- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
Azért nem kéne fikázni. Ár/érték arányban messze az egyik legjobb!
Ismerősök mindig menőztek hogy neki ilyen-olyan brutál nagy hangfalai vannak... aztán meg csak pislognak mint a levelibéka mikor meghallják a z5500-at... Mikor meg a 2.1-es z2300-at mutatom akkor meg el is süllyednek hogy miaf*
Nyilván nem HarmanKardon méteres állóhangfalak... ezek számítógépes cuccok...
És a méretét meghazudtolóan jól szólnak...
1 hónapja vettem egy ilyet: [link]
Kosárpályára szoktam levinni az utcára... Hát mit ne mondjak... ezen is mindenki csak pislog milyet szól, pedig 10 centi az egész, de szépen szól és 10 órán át bírja akksiról... Ja és ez is UE fejlesztés -
djculture
félisten
Mondom kilehet fogni de nem a márkától függ hanem hogy épp a gyárban milyen nyersanyag van készleten a raktárba. A gyártás nem fog megállni ha épp elérhetetlen beszerezhetetlen a kellő jó minőség és akkor jön az ami beszerezhető. Dolgoztam ilyen gyárakban mindig ez ment. Prémium minőségű hifiket csináltunk, eredeti japán félvezetőkkel de ha kifogyott jött a kínai gyártású utángyártott, ami minden paraméterébe rosszabb volt. Ugyanaz megvolt tv gyárban a main laptól kezdve az elektronikán át az előlap és hátlap anyagával is. Erről szól a sorozat gyártás, csak meglegyen a darabszám... Logitechbe is láttam már kinai szivacsszélű mélysugárzót meg eredetit is mikor szét kellett szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest