- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
M107:
Nem variáltam a beállításokkal, de korábban ugyan ezzel a beállításal se win 10-en sem 8.1-en nem volt semmi gond semelyik Catalystal sem. Ez az új Crimson elnevezésű próbálkozás, szerintem hamar javítva lesz, mert tényleg tele van hibákkal ahogy olvasgatom a fórumokat. Érthetetlen hogyan jöhet ki ez így?
Van egy tesztgépük AMD-nél, és ha azon megy akkor ok?Még jó hogy az egész driver cserélgetős procedúra videó készítéssel együtt nem vett el két órát sem az életemből!
-
törölt tag
Hello.
Csináltam egy videó tesztet az új Radeon Crimson driverrel, a GTA 5 játékot használtam alapul. Telepítés előtt eltávolítottam az előző drivert (Catalyst Display Driver 15.7.1) A tesztgép egy AMD A8 7600 APU
masina volt (minden infó a videó alatt!) Nyertem is 2-4 fps-t az új szoftverel, de cserébe csinos grafikai hibák jelentkeztek. Filmezés/asztal használat közben ilyesmit nem tapasztaltam. Nézzétek meg a videót.
(Több helyre belinkeltem, ezért előre is elnézést, ha gond kérek egy illetékest, törölje a többi linket!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Linux haladóknak
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest