- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
imádom
más:
látom azért valamit hegesztenek a grafikán, de nekem már kevés, és igen szeretek nézelődni is játék közben.
Tény, a cod inkább rohanj és ratatata, a BF inkább csapatra épít ahol nem ildő igazán csak rohanni és puff puff. Egyéni véleményem.
Mindkét csapatban játszom. (COD vs. BF) -
atish15
aktív tag
Itt lehet forgatni az embernek a fejét. Minden felől skuló meg robbanás. Fogja zabálni az fps-eket
A COD-ról annyit hogy tényleg szép mutatós de valahogy nem haladnak olyan dinamikusan mint pár másik csapat. Lehet valóban az amit egy pár hozzászólással fentebb olvastam hogy ez így kisebb gépigényű mégis mutatós grafika miatt van. Nem kell kompromisszumokat kötni beállítások terén. 2.00 percnél nekem a cod4 Csernobil környéki pályára emlékezet.
-
Bandi995
aktív tag
Pontosan. Villognak itt a hiperszuper tesszelációval, ami amúgy egy Crysis-ban, vagy egy Metro LL-ban alap volt és még jócskén kurrens gen... Meg ez a high poly teleszkóp is. Röhögni tudok csak ezen. JA!!! és akkor hanyat dobtam magam a nevetéstől, mikor az elején a kedves kolléga bejelentette, hogy nem csalás nem ámítás, ez mind valós időben számolt! Persze, hogy az. Egy ilyet ma már a mobilom is valós időben számol...
-
L_ajos
őstag
Eme csapat egójával sosem volt gond, csak a fos produktumukkal meg a sok haknival amit a megjelenésig nyomnak, majd kussban összebaxát a dlc-nek is gyenge átskinezett vackokat, majd megint eltünnek... Ezt én is szivesen csinálnám annyiért amennyiért ők. Lehet programozni nem, de haknizni mindenki tud, CSAK van aki ezt professzionálisan teszi ( már-már diplomát érdemelne )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest