- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
nem hinném h akkoriban kutyaiskolát alkalmaztak volna diplomás kutyaoktatókkal milliókért és chappin növelték volna, inkább összefogdostak pár vérszomjas kaukázusit néha odalöktek egy egy lerágott csontot, jól kiéheztetik, ütik verik és ráuszítják a német kommandora a sötétben, simán lehetett ilyen sok mindennel kisérleteztek
próbálj elrugaszkodni ettől a puhány korrupt demokráciától, akkor háború volt
-
Dani_kp
addikt
Megnéztem a kérdést amit írtál....hát teljes felesleges megkérdezni, mivel a kutyákat tömeges (?) számban a II. Világ Háborúba alkalmaztak. A mai világba szerintem a mentésen és a kutatáson kívül másra nem alkalmazzák meg persze házi állatként
!
Nem mindegy, h valami sokba kerül és hatékony, vagy sokba kerül és felesleges.
Teljes mértékben igazad van! De nem értem, hogy miért kerülne sokba a kutyák kiképzése, mert szerintem abban az időkben a lőszer, fegyver, tank....sokkal többe került, és miért nem voltak hatékonyak a kutyák? mert miután az ellenség közvetlen közelébe voltak az ebek onnantól kezdve szerintem meg volt pecsételve a katona sorsa.
De ez csak az én véleményem és elmélkedésem. -
Bluegene
addikt
lelőni egy szabotázsakciót végző német kommandót a sötétben(erről olvastam, Sven Hassel: Kivégzőosztag, kedves kis könyv), kockázatos mert visszalőnek, ráadásul profik, de félvad kutyákat rájuk ereszteni jobb mert ha egyszer közel jutnak az ebek, már lőni nem tudnak mert egymást találnák el, tehát agyar vs kés maradt
lényeg nem azt mondtam h tömeges elterjedt dolog volt, de az oroszok kétségbeesésükben sok mindennel próbálkoztak, elképzelhető h elvétve ilyet is csináltak, sőt( a ruszkiknál olyan is volt h 2 ember kapott egy puskát, azt a másik megvárta míg az elsőt kilövik azt övé lett), nem értem miért drága a kutyák kiképzése, akkoriban sorkötelezettség volt, szinte semmibe nem került egy katona a felszerelésén és kaja adagján kívűl az államnak
-
Dani_kp
addikt
Szerintem túl drága a kutyák kiképzése ahhoz, h csoportosan nekilódítsák őket mondjuk az erdőnek vadászni.
A háború is drága volt
...többe került mint jó pár tucat kutya kiképzése, illetve ezek szerint éjszakai bevetéseknél jóval hatékonyabbak voltak a kutyák mintha pár embert küldtek volna, hogy lesből megöljék az ellen felelet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged