- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
mikromakrojószág (köze nincs az informatikához), fél év alatt oop programozás gyakorlatból eljutni addig hogy végre egy objektumból példányt összehozzunk, és megismerjük a származtatás csodáját
(erre még bejártam, mert tanulni rá úgy se kell, ergo 0 erőkifejtéssel lazán megcsinálok egy átmenő jegyet, hátha egyszer jó lesz valamire, de tény hogy ez nem haladás ez szánalmas vergődés),
villamosságtan(erős áramú, erőművi váltakozóáramú áramkörökkel, hogy a lehető legtávolabb álljon a számítógép gyenge, egyenáramú logikai áramköreitől), analízis, deriválás integrálás stb (hagyjuk az alapozás bullshiteket hogy: "lehet egy program amiben ezeket kell használni", mert lehet hogy fehérjeelemző programot kell csinálni, vagy egy vegyi elemző programot amihez biológia meg kémia kell(vagy tetszés szerint lehet keverni a dolgokat az összes létező tudományággal, alkalmazási területtel), nem analízis, és ilyen "alapozás" alapon akkor minden létező tudomány legyen kötelező, mert lehet bármelyik tudományhoz programot írni. Mellesleg a tanított dolgokat bizony általános programozásnál sehol sem használják, márpedig általános programozást kell tanulni, majd a munka/érdeklődési kör szerint specializálódni.).
Nagyjából a fősulis matekból a mátrixok, és a logikai kifejezések téma volt az ami használható általános programozásban.
Arról nem is beszélve hogy a programozás elméletet tanító nagydoktor tanárúr akkora marhaságokat mondott programozásból, hogy egy munkahelyen páros lábban rúgnák ki, de legalább is jól beégne.Mit vártam volna helyette? szakmaibb képzést, kevesebb "töltsük ki valamivel a 3,5 évet mer az időért kapjuk a pénzt az állambácsitól, ezért szedjük össze a meglévő tanárokat tanítsanak amit tudnak, új szakmai tanítóerőt felvenni drága" mentalitás, vagy legalábbis a tölteléktantárgyak kevésbé komolyanvétele (mert azt várták volna el, hogy hetekig tanuljunk egy jó kemény vizsgára, ami nálam nem járja ha tölteléktantárgyról van szó, ugyanis engem csak a lényeg érdekel, nem is tudom komolyan venni az ilyen "legyenmercsakúgy" tantárgyakat).
Röviden informatika szakon informatikus képzést váram, és nem matematikus, villamosmérnök, és NAGYON mellékesen informatikus képzést, merthogy ezt kaptam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3199, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest