- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nosztalgia , ha jól emlékszem akkor Ace 3 volt nálam ezzel a rendszerrel.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
*Mukeey*
addikt
Nekem volt Nexus S, majd utána Galaxy Nexus. Imádtam mind a kettőt. Itt vannak a fiókban még😎
Micsoda idők voltak ezek[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
doooo
veterán
-
forgonati
őstag
Kínai csúcstelók (hauwei p50, galay S21, stb) mai napig jönnek ezzel a rendszerrel
Keelah Se'lai!
-
Bambuszpro
tag
Elösször szerintem valami randok közép-alsó kategóriás Huawei-en használtam. Utána egy Huawei p6-on ahol nem magával a rendszerrel volt bajom hanem a telefonnal mert hiába nézett ki nagyon jól gyorsan merült és az alkalmazások működésével is akadtak gondok. Ezután egy Sony xperia L-en használtam utána meg egy Z1C-n. Az utóbbin volt a legjobb.
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
domerator
veterán
Mit össze kínlódtam a főzött romokkal Blade-en meg kicsivel később Defy-n... minden szart leállítottam, uninstalláltam, csak ne laggoljon... aztán otthon viszonylag faxán ment minden, kizárólag csak akkor hülyült meg, ha elmentem valahova és tényleg használni kellett volna ... még a tárcsázó is laggolt a régi droidokon
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
francz'70
senior tag
SGSII és SGS4.
SII az első okostelóm volt és a mai napig működik JB 4.1.2 alatt, akárcsak az S4, igaz, azon már Lollipop van. Szerettem mindkettőt, de még JB alatt is hatalmas volt a különbség a két teló között, nagyon jól össze volt rakva akkoriban az S4, minden téren.[ Szerkesztve ]
-
-
Crucio
aktív tag
Nexus 4. Egyetlen telefon, amit valaha is igazán szerettem. Galaxy Ace 2-ről váltottam 2013 nyarán és 2018 elejéig használtam. Mai napig működik, de az akkumulátor a csaknem 5 évnyi használat hatására pár óra alatt lemerül.
Szerintem az első igazán jó okostelefon. Új állapotában a kijelzője gyönyörű volt. Sajnos sikerült betörnöm és a csere kijelző nem volt olyan szép. Az akkumulátor nem volt acélos, viszont custom ROM-mal ezen lehetett javítani. Ha a gyári kernelt lecserélte az ember egy Franco kernelre, akkor olyan 6-7 óra közötti SOT is elérhető volt. Emellett lehetett színeket kalibrálni.
Valahogy hiányzik, azóta sem tetszik igazán egyik telefon sem. Most egy Galaxy S20 FE van, de nem igazán mozgat meg. Jó telefon, működik, tetszik, de ennyi. Igazából ez a normális. -
GreatL
őstag
Jelly Bean... KitKat előtt eleve egy kínlódás volt az android, semmi nem működött rajta normálisan. A KitKat viszont többet ART-ott mint vacakolt.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
trance89
őstag
+1 a Nexus 4-re, mai napig a legemlékezetesebb telefonomnak tartom pedig már jópár éve megváltam tőle
Egy igazán korszakalkotó készülék volt, gyönyörű kialakítással (sokan a létező legszebb okostelefonnak tartják, osztom a véleményüket), akkori csúcs hardverrel és rendkívül jó közösségi támogatással bírt. Kompakt méret, messze nem volt olyan egyszerű széttörni mint a mai üvegtéglákat...
Ez még annak a korszaknak az egyik csúcskészüléke volt amikor a gyártók évente 1db! csúcsmodellt adtak ki, az a telefon amiért kiadtam 450 eurót(ennyibe fájt anno egy csúcskészülék) nem avult el 2 hónap után mint az ma jellemző. Visszasírom ezeket az éveket, nagyon elkurvult ma már a techvilág.
Előtte Galaxy Nexus volt de az valahogy nem jött be, feleannyiba került de hardveresen sem volt épp csúcs. Az amoled kijelzője 1hónap után már kezdett beégni, ez a kijelzőtechnológia akkoriban még nagyon gyerekcipőben járt. Pár hónappal utána szereztem be a N4-et, öröm volt kézbevenni a GN után. Kb 1 év használat után a testvérem örökölte meg és szintén nagyon szerette, ekkor váltottam N5-re utána pedig N5X-re. N4 után minden telefont egyre unalmasabbnak találtam, 0 karakter, semmi egyediség, teljesen eltűnt az az öröm amit az N4 kibontásakor és első kézbevételekor éreztem :-(
És szerintem nem vagyok ezzel egyedül...[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
Galaxy Pocket Neo, Sony Xperia M.
Előbbi kritikán aluli volt, az M nem volt egy rossz telefon utána, de annak is megvoltak a korlátjai.
Utána közvetlenül 6.0-ra váltottam(Nexus 5X), azért elég sokat fejlődött az Android.
Kitkat-t csak rövid ideig használtam(Padfone 2), ezek sem most voltak.[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
Z_A_P
addikt
Csak a lényeg maradt le...
"mivel a biztonsági frissítések elmúlása után a Play Services is teljesen leáll ezeken, "
Mikor???
OK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Le Mans Ultimate
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest