ásítás. (Lásd Los Vivancos plakát a metróban valami röhelyesen összevágva, egyiknek a füle, másiknak a válla, harmadiknak a nyaka hiányzik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged