Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• trance89

őstag

válasz Ricardo #49 üzenetére

+1 a Nexus 4-re, mai napig a legemlékezetesebb telefonomnak tartom pedig már jópár éve megváltam tőle
    Egy igazán korszakalkotó készülék volt, gyönyörű kialakítással (sokan a létező legszebb okostelefonnak tartják, osztom a véleményüket), akkori csúcs hardverrel és rendkívül jó közösségi támogatással bírt. Kompakt méret, messze nem volt olyan egyszerű széttörni mint a mai üvegtéglákat...
    Ez még annak a korszaknak az egyik csúcskészüléke volt amikor a gyártók évente 1db! csúcsmodellt adtak ki, az a telefon amiért kiadtam 450 eurót(ennyibe fájt anno egy csúcskészülék) nem avult el 2 hónap után mint az ma jellemző. Visszasírom ezeket az éveket, nagyon elkurvult ma már a techvilág.
    Előtte Galaxy Nexus volt de az valahogy nem jött be, feleannyiba került de hardveresen sem volt épp csúcs. Az amoled kijelzője 1hónap után már kezdett beégni, ez a kijelzőtechnológia akkoriban még nagyon gyerekcipőben járt. Pár hónappal utána szereztem be a N4-et, öröm volt kézbevenni a GN után. Kb 1 év használat után a testvérem örökölte meg és szintén nagyon szerette, ekkor váltottam N5-re utána pedig N5X-re. N4 után minden telefont egyre unalmasabbnak találtam, 0 karakter, semmi egyediség, teljesen eltűnt az az öröm amit az N4 kibontásakor és első kézbevételekor éreztem :-(
    És szerintem nem vagyok ezzel egyedül...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák