- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forumpista
aktív tag
"Egyébként is dobni fogják a vonalat, mert a vártnál jóval alacsonyabbak az eladások."
Erről valami hivatalos linket tudsz adni? (szerk: marmint a dobasrol)
"Érdekes az a szemlélet hogy az apple mércéhez képest kevés? "
Erről is érdekelne valami hivatalos link, miszerint az Apple vagy Tim Cook kevésnek tartja, esetleg bukásnak.
Mert eddig annyit tudunk, hogy az óriási bukásnak kikiáltott mininek jön a következő generációja.
"Miért szerinted helye van egy 13 mini hírnél annak hogy te (vagy ti) hangot adtok a kistelefonok mellett"
Egyértelműen igen, hol máshol támogassuk a kis telefonokat, mint egy kis telefonról szóló topicban?
Te pedig ha szereted a nagy méretü telefonokat semmi gond sokfélék vagyunk. De ha szeretnél még nagyobb telefonokat, akkor ennek a péklapát telefonok topicjában a helye, nem itt. -
janeszgol
félisten
Akkor legyél szíves másnak is szólni, mert nem csak én írtam a témában. Különben csak személyeskedés a részedről.
Köszi.szerk.: ha nem tudsz vele mit kezdeni, akkor mi a fenének reagálsz rá?
Egy iPhone 13 Mini hírnél nincs helye a kis telefonoknak. Értem. De a lapátért sírásnak és bizonygatásnak igen. -
roli543
őstag
Idén ugye jön még kicsi, kíváncsi leszek. Amúgy érdekes szemlélet, hogy nem fogy úgy ahogy kellene, ha nem csal az emlékezetem 18 millió leszállított darabja van belőle eddig (javítson ki valaki, ha tévedek), szóval azért ez nem semmi (tavaly s Sony pl pár milliót adott el egész évben). Szóval ez szerintem csak 1 modellre nagyon jó eredmény, csak ugye nekik kevés....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Steam topic
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ivqkzy-: 2. gépem
- EA Sports WRC '23
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest