- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
+1 a Nexus 4-re, mai napig a legemlékezetesebb telefonomnak tartom pedig már jópár éve megváltam tőle
Egy igazán korszakalkotó készülék volt, gyönyörű kialakítással (sokan a létező legszebb okostelefonnak tartják, osztom a véleményüket), akkori csúcs hardverrel és rendkívül jó közösségi támogatással bírt. Kompakt méret, messze nem volt olyan egyszerű széttörni mint a mai üvegtéglákat...
Ez még annak a korszaknak az egyik csúcskészüléke volt amikor a gyártók évente 1db! csúcsmodellt adtak ki, az a telefon amiért kiadtam 450 eurót(ennyibe fájt anno egy csúcskészülék) nem avult el 2 hónap után mint az ma jellemző. Visszasírom ezeket az éveket, nagyon elkurvult ma már a techvilág.
Előtte Galaxy Nexus volt de az valahogy nem jött be, feleannyiba került de hardveresen sem volt épp csúcs. Az amoled kijelzője 1hónap után már kezdett beégni, ez a kijelzőtechnológia akkoriban még nagyon gyerekcipőben járt. Pár hónappal utána szereztem be a N4-et, öröm volt kézbevenni a GN után. Kb 1 év használat után a testvérem örökölte meg és szintén nagyon szerette, ekkor váltottam N5-re utána pedig N5X-re. N4 után minden telefont egyre unalmasabbnak találtam, 0 karakter, semmi egyediség, teljesen eltűnt az az öröm amit az N4 kibontásakor és első kézbevételekor éreztem :-(
És szerintem nem vagyok ezzel egyedül...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest